Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
maherac
Puncte: 0

Re: Serbian carp classic

Mesaj de maherac »

Sorin Ionescu este in ABBARA CARP TEAM, haideti baieti trageti tare.

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

Salut. Balta are 170 de hectare, din care 100 luciu de apa si este super faina - padure, stuf, plauri, etc. Peste a fost, dar nu prea mai este...s-a carat mult, avand in vedere ca gradinile localnicilor dau chiar in lac. Informatiile astea le-am aflat si eu de pe la pescarii de acolo. Arbitrii mi-au spus ca nu au cantarit nimic pana cand am ajuns eu si nici nu ar avea informatii ca s-ar fi luat ceva. Aproape de plecare am vazut un dril, la dl. George Tite in stand - un crap de vreo 3-4 kg.

Am facut si cateva poze dar nu am intrat in niciun stand pentru ca am ajuns tarziu, a plouat tot timpul si nu aveam cale de acces cu masina peste tot din cauza noroiului, mai sa raman si impotmolit :D

Nu pot decat sa le urez fire intinse echipelor noastre.
Imagine

Unde se vede duba alba este standul lui Tata Nitu sau cel putin asa am inteles eu de la un arbitru.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Nume utilizator schimbat din radu1985

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

Pe clasamentul de aseara nu apare decat un peste prins, 4.52kg :) in standul 17, la George Tite...am avut noroc sa vad singurul peste de pe balta din 58 de standuri :)

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

exista o adresa unde se poate vedea desfasurarea acestui concurs?
Buia Mihnea

carin

Mesaj de carin »

Fiind la munca in Serbia am rugat niste baieti sa se intereseze de ten dar am inteles ca ni-ci din ala nu ma-i este fiindca au plasuito sateni :shock: care au si ei proprietate la luciu de apa asa ca nu ne putem astepta la nu stiu ce rezultate pacat :(

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

@ Mihnea

Pagina de Facebook de mai sus este singura pe care am gasit-o eu. Acolo pun si clasamentul si poze din timpul concursului.

@ Carin

Unde anume in Serbia lucrezi? Poate facem o iesire la peste, sa mai am si eu cu cine sa socializez :) Cred ca ne-am si intalnit pe la Bunget acum ceva timp...

carin

Mesaj de carin »

Radu

Momentan lucrez langa Kikinda dar astazi ma schimb si nu mai vin pana pe 25.07.2013 (raman in concediu) cand o sa fiu in Elemir si o sa stau la pensiunea Debeli Lad (umbra groasa) pe drumul Zrenjanin - Novi Sad pentru 2 saptamani timp in care putem sa iesim la pescuit in Jabalj unde au un lac frumos cu pesti la fel numarul de telefon la care pot fi gasit atunci este 0621569048 reteaua Telenor vorbim :wink:

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

OK. Eu stau la Belgrad :). Cred ca lacul de care zici este Jegricka :)

MILLY

Mesaj de MILLY »

IMPORTANT NOTE!
ANNOUNCEMENT! Again unpleasant situation, one member of Granite baits rOMANIA,at position 23, provoked the guests at the restaurant association. He took out his penis and urinated on the restaurant. The judge warned the crew to take member out but they didnt and they attacked the judge. The police came and the team is

CARPWORLD DOO BEOGRAD ANNOUNCEMENT! Again unpleasant situation, one member of Granite baits at position 23, provoked the guests at the restaurant association. He took out his penis and urinated on the restaurant. The judge warned the crew to take member out but they didnt and they attacked the judge. The police came and the team is disqualified

Iar ne-am facut de ras :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

MILLY scrie:IMPORTANT NOTE!
ANNOUNCEMENT! Again unpleasant situation, one member of Granite baits rOMANIA,at position 23, provoked the guests at the restaurant association. He took out his penis and urinated on the restaurant. The judge warned the crew to take member out but they didnt and they attacked the judge. The police came and the team is

CARPWORLD DOO BEOGRAD ANNOUNCEMENT! Again unpleasant situation, one member of Granite baits at position 23, provoked the guests at the restaurant association. He took out his penis and urinated on the restaurant. The judge warned the crew to take member out but they didnt and they attacked the judge. The police came and the team is disqualified

Iar ne-am facut de ras :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Doamne...au voie cu bautura?asta explica gestul ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”