Nu cred ca doar banii ne aduna la acest concurs. E cel mai complex din Rom pana la ora asta,asa ca orgoliile noastre sant mai sus decat premiile in bani.Asta nu inseamna ca trebuie sa fim neaparat cotizanti la un concurs pe Tancabesti ! Sper sa iasa bine si de data asta si sa nu ne mai impuna Vlad sau Ovidiu sa facem concursuri doar la calitate. E ca dracu sa semnam petitii peste petitii si mai avem putin sa iesim in DN pt o balta pe care o iubim dar pe care nu ne mai putem intrece decat cum vor patronii,nu cum vor organizatorii. Pana la urma o sa se ajunga la Crapmania 10 echipe, Open 8 echipe,senior trophy 5 echipe. Aaaa, am uitat : Boilessmania 3 echipe,sa se umple podiumul.... Si mai sunt caritabilele la care mai bine punem banii intr-un cont decat sa prindem platici si somni ! E balta cu cel mai mare potential dar HELLOOOOOOOO,incet,incet,e cam cheala si sincer nu am nici o vina si sper din suflet sa se rezolve toate problemele administratorilor cat de curand,altfel o sa ramana doar o amintire a vechiului Tancabesti pe care orice trasatura iti dadea fiori ca ar putea sa fie captura concursului,personala sau chiar a vietii...