ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
sebyy
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de sebyy »

o sa apara in curand si o sa ne spuna sa citim legea xx/axx articolul y si o sa mai zica ca el face campionatul planetar in romania ca e singurul autorizat din lume ..

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gabrielcalin scrie:S-a intamplat ceva cu domnul presedinte?
Domnilor sunati-va prietenii, rudele, familia........................
Lasati-l in pace, daca sa dat la fund poate il doare, revine el cand i-o trece.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

probabil cauta metodologia si criteriile de omologare a bazelor sportive in cazul de fata a pistelor de concurs pentru pescuitul sportiv, asa cum caut si eu partenetiatul intre federatie si Primaria Orastie privind constructia bazei de agrement,antrenament, bazin acvacultura...., modul in care a fost atribuita suprafata de teren. Planul urbanistic zonal inca nu l-am gasit, poate ma ajuta dl presedinte si imi spune data eliberarii lui si HCL.
Daca nu ma ajuta , exista L544/2000 privind accesul la informatia de interes public.

Cautam......

Nu vreau decat sa fiu ajutat sa omologhez o balta de pescuit ca baza sportiva si apelez la cei mai priceputi....
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

gabrielcalin scrie:probabil cauta metodologia si criteriile de omologare a bazelor sportive in cazul de fata a pistelor de concurs pentru pescuitul sportiv, asa cum caut si eu partenetiatul intre federatie si Primaria Orastie privind constructia bazei de agrement,antrenament, bazin acvacultura...., modul in care a fost atribuita suprafata de teren. Planul urbanistic zonal inca nu l-am gasit, poate ma ajuta dl presedinte si imi spune data eliberarii lui si HCL.
Daca nu ma ajuta , exista L544/2000 privind accesul la informatia de interes public.

Cautam......

Nu vreau decat sa fiu ajutat sa omologhez o balta de pescuit ca baza sportiva si apelez la cei mai priceputi....
Dati-i puţin răgaz, ce Dumnezeu ! Acum "măreţul preşedinte" este în convalescenţă după traumatismele provocate de postările voastre. Poate şi carnea pe care a luat-o pe toate orificiile să-i fi căzut greu.
Dar, se va ridica din nou, ca Mihai Viteazul după lupta de la Gorăslău, îşi va clati guriţa (şi restul :wink: ) cu apă vie şi va renaşte, cu citate, linkuri, articole de legi, etc....mai proaspăt, mai curat şi perfect uscat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Probabil ca este in delegatie la un schimb de experienta.
Cu siguranta ne va povesti ce noutati au aparut in lumea pescuitului.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

a disparut dl presedinte

s-o fi ,,inaltat"?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cezar.ch scrie:
gabrielcalin scrie:probabil cauta metodologia si criteriile de omologare a bazelor sportive in cazul de fata a pistelor de concurs pentru pescuitul sportiv, asa cum caut si eu partenetiatul intre federatie si Primaria Orastie privind constructia bazei de agrement,antrenament, bazin acvacultura...., modul in care a fost atribuita suprafata de teren. Planul urbanistic zonal inca nu l-am gasit, poate ma ajuta dl presedinte si imi spune data eliberarii lui si HCL.

Cautam......

Dati-i puţin răgaz, ce Dumnezeu ! Acum "măreţul preşedinte" este în convalescenţă după traumatismele provocate de postările voastre. Poate şi carnea pe care a luat-o pe toate orificiile să-i fi căzut greu.
Dar, se va ridica din nou, ca Mihai Viteazul după lupta de la Gorăslău, îşi va clati guriţa (şi restul :wink: ) cu apă vie şi va renaşte, cu citate, linkuri, articole de legi, etc....mai proaspăt, mai curat şi perfect uscat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ăsta ar fi un răspuns.
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=

Nu am dispărut, stați liniștiți. Dar miercuri la ora 12 mă întâlnesc cu cu președintele CIPS la Budapesta și la asemenea întâlnire nu te duci la plimbare. Printre altele voi prezenta președintelui CIPS calendarul competițiilor cu participare internațională pe care federația vrea să le organizeze începând de anul viitor pe teritoriul național.
Ca atât. Începând de anul viitor aveți ocazia să dovediți ce pescari grozavi sunteți, că la capitolul educație unii aveți grave lacune.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gabrielcalin scrie:a disparut dl presedinte

s-o fi ,,inaltat"?

Uite ti-a venit gloaba, daca -i duceai dorul acum tine-i de urat, converseaza-l !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

popescu : " Nu am dispărut, stați liniștiți. Dar miercuri la ora 12 mă întâlnesc cu cu președintele CIPS la Budapesta

ai dreptate !!!! cel cu care te intalnesti este CUCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a aratat pe RAI 1 un reportaj despre cum sa dus Mantovani sa-si duca costumul la curatat pentru intalnirea de miercuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Cristi Y scrie:popescu : " Nu am dispărut, stați liniștiți. Dar miercuri la ora 12 mă întâlnesc cu cu președintele CIPS la Budapesta

ai dreptate !!!! cel cu care te intalnesti este CUCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a aratat pe RAI 1 un reportaj despre cum sa dus Mantovani sa-si duca costumul la curatat pentru intalnirea de miercuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...iar după preşedintele CIPS, urmează Obama, Putin şi frau Merkel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”