Shacalu si Cupa Natiunilor Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Mateianu@Alex Coman

1.Nu am facut scoala in limba Romana;dar sunt cetatean roman!
2.Prefer sa am greseli de ortografie,macar asa stiu ca afla o lume intreaga ce manevre se fac in (pescuitul de competitie)la Bucuresti!(pana acuma peste 2200 de oameni au vizitat articolul asta) STATI SA VEDET CATI VOR MAI FII !!!!!!!!!!!!!

3. VA DERANJEAZA CA DAU CARTILE PE FATA ?!

4.La Cupa Natiunilor vor veni cei mai buni pescari de plantat ! INTELEGETI ?DE PLANTAT!!!!! din lume.

5.Andrei Vladeanu reprezentantul ICFA sa organizeze calificari pentru Romania!Primi clasati vor reprezenta Romania la Cupa Natiunilor !

ASA E CORECT FATA DE TOTI PESCARII DIN ROMANIA!!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

ROG TOTI PESCARII CINSTITI(nu lingaii lui unu si altu)

SA INTRE PE FORUM SI SA VOTEZE PENTRU, ORGANIZAREA UNEI MANSE DE CALIFICARI PT ECHIPELE CARE SA REPREZINTE ROMANIA LA CUPA NATIUNILOR!

ANUNT IMPORTANT! PT LINGAI SI PUPINCURISTI!!!!!

Mi se rupe de vrajelile si manglele voastre aduse la adresa mea!!!!
Stiu ce fel de om sunt si ce pot,nu trebuie sa demonstrez nimic in fata
unori lingai si pupincuristi !Tot ce am realizat in viata am realizat singur
si multam lui Dumnezeu am tot ce vreau!
Asa ca lingaii si pupincuristi sa nu se mai oboseasca sa scrie de mine!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

ATENTIE!!NU AM DAT NICI UN NUME!

O sa imi dau seama din urmatoarele postari cine sunt lingaii si pupincuristi
lui unu si altu.

Eu plec cateva zile din tara,voi aveti tema de casa(sper sa luati 10) :idea:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@sha calu !

Era vorba de pescuit de competitie, nu de placere............. :oops:
Dar oricum nu conteaza, discutia a deviat, poti sa faci ce vrei, dezvaluiri, topuri, voturi, carti pe fata, laude, amenintari ..............
Eu mi-am dat seama cu cine vorbesc si am pus punct aici.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

sacalu scrie:

5.Andrei Vladeanu reprezentantul ICFA sa organizeze calificari pentru Romania!Primi clasati vor reprezenta Romania la Cupa Natiunilor !

ASA E CORECT FATA DE TOTI PESCARII DIN ROMANIA!!

Pt. Campionatul Mondial se fac calificari in fiecare an.
Si tu poti participa daca doresti.
Este SINGURA competitie unde merge un lot national si reprezinta tara.

La Sarulesti intotdeauna au fost CUPE PRIVATE.
Participarea se face pe baza de invitatii. Ba mai mult, organizatorul poate agrea sau nu o echipa.
Nici Andrei Vladeanu si nici Dumnezeu nu va impune vreodata regulile pe Srulesti.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ sacalu

Nu vreau sa intru in polemici cu tine legat de structurile unui loc de pescuit, este o discutie prea banala si fara relevanta in aceasta situatie. Aciditatea mea fata de tine a fost datorata faptului ca te-ai legat de un om pe care nu il cunosti,om care mi-a intins o mana neconditionat ,in situatia mea existand foarte putini oameni care sa fi facut asta pentru mine,poate este chiar singurul.Acesta este Nae Badulescu.

Dan Mitranescu
Veteran

@ sacalu

In alta ordine de idei ,ca tot am deschis si eu gura pe aici, citind toate postarile din acest topic,am observat ca te consideri un bun pescar de plantat, ca plantatul este superior pescuitului "din mana" si ca vrei sa ai o oarecare prioritate pe Sarulesti. Asa ca te intreb :

Care sunt calitatile unui pescar de "plantat" fata de cele ale unia "din mana" ?

Hai sa ma consider si eu un bun pescar de plantat si sa enumer cateva:
1.statul in barca (aparent este o gluma,dar trebuiesc multe ore de adaptabilitate pentru a controla barca cat mai usor).

2.citirea sonarului ( inca mai vede lumea "pesti" pe ecran ,se opreste si planteaza , "pentru ca acolo este locul ")

3. "dibacia" de a scoate pestele din agataturi.

4.de ce nu ,conditia fizica.

Cam atat ! Daca trec in partea cealalta si incep sa enumar:
1.nada

2.ritmul de nadit si "prezentarea" nadei (pentru mine sunt cele mai inportante lucruri din pescuit).

3.adaptarea sculelor la conditiile de pescuit.

4.depistarea locurilor care tin peste ,de la distanta , cu notiunile aferente care sunt mult mai sanatoase decat "ecranul sonarului".

Nu mai pun pescuirea la punct fix(care cu barca se face foarte simplu),
aruncarea la distanta, folosirea firelor subtiri...Acestea sa zicem ca nu sunt relevante.Las decat 4 la 4.

In situatia de fata eu prefer sa detin calitatile pescarului de pe mal si sa le completez cu cele ale pescarului din barca.Daca tu crezi ca se face invers vino cu argumente,poate am omis eu ceva...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

salut DANE ! Trebuie sa recunosti ca la "plantat" e si multa munca si nu toti sunt dispusi sa de-a la acest stil mai "primitiv" dar mie unul mi-a adus acum 2-3 ani sadisfactie maxima ....acum ca mi-am luat scule de pescuit de competitie nu-mi mai vine sa "practic" acest stil pentru ca vreau sa ma dedic competitiilor si nu ma ajuta acest stil pt a invata ceva pt . concursuri. :D :D

sebas

Mesaj de sebas »

aurel radulescu scrie: Cantarirea cu salteaua a fost inventata de patronii de balti,
Nu va suparati, ma bag si eu ca...vorba aia :lol: , dar la voi concursurile nu se organizeaza dupa ''Regulamentul Federatiei Internationale de Pescuit Sportiv de Apa Dulce, sectiunea Crap''? :shock:
Zice acolo urmatoarele:
''Pentru realizarea cantaririi va fi obligatoriu utilizarea sacilor de cantarit pusi la dispozitie de catre organizatori; acestia vor trebui umectati si tarati la fiecare cantarire. Acesti saci trebuie sa fie de tip special si identici in toate sectoarele''
Am asa.... o curiozitate :!:

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:salut DANE ! Trebuie sa recunosti ca la "plantat" e si multa munca si nu toti sunt dispusi sa de-a la acest stil mai "primitiv" dar mie unul mi-a adus acum 2-3 ani sadisfactie maxima ....acum ca mi-am luat scule de pescuit de competitie nu-mi mai vine sa "practic" acest stil pentru ca vreau sa ma dedic competitiilor si nu ma ajuta acest stil pt a invata ceva pt . concursuri. :D :D
Nu mai spune "primitiv" ca se supara lumea ! :D
Cat despre efortul fizic l-am enumerat si eu ...dar restul ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”