ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

popescu

Tataie,
Tocmai am demarat activitatea de recunoaștere a rezultatelor internaționale din toate competițiile de pescuit sportiv la care au participat sportivii români.

:lol: :lol: :lol: recunoscute de cine ????? medalii si cupe emise si marcate de FIPS-CIPS trebuie recunoscute si validate de srl-ul lui popescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

esti dus rau cu pluta :lol: :lol: :lol: :lol:

este suficient sa fie recunoscute de mine si sa ramana in istoria amintirilor mele , in istoria pescuitului oricum voi ramane fara sa ma zbat , sa rag si sa recurg la mishelii ca tine , tu orice vei face vei ramane in istoria pescuitului o prezenta maligna care va disparea invins de propriile arme

esti demn de mila :oops: :oops: :oops:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
shimanobig scrie:
Stefan Popescu scrie:Știu exact ce spun în tot ce postez. Domul Vesa nu se poate afilia la federație. Eventual Clubul Ovidius. Am spus că nu este pe lista persoanelor ce vor reprezenta România la CM din Portugalia.
În fapt, domnul Vesa, dintr-un susținător fervent al federației prin 2009 când această tentativă de înființare a eșuat, a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el.
Repet încă odată, că să priceapă toată lumea; însăși federația este persoană de drept privat, iar aderarea unui club nu este obligatoriu să fie aprobată, la cererea acestuia. Decizia de afiliere aparține Adunării Generale și nu poate fi impusă de nimeni. Întrebarea care se pune este următoarea: Cum poate cineva să solicite afilierea la o federație în care nu a crezut niciodată, ba mai mult, s-a afiliat la AGVPSR, care nici măcar nu este recunoscută ca structură sportivă? Ba mai mult, a gratulat-o cu toate mizeriile. E o chestie de obraz.

Cum sa fie federatia domnule popescu "persoana de drept privat" dvs nu stiti ce vorbiti?
Vad ca usor dar sigur,alunecati spre comunism....
Ba știu foarte bine. Ăsta e „păcatul” meu. Cunosc legile. Ia și citește:
Legea 69/2000
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
Te-ai convins?

M-am convins ca in loc sa puneti:PERSOANE JURIDICE DE DREPT PRIVAT...ATI PUS:PERSOANE DE DREPT PRIVAT.
Si uite cum un cuvant da o alta conotatie acestei legi.
Domnule Popescu,hai sa nu ne jucam cu cuvintele ce alcatuiesc legile acestei tari,Stiti care este problema dumneavosatra cea mai mare?Faptul ca vreti sa faceti un business cu oameni care au masterate in scoala vietii si nu cumparate prin cine stie ce facultati obscure.Aici este cam greu sa mergi pe un drum pe care altii se intorc obositi deja
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

D-le Popescu , ce este asa greu de inteles stimate domn ?

Pescarii care participa la Campionatul AGVPS de la Corbu sau de oriunde , merg si se inscriu la o competitie mondiala a forului international la care este AGVPS este membra . Uneori ii spune acestei competitii Olimpiada de pescuit , alteori CM ale FIPS / CIPS , samd .
Ce legatura are Federatia D-ta cu aceasta situatie ?
Pe noi ca pescari , manageri , fosti combatanti , etc ne intereseaza strict aceasta competitie , nu oricare alta pe care ti-o doresti Dumneata . Nici unul dintre pescarii care vin la un CM , fie ei englezi , italieni , africani , lituanieni , samd nu au acest statut de pescar sportiv legitimat la un club de pescuit afiliat unei Federatii sportive , recunoscuta de MTS din tara respectiva , ....si ce alte doamne iarta-ma denumiri alambicate mai folosesti D-ta . Nici unul dintre pescari nu este profesionist , adica nu traieste din salariu platit de un club . Sau poate or fi 1 sau 2 , dar eu vorbesc de 99 % dintre cei care participa .

FIPS / CIPS primeste in sanul ei pe cine doreste AG a acestei organizatii , nu pe cine crede d-l Popescu ca trebuie .

Forul international are parteneriat cu AGVPS de peste 30 ani si sincer nu cred ca este interesat de statul asta super profesionist pe care il doresti D-ta . Poate intr-o alta lume , dar nu acum !

