DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Mesaj de gor965 »

Cristian Andrei scrie:
Sa o facă la concursurile unde sunt participanti...

EXTRAS DIN REGULAMENT:
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)

Din cate stiu eu, erau concurenti care au baut mai mult in timpul meciului Borussia-Real Madrid...si dupa meci ! :mrgreen:

p.s.
Cf. regulamentului, daca arbitrii nu s-au autosesizat, oricine poate face o contestatie in maxim o ora de la savarsirea unei fapte. In plus aveti mereu un numar de telefon pe fisa de arbitraj...folositi-l !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Felicitari castigatorilor, organizatorilor, arbitrilor ,concurentilor
Vice Campion National 2014

Neagu Claudiu

Mesaj de Neagu Claudiu »

multumim tuturor pt felicitari,multumim organizatorului,arbitrilor,tuturor concurentilor in special echipei de p planet care au ratat podiumul in ultima ora,si echipei de pe bodo care ne-a dat si noua emotii pe final,multumim administratiei lacului,lui George pt poze si tuturor celor care ne-au sustinut si inca o data, le multumesc coechipierilor!felicitari castigatorilor si concurentilor si tuturor celor implicati in acest concurs!
Carp Team Timisoara

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

patraulea scrie:
Vladut Mateianu scrie:@equinox

Multumesc ptr aprecieri. "Indivizii" in cauza (cei care urlau beti) :D o faceau in spirit de gluma, nu trebuie sa-i iei in serios... :lol:
Or fi vrut sa copieze ce-am facut noi pe MV asta toamna dar nu era nici momentul nici locul . Doar prietenii stiu " de ce ". Hai ca ne vedem la Party. Felicitari tuturor.
:lol: :lol: :lol:

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

Ia mai lasati omu` in pace ca manifestarile lui au pus pestele in miscare ... Ar trebui sa ii multumiti!

Levi

Mesaj de Levi »

Multumiri tuturor care au contribuit la buna desfasurare al acestui concurs!
Referitor la m..ele de miercuri noapte in jurul orei 3, ni s-a parut foarte haios :mrgreen: nu cred ca au urlat baietii din rea-voninta. poate ar trebui dezvoltata ideea dar in stil harlem shake, adica sa participe toti concurentii :lol:
Noi am auzit urletele din alta zona decat zona Vaci...deci ramane un mister :shock:

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

equinox scrie:Tot la capitolul "uscaturi",miercuri noapte o echipa din zona Vaci (sper sa nu ma fi pacalit ecoul)a zbierat injuraturi la adresa lui Vladut si a lui Vlad Parfene vreo 2 ore.Eu sunt tare curios cine sunt si rog o echipa vecina care sunt sigur ca stiu cu precizie cine sunt sa ii"dea in gat"pe forum :evil: Le transmit ca in cazul lor sintagma"nu bei..nu prinzi "nu se aplica.
Urletele de miercuri noaptea nu au fost din zona Vaci, iti spun eu 100% caci eram pe Vaci 2 si noi le-am auzit ca venind dinspre Vernescu - partea aia. Nu ma intelegeti gresit, nu spun ca cei de pe Vernescu au strigat, dar din partea aia veneau sunetele de "multumiri si felicitari"
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

radu_popeanu scrie:Urletele de miercuri noaptea nu au fost din zona Vaci, iti spun eu 100% caci eram pe Vaci 2 si noi le-am auzit ca venind dinspre Vernescu - partea aia.
:lol: v-a inselat ecoul pe amandoi.
Marius Sârbu

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

pharaoh scrie:
radu_popeanu scrie:Urletele de miercuri noaptea nu au fost din zona Vaci, iti spun eu 100% caci eram pe Vaci 2 si noi le-am auzit ca venind dinspre Vernescu - partea aia.
:lol: v-a inselat ecoul pe amandoi.
Foarte posibil
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”