Desfasurare Cupa Seniorilor 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Daniel_Botosani

Re: Desfasurare Cupa Seniorilor 2013

Mesaj de Daniel_Botosani »

iohann scrie:FELICITARI FLORIN MASU,JONY TEN SI NICU DINESCU!!!
FELICITARI ROBERT SORBAN,RAZVAN GARCEA SI BANICA COSMIN!!!
FELICITARI PELICANILOR PT CAPTURA IMPRESIONANTA!!!
FELICITARI CELORLALTI CASTIGATORI,PARTICIPANTI SI ORGANIZATORI!!!

personal, nu voi mai fi prezent la aceste concursuri!nu mi se pare corect sa prind 400kg de peste si n-am nicio sansa la nimic,doar ca locul nu tine peste mare!!!!!!!!la concursurile unde se puncteaza si tenul, este necesar clasamentul calitate-cantitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
concursurile calitate-cantitate, erau echilibrate, deoarece iti dadeau sansa sa te ridici macar la unul din clasamente!
la fel am patit si pe stanga gorgan la crapmania,unde am luat in jur de 300kg de peste...
PANA LA URMA CONCURSURILE NU SUNT PT CEI CARE PRIND PESTE?!!!
sunt de acord cu concursurile pe calitate, gen boilesmania sau trophy, unde se puncteaza doar crapul!
ma mir totusi de un lucru f tare!cu toata lumea cu care am vb, majoritatea erau de acord cu mine,unii extrem de revoltati, dar vad ca aici nu scrieti!
de sectorizare, nu mai vorbesc...

La fel am patit si noi la TROFEUL TANCABESTI unde in ultimele 20 minute am pierdut si locul 3 si daca era pe cantitate conduceam balta detasat cu peste 200 kg fata de ceilalti concurenti .....Astea sunt regulile noi le-am aprobat !!!!
PS....Nici eu nu m-am mai inscris la astfel de concursuri decat BOILESMANIA.....
Felicitari concurentilor si castigatorilor !!!!

clinci
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de clinci »

Bravo Vitali , felicitari!
CPK

0721406017

gosdra

Mesaj de gosdra »

Felicitari Irinel, Laur si Adi.

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

iohann scrie:FELICITARI FLORIN MASU,JONY TEN SI NICU DINESCU!!!
FELICITARI ROBERT SORBAN,RAZVAN GARCEA SI BANICA COSMIN!!!
FELICITARI PELICANILOR PT CAPTURA IMPRESIONANTA!!!
FELICITARI CELORLALTI CASTIGATORI,PARTICIPANTI SI ORGANIZATORI!!!

personal, nu voi mai fi prezent la aceste concursuri!nu mi se pare corect sa prind 400kg de peste si n-am nicio sansa la nimic,doar ca locul nu tine peste mare!!!!!!!!la concursurile unde se puncteaza si tenul, este necesar clasamentul calitate-cantitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
concursurile calitate-cantitate, erau echilibrate, deoarece iti dadeau sansa sa te ridici macar la unul din clasamente!
la fel am patit si pe stanga gorgan la crapmania,unde am luat in jur de 300kg de peste...
sunt de acord cu concursurile pe calitate, gen boilesmania sau trophy, unde se puncteaza doar crapul!
ma mir totusi de un lucru f tare!cu toata lumea cu care am vb, majoritatea erau de acord cu mine,unii extrem de revoltati, dar vad ca aici nu scrieti!
Corect, cam aceleasi lucruri spuneam si eu nu demult si cu calitatea si cu sectorizarea iar tu mi-ai dat dreptate.
P.S. La Crapmania nu demult am fost pe...Planet si cum sa ma bat cu Gabi Sandu cand omu a prins 50 de teni :lol: .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

iohann scrie:
discuta direct cu vlad, sti bine ca sunt regulile lui......

pe viitor oricum eu nu voi mai organiza concursuri cu premii in bani, voi incerca sa fac concursuri cu taxe cat mai mici de participare, cu premii de la sponsori, cupe si diplome.....

felicitari castigatorilor, felicitari irinel si laur ptr captura de aproape 23 de kg ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Felicitari Iri si Laur pentru captura!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

iohann scrie:.........
.............nu mi se pare corect sa prind 400kg de peste si n-am nicio sansa la nimic,doar ca locul nu tine peste mare!.................
Sunt prea putine locuri pe balta care iti mai dau 400 kg intr-un concurs, comparativ cu nr. de locuri care iti pot da 3-5 pesti mari ... cred ca pe baza acestui argument, Vlad a insistat sa nu se mai faca concursuri la cantitate...bine-nteles, pe langa doleantele lui de a nu se mai retine multi pesti la sac si de a se cantari mai repede !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cred ca ar fi interesant pe tancabesti un concurs in care fiecare concurent ,dupa tragerea la sorti sa aleaga ce peste sa puncteze pe standul lui [crap sau cteno ]
astfel se formeaza ad-hoc 2 concursuri separate ,fiecare cu regulamentul ,premiile si clasamentul lui [in functie de numarul de alegatori ai fiecarei specii ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

the mover

Mesaj de the mover »

Mie unu ,pentru tancabesti ,mi se par cele mai echilibrate concursuri,nu mai poti ghici de la tragerea la sorti cine o sa fie pe podium,poate gresesc totusi asta e parerea mea.
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

the mover scrie:Mie unu ,pentru tancabesti ,mi se par cele mai echilibrate concursuri,nu mai poti ghici de la tragerea la sorti cine o sa fie pe podium,poate gresesc totusi asta e parerea mea.

cum se face, ca cei cu rezultate si experienta:3-4echipe de la Planet,(care cateodata toti sunt pe podium),Cosmin cu Ghita,Badica,Dinescu,Jony ten,Florin Masu,Gaoaza,Robert Sorban,Garcea,Parschiv,Sinca,Soare,Andrei G,Bujie,Barbu,Badarcea,Lixandru etc,etc,etc, sustin calitate-cantitate.
hai sa-ti spun de ce:sunt pescari, si prind peste de pe aproape orice loc!!!!!
altora, care sunt mai putin priceputi, normal ca le convine acest sistem, deoarece spera sa impuste 5 baboi si daca mai sunt si mari, urca pe podium!!!
din cauza asta au si renuntat la tancabesti 4-5 echipe valoroase si se pare ca vor urma si altele!!!

exista varianta 6 din 49 pt norocosi :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”