Concret , lasa dezinformarile si accepta ca in aceasta competitie nu ai ce cauta . Este un concurs de pescuit , ale unor organizatii care fac parte din AGVPS , un concurs de casa daca vrei , si cei mai buni pleaca pe lista la un CM organizat de forul international din care face parte AGVPS .
Nimic in afara legii .
Sub egida AGVPS se mai organizeaza si concursuri de tir vinatoresc si nu am auzit ca Federatia de Tir sa le interzica . Deasemenea , concursuri de caini de vinatoare , probe de lucru si nu am auzit ca Federatia Chinologica sa le interzica . Samd .

Ce dracu , chiar nu pricepi ?

Scuze ca m-am bagat dar nu suport discutia neprincipiala .

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Stefan Popescu scrie:Le-am acceptat această doleanță de a participa.
Aoleu...Da ce faci ii lasi sa participe la o competitie "ilegala"? :shock:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Să se antreneze. :D

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val scrie:D-le Popescu , ce este asa greu de inteles stimate domn ?

Pescarii care participa la Campionatul AGVPS de la Corbu sau de oriunde , merg si se inscriu la o competitie mondiala a forului international la care este AGVPS este membra . Uneori ii spune acestei competitii Olimpiada de pescuit , alteori CM ale FIPS / CIPS , samd .
Ce legatura are Federatia D-ta cu aceasta situatie ?
Pe noi ca pescari , manageri , fosti combatanti , etc ne intereseaza strict aceasta competitie , nu oricare alta pe care ti-o doresti Dumneata . Nici unul dintre pescarii care vin la un CM , fie ei englezi , italieni , africani , lituanieni , samd nu au acest statut de pescar sportiv legitimat la un club de pescuit afiliat unei Federatii sportive , recunoscuta de MTS din tara respectiva , ....si ce alte doamne iarta-ma denumiri alambicate mai folosesti D-ta . Nici unul dintre pescari nu este profesionist , adica nu traieste din salariu platit de un club . Sau poate or fi 1 sau 2 , dar eu vorbesc de 99 % dintre cei care participa .

FIPS / CIPS primeste in sanul ei pe cine doreste AG a acestei organizatii , nu pe cine crede d-l Popescu ca trebuie .

Forul international are parteneriat cu AGVPS de peste 30 ani si sincer nu cred ca este interesat de statul asta super profesionist pe care il doresti D-ta . Poate intr-o alta lume , dar nu acum !

Concret , lasa dezinformarile si accepta ca in aceasta competitie nu ai ce cauta . Este un concurs de pescuit , ale unor organizatii care fac parte din AGVPS , un concurs de casa daca vrei , si cei mai buni pleaca pe lista la un CM organizat de forul international din care face parte AGVPS .
Nimic in afara legii .
Sub egida AGVPS se mai organizeaza si concursuri de tir vinatoresc si nu am auzit ca Federatia de Tir sa le interzica . Deasemenea , concursuri de caini de vinatoare , probe de lucru si nu am auzit ca Federatia Chinologica sa le interzica . Samd .

Ce dracu , chiar nu pricepi ?

Scuze ca m-am bagat dar nu suport discutia neprincipiala .
CIPS-ul primește printre membri ei conform art. 4(4) din propriul statut și îi dă afară conform art. 6 alin. 2 lit. b) tot din statutul său.
Tu, care le ai cu legile și nu trebuie să-ți spună cineva de 2 ori ca să pricepi, citește Decizia Curții Constituționale a României nr. 156/1999 și vezi pe cine reprezintă AGVPSR. Coroboreaz-o cu asta:
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/wp-content/uploads/2013 ... e-CIPS.pdf

