Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lasati-l in pace, daca sa dat la fund poate il doare, revine el cand i-o trece.gabrielcalin scrie:S-a intamplat ceva cu domnul presedinte?
Domnilor sunati-va prietenii, rudele, familia........................
Dati-i puţin răgaz, ce Dumnezeu ! Acum "măreţul preşedinte" este în convalescenţă după traumatismele provocate de postările voastre. Poate şi carnea pe care a luat-o pe toate orificiile să-i fi căzut greu.gabrielcalin scrie:probabil cauta metodologia si criteriile de omologare a bazelor sportive in cazul de fata a pistelor de concurs pentru pescuitul sportiv, asa cum caut si eu partenetiatul intre federatie si Primaria Orastie privind constructia bazei de agrement,antrenament, bazin acvacultura...., modul in care a fost atribuita suprafata de teren. Planul urbanistic zonal inca nu l-am gasit, poate ma ajuta dl presedinte si imi spune data eliberarii lui si HCL.
Daca nu ma ajuta , exista L544/2000 privind accesul la informatia de interes public.
Cautam......
Nu vreau decat sa fiu ajutat sa omologhez o balta de pescuit ca baza sportiva si apelez la cei mai priceputi....
Ăsta ar fi un răspuns.cezar.ch scrie:Dati-i puţin răgaz, ce Dumnezeu ! Acum "măreţul preşedinte" este în convalescenţă după traumatismele provocate de postările voastre. Poate şi carnea pe care a luat-o pe toate orificiile să-i fi căzut greu.gabrielcalin scrie:probabil cauta metodologia si criteriile de omologare a bazelor sportive in cazul de fata a pistelor de concurs pentru pescuitul sportiv, asa cum caut si eu partenetiatul intre federatie si Primaria Orastie privind constructia bazei de agrement,antrenament, bazin acvacultura...., modul in care a fost atribuita suprafata de teren. Planul urbanistic zonal inca nu l-am gasit, poate ma ajuta dl presedinte si imi spune data eliberarii lui si HCL.
Daca nu ma ajuta , exista L544/2000 privind accesul la informatia de interes public.
Cautam......
Nu vreau decat sa fiu ajutat sa omologhez o balta de pescuit ca baza sportiva si apelez la cei mai priceputi....
Dar, se va ridica din nou, ca Mihai Viteazul după lupta de la Gorăslău, îşi va clati guriţa (şi restul) cu apă vie şi va renaşte, cu citate, linkuri, articole de legi, etc....mai proaspăt, mai curat şi perfect uscat.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gabrielcalin scrie:a disparut dl presedinte
s-o fi ,,inaltat"?
...iar după preşedintele CIPS, urmează Obama, Putin şi frau Merkel!Cristi Y scrie:popescu : " Nu am dispărut, stați liniștiți. Dar miercuri la ora 12 mă întâlnesc cu cu președintele CIPS la Budapesta
ai dreptate !!!! cel cu care te intalnesti este CUCU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a aratat pe RAI 1 un reportaj despre cum sa dus Mantovani sa-si duca costumul la curatat pentru intalnirea de miercuri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()