Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cip's turn

Re: Serbian carp classic

Mesaj de cip's turn »

Saky scrie:Protagonistu cica ar fi unu Liviu din Iasi,coechippierul lui Cristi Lugo din Timisoara !
Il cunosc pe Liviu destul de bine pentru a putea afirma ca agest gest nu-i poate fi atrebuit lui. Sunt sigur ca mijloc este o neintelegere. Propun sa asteptam sa se intoarca in tara si sa ne spuna el ce s-a intamplat.
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

cipoc
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de cipoc »

cip's turn scrie:
Saky scrie:Protagonistu cica ar fi unu Liviu din Iasi,coechippierul lui Cristi Lugo din Timisoara !
Il cunosc pe Liviu destul de bine pentru a putea afirma ca agest gest nu-i poate fi atrebuit lui. Sunt sigur ca mijloc este o neintelegere. Propun sa asteptam sa se intoarca in tara si sa ne spuna el ce s-a intamplat.
tocmai ce am vorbit cu el acum la telefon, au strans si se duc la comisie la arbitrii, numai ca nu vor sa discute cu ei.!!!
Le-au zis sa plece acasa si asta basta.
Liviu zice ca a fost la restaurant sa manance ca era lihnit dupa drum, a baut, s-a pilit si a plecat pe stand.atata tot.masinile nu s-au mutat dupa stand( asa cum s-a vehiculat ca au fost la romanii de pe standul 53 care cica se afla pe partea cealalta , nici nu aveau cum)
in sfarsit....ei stiu mai bine
deasta s-au spart sarbii in spe' tari....
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

adiovi75

Mesaj de adiovi75 »

dupa tragerea la sorti au fost schimbate locuri au trecut cu barca si au schimbat numerele, lucruri spuse de membri echipelor romanesti,multe echipe(romanesti) au fost transportate cu barca pe locuri(cele de pe parte cu padurea) abia dupa inceperea concursului lucru ce se poate vedea pe filmarile celor de pa PV-TV ei au filmat-o pe domnita cind a dat startul si se poate vedea linga ea in barca cum asteapta o echipa romaneasca sa fie transferata pe locul de concurs iar alte 2 echipe asteptau pe standul 16 sa fie transferate pe locul de pescuit...in momentul in care am fost cu un arbitru sirb in data de 13 iunie dimineata sa cintarim pesti de la locul 56 la locul 22,echipa de pe standul 49 l-a intrebat pe arbitrul sirb daca poate sa mearga cu noi pina la echipa de pe standul numarul 39 acesta nu i-a permis si m-a rugat pe mine daca pot duce o statie de emisie receptie sa comunice intre ei ,am luat statia si am dus-o celor de pe standul 39 ,acolo cei de pe standul 39 au avut un peste prins am inceput procedura de cintarire adica am deschis cintarul am agatat sacul de cintarire am resetat cintarul cu sacul de cintarire si urma sa aduca pestele din apa(aceasta procedura a fost ceruta de organizatorii pentru a nu sta pestele mult afara din apa) pina omul s-a dus in apa sa aduca pestele si l-am pus in sacul de cintarire cintarul s-a inchis,avind pestele in sacul de cintarire agatat pe cintar am observat ca cintarul este inchis,am deschi cintarul am ridicat pestele l-am cintarit(6,35 kg) dupa care am cintarit imediat sacul gol fara peste(1,45 kg) si am scazut din greutatea totala fiind trecuta greutatea de 4,90 kg pe fisa.In tot acest timp era si un baiat tinar trimis de organizatorii sa noteze ce doreste fiecare din concurenti(mancare,baterii,apa,bere,etc.) sa primeasca in jurul orei 14, cind avea nevoie vreo echipa romaneasca sa iasa din stand pina la masina(ex: daca nu ma insel o echipa din Arad a vrut sa mearga pina la masina sa ia bani pentru a plati ce au comandat de fata cu noi arbitri nu au fost lasati cind au motivat ca doresc sa puna si telefonul la incarcat in masina raspunsul arbitrului sirb a fost ,,voi a-ti auzit de baterie de masina? sau cumparati un panou solar daca vreti sa incarcati telefonul!" iar la citeva locuri mai incolo cind acelasi arbitru a intrebat o echipa sarbeasca (24)daca doreste sa li se aduca ceva a primit raspunsul ,,nu,noi am fost in sat si am cumparat acum 30 de minute,si daca vrem ceva mergem noi sa cumparam in sat!" si normal arbitrul sirb nu a spus nimic,la doua locuri mai sus(26) in timp ce eram noi acolo concurentul sirb a plecat la masina iar cind i-am atras atentia arbitrului sirb de spre cele doua incidente acesta l-a rugat pe cncurentul sirb sa nu se mai plimbe atat ca nu are voie(nije bas slobodno da ides na auto - nu prea e voie sa mergi la masina) si atit! iar in momentul in care am ajuns la centru acest arbitru sirb s-a dus la arbitrul principal si i-a spus ca eu am avut o statie ascunsa cu mine sa comunic cu echipele romanesti sa ai instintez unde se afla arbitrii,ca am furat la cintar pentru o echipa romaneasca,ca am incercat sa ascund faptul ca o echipa romaneasca(51) a reclamat faptul ca un concurent din alta echipa(54) se plimba prin standuri ca nu a primit mancare de la organizatorii...unele lucruri le gasiti pe pagina de facebook a competitiei.

adiovi75

Mesaj de adiovi75 »

am fost 2 arbitri romani si 2 arbitri sirbi(si astia aveau 60-70 de ani) iar unul din ei nici nu a iesit dintr-o camera!in data de 12 iunie la prima cintarire au cerut sa mearga doar un arbitru roman sa nu mergem amindoi,dar sirbi au fost o remorca de tractor si au terminat de cintarit(un singur peste)la ora 00:30.a doua zi 13 iunie dimineata au mai facut citiva arbitri sirbi de pe acolo care cu o zi inainte le arata pescarilor locurile unde sa mearga sa pescuiasca.arbitrul cu care am fost eu am aflat ca este taximetrist si nu are nici o treaba cu pescuitul!dar va las pe voi sa trageti concluziile si dupa ce se intorc echipele de la concurs! era sa uit ,nu stiu ce premii vor fi decernate ...

adiovi75

Mesaj de adiovi75 »

ca sa ajungi de pe standul 23(granit baits carp team) care se afla linga centrul lor de comanda la un om in capatul gradinii la standul 53(hermes carp team) care se afla in partea cealalta de balta(in diagonala) trebuia sa mergi pe jos(2-3 ore) fara sa fi vazut de cineva sau cu tractorul! cu masina nu puteai a plouat miercuri toata ziua si trebuia sa mergi pe cimp pe urme de tractor printre lanuri de porumb si griu!

sebas

Mesaj de sebas »

Intrebare...
Este adevarat ca propietarul de la magic carp,
e mort de foame si concursul asta ar fi o incercare disperata de a-si plati datoriile!?

AND1

Mesaj de AND1 »

Si mai zicem ca la noi se aranjeaza concursurile...de retinut ca daca ceva e prea frumos sa fie adevarat(aici ma refer la raportul taxa-premiu), poate ca asa si e .

Fire intinse tuturor romanilor de acolo si nervi de otel.Capu' sus!

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

culmea, sau doar o coincidenta... magic carp , organizatorul concursului e chiar pe primul loc la ora actuala:)

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”