Acum ai înțeles de ce mă bag în seamă? Întradevăr, se mai trage și cu pușca pe acolo, dar nu în competiții sportive oficiale. Asta apropo de Tir. Nu am nimic împotrivă să faceți câte miuțe vreți, dat reprezentarea României la competiții sportive oficiale este altă mâncare de pește.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu va intreb la modul serios . Chiar credeti ca la mine prind toate textele astea pe care mi le trimiteti ? Zau asa ...
Pina una alta exista o HG care ii acorda AGVPS statutul de institutie de interers public . Cind veti reusi abrogarea acestei HG si o veti muta pe Federatia Dvs , mai discutam . Nu sunt un mare fan al sistemului actual , dar asta functioneaza si dupa asta mergem . De bine de rau , merge si aduce multe rezultate .
Cind o sa reusiti sa luati in piept toti muntii , sa aveti inscriere la FIPS pentru federatie si sa luati un statul de federatie nationala , recunoscuta de interes public si singura reprezentanta a Romaniei in afara granitelor , imi scot palaria si va recunosc munca .
Pina atunci , sunt vorbe ...si promisiuni . Si nu asta e calea prin care veti obtine respect si sustinere in orice ati intreprinde . Sala de judecata si balta nu sunt compatibile .

Cu respect ,

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie: Pina una alta exista o HG care ii acorda AGVPS statutul de institutie de interers public . Cind veti reusi abrogarea acestei HG si o veti muta pe Federatia Dvs , mai discutam . Nu sunt un mare fan al sistemului actual , dar asta functioneaza si dupa asta mergem . De bine de rau , merge si aduce multe rezultate .
Cind o sa reusiti sa luati in piept toti muntii , sa aveti inscriere la FIPS pentru federatie si sa luati un statul de federatie nationala , recunoscuta de interes public si singura reprezentanta a Romaniei in afara granitelor , imi scot palaria si va recunosc munca .
personal, abia astept momentul asta.
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val scrie:Eu va intreb la modul serios . Chiar credeti ca la mine prind toate textele astea pe care mi le trimiteti ? Zau asa ...
Pina una alta exista o HG care ii acorda AGVPS statutul de institutie de interers public . Cind veti reusi abrogarea acestei HG si o veti muta pe Federatia Dvs , mai discutam . Nu sunt un mare fan al sistemului actual , dar asta functioneaza si dupa asta mergem . De bine de rau , merge si aduce multe rezultate .
Pina atunci , sunt vorbe ...si promisiuni . Si nu asta e calea prin care veti obtine respect si sustinere in orice ati intreprinde . Sala de judecata si balta nu sunt compatibile .

Cu respect ,
Domnule Pangica,
Am sa va dezvalui niste lucruri pe care cred ca le-ati ignorat si pe unele cred ca nu le stiti.
In primul rand, federatiile sportive sunt prin efectul legii nr. 69/2000 de interes national si utilitate publica. Deci ele nu intra pe procedura de recunoastere a utilitatii publice prevazute de art. 38 si urmatoarele din OG 26/2000. Si ca sa fiu clar, iata textul de lege:
Legea 69/2000
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ. Federatia, daca nu stiti, a fost recunoscuta de MTS ca federatie sportiva.
In ceea ce priveste HG 259/2001, data de Adrian Nastase pe vremea cand avea dubla calitate de prim ministru si presedinte AGVPSR (oare nu era in conflict de interese) are o mica hiba. AGVPSR se inscrisese la Judecatoria sect. 2 Bucuresti in anul 2000. Ce nu stiti dumneavoastra, este ca in acel moment de recunoastere nu avea cod fiscal, deci nu era in activitate. Era inscrisa insa si la registrul comertului (pentru verificare CUI Ro 2351547) si functiona ca agent economic. Codul fiscal ca asociatie l-a obtinut in anul 2008 cand (dupa ce am descoperit eu magaria) s-a dizolvat de la Registrul comertului si si-a luat cod fiscal nou.
Nu va faceti griji ca acea HG va fi anulata. Corpul de control al Guvernului verifica deja informatia si acelasi lucru il va face si Curtea de conturi. Oare o asociatie care 8 ani nu a avut activitate, cum isi justifica utilitatea publica? Termenul de verificare a expirat si, daca nu se anuleaza acest statut, exista calea contenciosului administrativ (art. 44 din OG 26/2000).
PS Puteti sa va scoateti palaria. Federatia are si autorizatia de afiliere internationala. Si va fi afiliata la CIPS cat de curand.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pai cam asa va spun si eu ....daca 1/10 din timpul alocat cercetarii de legi si interpretarii lor , l-ati fi alocat in a va prezenta pescarilor , erati pe cai mari ... Din pacate aroganta Dvs este mult mai mare decit a mea ))))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”