Shacalu si Cupa Natiunilor Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ati uitat de Cupa Natiunilor de la Sarulesti!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Vladeanu

Numele concurentilor care reprezinta Romania la Cupa Natiunilor?

daca nu e secret!
sau cum se fac calificarile pt echipa Romaniei?

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

sacalu scrie:@Vladeanu

Numele concurentilor care reprezinta Romania la Cupa Natiunilor?

daca nu e secret!
sau cum se fac calificarile pt echipa Romaniei?
fiind vorba de un concurs COMERCIAL nu se fac calificari, se inscrie o echipa.
echipa va fi facuta de catre mine (reprezentant ICFA) impreuna cu Nae Badulescu (sponsor principal al echipei)
The One Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ati smecherito si de data asta!
Find vorba de un concurs COMERCIAL bla bla bla. VRAJEALA PT FRAIERI !!!

Cupa Internationala a Romaniei Sarulesti 2007.

Clasament:Team Nae Badulescu, ABANDON !!!!!!!!!!!!

Sponsorizez si eu cu 5000E cash+ 50 kg de bile si trimit si eu o echipa de 2 pescari BUNI! nu (abandonati) care habar nu au sa pescuieasca, si sa fuga de pe balta dupa 2 zile.
NU E FRUMOS CE FACETI.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nae Badulescu are mai multe concursuri castigate decat cate concursuri ai tu la activ ca participant. Si nici macar nu intra pe siteuri de pescuit . Asa ca te rog vorbeste respectos si nu mai judeca oamenii in necunostiinta de cauza... :oops: .
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

sacalu scrie:Ati smecherito si de data asta!
Find vorba de un concurs COMERCIAL bla bla bla. VRAJEALA PT FRAIERI !!!

Cupa Internationala a Romaniei Sarulesti 2007.

Clasament:Team Nae Badulescu, ABANDON !!!!!!!!!!!!

Sponsorizez si eu cu 5000E cash+ 50 kg de bile si trimit si eu o echipa de 2 pescari BUNI! nu (abandonati) care habar nu au sa pescuieasca, si sa fuga de pe balta dupa 2 zile.
NU E FRUMOS CE FACETI.
Ca sa iesim putin din ceata...:

Echipa sponsorizata de Nae Badulescu a fost echipa lui Maty ,din care am facut parte si eu , echipa care a iesit pe locul 11 .Eu unul am dormit in jur de 10 ore pe durata concursului si am vaslit peste 50 de km dintre care peste 20 de km cu "valurile in gura" ! In aceiasi situatie a fost si Florin,colegul nostru. Cat despre Maty nu cred ca mai este nevoie sa spun ceva...nu sunt sigur nici daca a dormit...Eu cred ca echipa "sponsorizata" a facut tot ce a putut si a scos tot pestele oferit de locul pe care a pescuit.

PROFIT DE ACEASTA OCAZIE SI MULTUMESC INCA ODATA DOMNULUI NAE BADULESCU PENTRU INCREDEREA ACORDATA. Pentru dansul pescuitul de competitie este numai pasiune si nu cred ca este genul care accepta compromisuri in acest sport.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Mateianu
1. concursurile de care zici tu au fost castigate datorita lui Maty!!!

2. Tu nu ai de unde sa sti la cate concutsuri am participat eu!

Pentru cultura ta generala.
Cupa Prieteniei la Crap 10-13 mai 2001 Socodor,AI AUZIT VREODATA IN VIATA TA DE CONCURSU ASTA?pai sa sti ca eu am organizat concursul de la Socodor,72 de ore, 30 de echipe din Germania,Austria,Ungaria si Romania.
De Cupa Palotas 9-16 Sept 2001,de Cupa Merenye,AI AUZIT VREODATA DE CONCURSURILE ASTEA? La astea particip eu de mult,daca nu crezi sunal pe Dorinel de la Arad.
Tot pt cultura ta generala.
Din 96 pescuiesc cu boiles si eliberez fiecare peste,in 98 aveam deja lansete Rod Hutchinson,Shimano Baitrunner,cort Fox,rod pod Amiaud,TU si marea majoritate la vremea aia probabil nici nu ati auzit de firmele astea si de boiles.In 99 m-am dus 600 de km pana la Sarulesti la Cupa mondiala si am stat trei zile langa echipa lui Becker ca sa mai invat ceva nou,acolo i-am cunoscut pe Nitu si Lupsanu care pescuiau cu momitoare si cu porumb in lapte pe carlig,au prins 66 de ciortani de 1 kg si sau clasat pe locul 7,nici ei nu prea stiau la vremea ai ce e ala boiles,tu probabil nici atata. daca nu crezi ia filmarile lu Tarus si ai sa te lamuresti.

