NASH - o experienta neplacuta cel putin pentru mine

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: NASH - o experienta neplacuta cel putin pentru mine

Mesaj de miyagi »

Aceeasi problema o reclam si eu la haine, noroc ca nu-s pretentios si nu fac parade, dar la bagajerie sunt destul de buni.
Ia-ti scaun linistit Cristi. Eu si cumnata-miu avem ambele variante: daddy long legs si celalaltul. Si eu la 100 de kile am dormit linistit in ala micul, dar parca e mai destept alalaltul ca intri si cu un sac mare de la Senzor in el..
Urban culture.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Domnilor ma bucur sa aflu ca va pasa e banii dumneavoastra - e normal si respect lucrul acesta.

Despre scaune - ca exemplu, cel mai mic model de scaun Indulgence Nomad Ultralite a rezistat sub greutatea prietenului nostru Radu Badica. Fara comentarii.
Despre haine - aveti dreptate, si ale mele sunt decolorate si am semnalat problema aceasta nu odata, cu mostre doveditoare. Inainte de a folosi imbracamintea de la Nash am folosit si alte marci din gama premium si personal prefer sa port un hanorac sau un tricou decolorat in care sa ma simt bine decat unul care arata intr-un anume fel insa la capitolul confort nu straluceste. Repet, e opinia mea personala, nu o regula de baza.

Ce stiu eu e urmatorul lucru: toate acestea sunt cunoscute conducerii companiei si mai stiu ca nu le este indiferent de ce se intampla in piata cu privire la gradul de multumire al clientilor lor.
info@nashtackle.co.uk cu romania@hashtackle.co.uk in CC e calea de urmat. Fotografii, date concrete si lucrurile nu vor ramane fara raspuns.

Fir intins!
Legio - Patria Nostra !

alexandru georgescu

Mesaj de alexandru georgescu »

eu am avut senzori si indicatori nash...s-au stricat dupa prima ploaie...
de atunci nu mai vreau sa aud de firma nash...din principiu :D

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cind am vazut in luna ianuarie tricoul negru cu pestele pe el 2013 ultima fita am zis ca o sa dorm in el de frumos ce este . Am comandat in germania iar cind a venit nu imi venea sa imi iau ochii de la el. L-am spalat 1 singura data si daca vedeti cum arata ziceti ca e de la second .Nu imi pare rau de banii dati cu 2 mil imi puteam lua Armani , dar cind vezi ca o firma care se respecta foloseste astfel de tertipuri numai si numai sa faca profit ce sa mai crezi ?Ma gindesc ar fi fost bine sa pun tricoul sapca si pantaloni scurti intr-un colet si sa il expediez firmei de unde le-am cumparat .Oare ce s-ar intimpla ? Ce reactie ar fi ?
Exista cumva si la noi in tara un partener la care as putea sa merg cu hainele astea sa vada cum arata ?Ghiar imi este jena sa ma mai imbrac in ele .

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

obrazul subtire cu buzunar se tine. hainele de unica folosinta nash or fi scumpe dar ganditi-va totusi ce impresie buna o sa aiba crapii cand o sa va vada cu sapca nash in cap, sau ca dormiti in pijamale :!: nash..numai la voi o sa vina, se merita, parerea mea...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

popescu59 scrie:Cind am vazut in luna ianuarie tricoul negru cu pestele pe el 2013 ultima fita am zis ca o sa dorm in el de frumos ce este . Am comandat in germania iar cind a venit nu imi venea sa imi iau ochii de la el. L-am spalat 1 singura data si daca vedeti cum arata ziceti ca e de la second .Nu imi pare rau de banii dati cu 2 mil imi puteam lua Armani , dar cind vezi ca o firma care se respecta foloseste astfel de tertipuri numai si numai sa faca profit ce sa mai crezi ?Ma gindesc ar fi fost bine sa pun tricoul sapca si pantaloni scurti intr-un colet si sa il expediez firmei de unde le-am cumparat .Oare ce s-ar intimpla ? Ce reactie ar fi ?
Exista cumva si la noi in tara un partener la care as putea sa merg cu hainele astea sa vada cum arata ?Ghiar imi este jena sa ma mai imbrac in ele .
acum chiar poti sa dormi in ele..... :wink: .....ce daca e ultima fita... :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

legio1083

Mesaj de legio1083 »

alexandru georgescu scrie:eu am avut senzori si indicatori nash...s-au stricat dupa prima ploaie...
de atunci nu mai vreau sa aud de firma nash...din principiu :D
Foarte interesant. Pana acum ar fi primul caz in care NASH Siren fie el RS1 sau S5 ar pati asa ceva. Imi poti da mai multe detalii terog? :wink:
Legio - Patria Nostra !

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

La capitolul haine asa cum am spus am un gust ffff amar cu Nash.
Astazi mi-am luat si un scaun Nash Indulgence Daddy Long Legs , daca si cu asta imi iau teapa o sa le dau mailuri zilnice cu urari de bine !

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Nu vreau sa tin parte firmei nash dar pot sa va zic de treningul de la fox superweight hoody care dupa 2 spalari sa scamosat si sa decolorat la fel sa nu mai vb de vestea de la fox superweight body warmer care fara sa o spal vreodata imi umple toate nainele de pene si vb de trening plus veste 200euro asa ca ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

legio1083 scrie:Domnilor ma bucur sa aflu ca va pasa e banii dumneavoastra - e normal si respect lucrul acesta.
..............................................
Ce stiu eu e urmatorul lucru: toate acestea sunt cunoscute conducerii companiei si mai stiu ca nu le este indiferent de ce se intampla in piata cu privire la gradul de multumire al clientilor lor.
info@nashtackle.co.uk cu romania@hashtackle.co.uk in CC e calea de urmat. Fotografii, date concrete si lucrurile nu vor ramane fara raspuns.

Fir intins!
Si ce-o sa se-ntample Legio, o sa ne cheme cu ele-n service?!!!!!!!!!!!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”