DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Felicitari ciatigatorilor meritul este numai si numai al lor . Felicit vecini de stand echipa din Moldova si echipa din Alba niste baieti deosebiti din toate punctele de vedere.
Si vreau sa va mai spun ceva , marti dim. cind am dat ochii cu Vladut am avut o singura intrebare de pus . Vladut in regulament scrie ca participa in clasament doar echipele care fac 5 pesti , daca pe unul din cele 3 sectoare nu sunt 3 echipe cu 5 pesti cum se procedeaza ?Este exclus asa ceva .
Raspunsul a fost cam vag , conform regulamentului cupe nu primesc decit cei care au capturat 5 pesti .Nu stiu cum s-a derulat premierea am plecat mai devreme .
Oare sa fi simtit eu ceva sau sa fie de la virsta inaintata si lipsa de experienta .Oricum ce am preconizat s-a intimplat. Asa ca se poate intimpla pe orice balta indiferent cit de buna si renumita este aceasta .
Nae, te-ai gadilat tarziu......
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Un concurs frumos la care am participat cu mare placere si am cunoscut oameni de calitate si modestie.
Tin sa felicit castigatorii si toti participantii in numele echipei noastre de pe Vaci 3.

ps: Te salutam si noi Nae de la Alba Iulia si mi-a parut bine ca ne-am cunoscut :wink:

addicted scrie::)))) :))) ce'mi place ca va agitati ca sampania si sunteti apa plata :))))) nu particip la concursuri fara miza nu am de ce.... in rest tot c e cu premii se ataca... si eu chiar nu am bani fac cate un provident pentru fiecare concurs ca sa pot participa :))))) felicitari castigatorilor!!!
Este o vorba din batrani : Multi viteji dupa razboi :lol: :lol: :lol: cred ca multi de pe acest forum sunt de aceeasi parere cu mine :wink:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Felicitari tuturor participantilor(concurenti si chibiti), cistigatorilor, organizatorului, fratilor Vlad si Ovidiu Parfene si nu in ultimul rind d=lui George Iorga pentru ce ne transmite de pe balta, prin minunatele fotografii !
Felicitari Cosmin, Marian, Vali(ordine alfabetica :wink: :D ) pentru locul I si captura ! Nu cred ca de pe Nae&Sec s-a cistigat vreodata sectorul. Tinind cont ca a-ti pescuit pt prima data pe aceasta minunata balta, a-ti citit foarte bine locul, cum si la ce maninca pestele.
@Vladut Mateianu
Sper ca ai glumit cind ai scris ca o sa-i interzici lui George sa mai puna poze in timpul concursului :wink: :D .

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

felicitari participantilor,castigatorilor si organizatorilor!!!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

addicted scrie::)))) :))) ce'mi place ca va agitati ca sampania si sunteti apa plata :))))) nu particip la concursuri fara miza nu am de ce.... in rest tot c e cu premii se ataca... si eu chiar nu am bani fac cate un provident pentru fiecare concurs ca sa pot participa :))))) felicitari castigatorilor!!!
Daca Providentu' te incurca si iei bot cu "braila", ce faci, raspunzi din bulan ??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

Felicitari castigatorilor. O balta mai complexa decat ne asteptam. Topografia in zona unde am fost si noi este intr-o continua schimbare. Ne-a facut placere sa participam. Felicitari tuturor inca o data.
Buia Mihnea

Vali_ms

Mesaj de Vali_ms »

viorel dulamita scrie:Felicitari tuturor participantilor(concurenti si chibiti), cistigatorilor, organizatorului, fratilor Vlad si Ovidiu Parfene si nu in ultimul rind d=lui George Iorga pentru ce ne transmite de pe balta, prin minunatele fotografii !
Felicitari Cosmin, Marian, Vali(ordine alfabetica :wink: :D ) pentru locul I si captura ! Nu cred ca de pe Nae&Sec s-a cistigat vreodata sectorul. Tinind cont ca a-ti pescuit pt prima data pe aceasta minunata balta, a-ti citit foarte bine locul, cum si la ce maninca pestele.
@Vladut Mateianu
Sper ca ai glumit cind ai scris ca o sa-i interzici lui George sa mai puna poze in timpul concursului :wink: :D .
Multumim pentru felicitari si nu in ultimul rand pentru sfaturile bune,nea Vio!
Felicitari lui Vladut pentru organizare,felicitari tuturor concurentilor!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Ziceam ceva de captura ... si coada lui ciuntita :

Plimbaretul ...

Vaci 1 - 17.Apr.2013
Imagine

Pilhan - 19.Apr.2013
Imagine

Ponton Nae - 25.Apr.2013
Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Felicitari castigatorilor, organizatorilor, arbitrilor si nu in ultimul rand tuturor participantilor! Multumim Vladut, George! Vom reveni si alta data cu aceeasi placere!
Marius Sârbu

otto_ph

Mesaj de otto_ph »

Felicitari pontonului, betelor , cosmeliei de stuf.....felicitari felicitarilor.....etc. :wink:
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”