Daca nu mai particip la concursurile voastre care in 99% din cazuri au fost manevrate intrun fel sau altu,nu inseamna ca nu mai umblu la alte concursuri pe afara.

AI UITAT CUM LA PRIMUL OPEN TANCABESTI LA SFARSITUL CONCURSULUI
ATI FACUT IURES CA TIGANI LA PIATA IN FRUNTE CU VAL PANGICA SI ATI SCHIMBAT REGULAMENTUL, SI I-ATI SARIT PE TOMI SI PE DORINEL DIN PREMIUL PT LOCUL 2,ATUNCI M-AM CAM LAMUTIT DE VOI SI I-AM SPUS LUI VLAD PARFENE CA PE MINE NU O SA MA MAI VADA LA VREUN CONURS ORGANIZAT DE VOI.SI M-AM TINUT DE CUVANT.
Numai TAMPITU ala de Tomi a pus botu la manglele voastre si a crezut ca o sa castige vreun concurs organizat de voi ,sau ca se califica pt Mondiale,A CASTIGAT P.....! SA CALIFICAT P.....!A bagat in doi ani vreo 50,000 de Euro in concursuri,nu a mai lucrat nu a facut altceva numai pescuit si a ajuns sa piarda tot COPIL,NEVASTA,FAMILIE,MASINI,FIRMA,dupa care a trebuit sa fuga din Romania ca sa umplut si de datorii si il disperau camatari.
I-am spus de o suta de ori ca zecile de mii de Euro sponsorizari de la AGVPS si alte firme nu au cum sa iasa din cercul vostru,nu a vrut sa ma asculte.

Asa ca eu te rog ca tu sa nu mai vorbesti de mine in NECUNOSTINTA de cauza.

Si tot nu am primit raspuns la propunerea mea de mai sus!

LA CUPA NATIUNILOR ROMANIA TREBUIE SA FIE REPREZENTATA DE CEI MAI BUNI! NU DE CEI MAI BOGATI DAR SLABUTI LA PLANTAT.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Dan Mitranescu

Ca sa te scot eu pe dumneata din CEATA!

Echipa lui Nae Badulescu a pescuit pe standul 27,care e un loc bun!

Sa va scot din CEATA cu locul ala!

De la mal 40-50 m in fata sant agataturi jos cam de 1 m inaltime de la fundul apei,dupa care e un platou mare care ajunge pana la vreo 150-160 m in larg cu apa de 3-4m,dupa aia e vechea albie a raului,in 2004 la Cupa Romaniei sa luat locul 3 sau 4 pe locul ala,

ASA CA ALA NU E UN LOC DE PE CARE SA ABANDONEZI!!!

(daca esti pescar de Crap nu abandonezi de la un concurs chiar daca nu prinzi nimic pana la sfarsit)

buuun!sa trecem mai departe.

Echipa lui MATY din care ai facut parte si Dumneata Domnule Dan Mitranescu(asa e frumos ca nu ne cunoastem)ati pescuit pe standul 13(in golf)si ati terminat pe locul 11 cu 195,2 kg.

Sa va scot din CEATA si cu locul pe care ati pescuit voi.

In stanga standului in coltul golfului apa e de 1-1,5 m adancime plina cu agataturi si cu fundatia de la o cladire veche(cred ca e scoala veche)
in fata voastra la 15 m de mal apa e de 6-7m adancime pana la vreo 130-140 m in larg unde ati avut u platou cu apa de 3-4 m,mai in dreapta tot la distanta aia inca un platou mare cu apa de 3-4 m si cu agataturi multe(gard din crengi facute de Pacu in 2005 cand apa a fost lasata jos din balta)si mai in dreapta tot un platou cu agataturi la distanta de 140-150 m de mal,mai in larg deja ati avut apa de 7-8m fara structuri(vechiul teren de fotbal,poarta si acuma sta in picioare cu tot cu plasa)CORECT?
pe locul ala daca plantezi e un loc super,la lansat e 0.

Ca sa iesiti din CEATA!
Nae Badulescu una bucata echipa, ABANDON!!!!!!
C Maty alta bucata echipa, loc 11
Pt cei care nu inteleg Nae a platit taxa pt 2 echipe(un sa ratacit si a trebuit sa abandoneze)
Te am scos din CEATA Domnule Dan Mitranescu?

