DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de arsinel »

Lupii ! Lupii !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Radu Androne sa tii minte ce iti spune un hodorog , ESTI PRAF SI PULBERE BAIETEL . Daca nu ar fi mamica sa iti dea sa papi ce te-ai face ??? Lasa gramatica mea ca la virsta mea nu mai am nevoie de gramatica , poate tu ai nevoie ca am vazut citeva postari ale tale de m-am tavalit de ris .
Hai sa lasam asta sa trecem la pescuit , capitol la care tu RADU ANDRONE ti-ai batut joc si ai ironizat 33 de echipe ale unui concurs pe Tincabesti . Acum ca sa nu ne amintim ca ai fost la mai multe concursuri risul lumi printre ultimi clasati tu un copil de 20 si ceva de ani AI JIGNIT multi da multi oameni care participau la un concurs , oare a fost frumos cea ce ai scris despre toti concurentii de la acel concurs ???
Hai sa revenim la topic , dl Raducuuuuuuuuuuuuuuuuuu prinzi si tu peste ??? s-au esti pe post platitor si la acest concurs ?Te rog mult de tot nu ma dezamagi fa un efort , concentreazate , rupete , aruncate in apa , planteaza fa ceva darrrrrrrr prinde si tu peste ca altfel nu mai esti PROFESORUL MEU DE PESCUIT . :lol: :lol: :lol: Hai sa ai multa bafta si mult noroc si poate poate urci pe podium cu 1000 si ceva de kg :lol: :lol: ca doar esti campion de campion pe MV2.

Recordul baltii Moara Vlasiei 2 2012-1065 kg- :lol: :lol: :lol: :lol: - Sterge asta ca nu ma mai pot opri din ris naiba o sa ma fac de 200 de kg .

addicted

Mesaj de addicted »

:))) :)))) d fiecare data cand bad ca un "om"'de varsta a 5-a nu mai poate de doru meu ma face extraordinar de mandru acest lucru .... si ca sa fiu sincer u ai nevoie de o viata nu d gratik ai dreptate :)))) dar
si eu o intrebare ai avut si tu vreun concurs in care sa prinzi mai mult de un peste ... si problema banilor mei chiar nu e a ta sau vreisa t angajez consilier financiar...? hai caua termenu pe net si baga'ma in seama cand reusesti sa termini un puzzle pe care scrie 12-15 ani t rog

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

addicted scrie:bai hodorogule cand o sa inveti sa scrii corect gramatical atunci sa te mai bagi in seama da ? te rog eu frumos pana atunci pune mana pe gramatica d cls a-Ia si spor la treaba .. ai avut odata noroc in viata dar nu ai avut noroc
de creier... hai te pup !!! :))))))
Gramatica de clasa intai ?!?!?!
Da tu unde ai facut scoala la CFR ?!?!?!?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

addicted

Mesaj de addicted »

iete ca a aparut alt OB'u :))) t pup si p tn din mers :))€€

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

addicted scrie:iete ca a aparut alt OB'u :))) t pup si p tn din mers :))€€

Sezi bland cu semnele alea de Euro , vezi ca aici nu e ca la wisat sa se joace la zero, trebuie sa prinzi peste :mrgreen:
Te-ai linistit cu premiul si cu Providentul ?!?! :mrgreen:

Daca DA, cred ca te-ai linistit prea devreme :lol: :lol: :lol:

addicted

Mesaj de addicted »

se zice whist .... :) hai t rog eu vezi'ti de viata ta de muncitor care se trezeste la 7 si munceste la patron 12 ore :))) te conduce foamea cu 3-0 si t bagi in seama sa mor.... urat urat :)) eu ma relaxes pe 20 de milioane u muncesti 2 luni ca sa ii ai in buzunar :)

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

addicted scrie:bai hodorogule cand o sa inveti sa scrii corect gramatical atunci sa te mai bagi in seama da ? te rog eu frumos pana atunci pune mana pe gramatica d cls a-Ia si spor la treaba .. ai avut odata noroc in viata dar nu ai avut noroc
de creier... hai te pup !!! :))))))
Subiectul mesajului: Re: DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-AScris: Vin Apr 26, 2013 11:32 am

in primul rand chiar ma doare`n **** de parerile voastre gresesile gramaticale nu va privesc pe voi si nu va dau explicatii...dar oricum e rusinos sa nu se puncteze 5 pesti in 3 zile de concurs!!Mai ales pe locuri de A.....sunteti jalnici pe cuvant!

:lol: vezi un pic cu locul ala de A cum faci :lol: :lol: :lol: sa nu devii jalnic :mrgreen: ...bafta

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Aici este topicul destinat concursului.
Va rog sa incheiati orice discutii de genul celor de mai sus.

kalux

Mesaj de kalux »

Mai baieti ,mai pescuiti si voi sau ati deschis un mic hot line?
Fire intinse celor care merita.
Fara munca si ceva noroc, suntem totii in aceasi oala.
Va doresc fire intine tuturor participantilor, dovediti ca Tancabestiul este cea mai buna pista de concurs din aceasta ,minunata tara.

PS. MAI PESCUITI SI VOI??

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”