Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
acum chiar poti sa dormi in ele.....popescu59 scrie:Cind am vazut in luna ianuarie tricoul negru cu pestele pe el 2013 ultima fita am zis ca o sa dorm in el de frumos ce este . Am comandat in germania iar cind a venit nu imi venea sa imi iau ochii de la el. L-am spalat 1 singura data si daca vedeti cum arata ziceti ca e de la second .Nu imi pare rau de banii dati cu 2 mil imi puteam lua Armani , dar cind vezi ca o firma care se respecta foloseste astfel de tertipuri numai si numai sa faca profit ce sa mai crezi ?Ma gindesc ar fi fost bine sa pun tricoul sapca si pantaloni scurti intr-un colet si sa il expediez firmei de unde le-am cumparat .Oare ce s-ar intimpla ? Ce reactie ar fi ?
Exista cumva si la noi in tara un partener la care as putea sa merg cu hainele astea sa vada cum arata ?Ghiar imi este jena sa ma mai imbrac in ele .
Foarte interesant. Pana acum ar fi primul caz in care NASH Siren fie el RS1 sau S5 ar pati asa ceva. Imi poti da mai multe detalii terog?alexandru georgescu scrie:eu am avut senzori si indicatori nash...s-au stricat dupa prima ploaie...
de atunci nu mai vreau sa aud de firma nash...din principiu
Si ce-o sa se-ntample Legio, o sa ne cheme cu ele-n service?!!!!!!!!!!!legio1083 scrie:Domnilor ma bucur sa aflu ca va pasa e banii dumneavoastra - e normal si respect lucrul acesta.
..............................................
Ce stiu eu e urmatorul lucru: toate acestea sunt cunoscute conducerii companiei si mai stiu ca nu le este indiferent de ce se intampla in piata cu privire la gradul de multumire al clientilor lor.
info@nashtackle.co.uk cu romania@hashtackle.co.uk in CC e calea de urmat. Fotografii, date concrete si lucrurile nu vor ramane fara raspuns.
Fir intins!