LA CUPA NATIUNILOR ROMANIA TREBUIE SA FIE REPREZENTATA DE CEI MAI BUNI! NU DE CEI MAI BOGATI DAR SLABUTI LA PLANTAT.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Dan Mitranescu

Ca sa te scot eu pe dumneata din CEATA!

Echipa lui Nae Badulescu a pescuit pe standul 27,care e un loc bun!

Sa va scot din CEATA cu locul ala!

De la mal 40-50 m in fata sant agataturi jos cam de 1 m inaltime de la fundul apei,dupa care e un platou mare care ajunge pana la vreo 150-160 m in larg cu apa de 3-4m,dupa aia e vechea albie a raului,in 2004 la Cupa Romaniei sa luat locul 3 sau 4 pe locul ala,

ASA CA ALA NU E UN LOC DE PE CARE SA ABANDONEZI!!!

(daca esti pescar de Crap nu abandonezi de la un concurs chiar daca nu prinzi nimic pana la sfarsit)

buuun!sa trecem mai departe.

Echipa lui MATY din care ai facut parte si Dumneata Domnule Dan Mitranescu(asa e frumos ca nu ne cunoastem)ati pescuit pe standul 13(in golf)si ati terminat pe locul 11 cu 195,2 kg.

Sa va scot din CEATA si cu locul pe care ati pescuit voi.

In stanga standului in coltul golfului apa e de 1-1,5 m adancime plina cu agataturi si cu fundatia de la o cladire veche(cred ca e scoala veche)
in fata voastra la 15 m de mal apa e de 6-7m adancime pana la vreo 130-140 m in larg unde ati avut u platou cu apa de 3-4 m,mai in dreapta tot la distanta aia inca un platou mare cu apa de 3-4 m si cu agataturi multe(gard din crengi facute de Pacu in 2005 cand apa a fost lasata jos din balta)si mai in dreapta tot un platou cu agataturi la distanta de 140-150 m de mal,mai in larg deja ati avut apa de 7-8m fara structuri(vechiul teren de fotbal,poarta si acuma sta in picioare cu tot cu plasa)CORECT?
pe locul ala daca plantezi e un loc super,la lansat e 0.

Ca sa iesiti din CEATA!
Nae Badulescu una bucata echipa, ABANDON!!!!!!
C Maty alta bucata echipa, loc 11
Pt cei care nu inteleg Nae a platit taxa pt 2 echipe(un sa ratacit si a trebuit sa abandoneze)
Te am scos din CEATA Domnule Dan Mitranescu?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@sacalu

tot pentru ca nu ne cunoastem , hai sa-ti zic cum a fost la acel concurs de Open de la Tincabesti . Tiganie faci tu prin postarile tale si nu am facut eu acolo - si vad ca ii amesteci si pe cei dela Senzor .
Am prins 2 crapi - fiecare la vreo 13 kg . Tomy si Dorin au prins vreo 6 crapi mai mici , si m-au intrecut la total cu cca 120 grame .
Era primul meu concurs pe Tincabesti si am aflat la sfarist ca s-a cantarit cu tot cu saltea ! Am facut contestatie , regulamentul le dadea dreptate baietilor din Arad , dar s-a luat hotarirea , pentru ca lucrurile erau evidente ca am prins greutate de crap mai mare ca ei ( nu am cantarit salteaua decit de 2 ori , pe cind ei de 6 ori - iar la 100 si ceva de grame , lucrurile sunt evidente ) , sa hotarasca organizatorii impreuna cu un consiliu al "greilor" - din care a facut parte Tata Nitzu , Maty , Nae Badulescu , Andrei Vladeanu si inca 2 pe care nu ii mai retin.
S-a votat ca ambele echipe sa fie considerate pe locul 2 si pe viitor la concursurile de pe Tincabesti sa se adopte obligatoriu tara la cantar . Si ca sa stai linistit ca nu m-au favorizat cei de la Senzor - iti spun ca Andrei Vladeanu a votat pentru Arad ! Voturile care au avut greutate au fost de la Tata Nitzu si de la Maty , care si-au expus parerea ca adevarul este ca eu am prins greutatea cea mai mare de crap si regulamentul are hibe . Am impartit banii cu cei de la Arad ( nici macar nu era vorba de vreo suma uriasa - 1000 EUR ) si am ramas prieteni .
Intreaba-l pe Dorin , daca povestea este altfel decit cea spusa de mine aici . Si cu asta sper ca am incheiat subiectul .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”