Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
prologic
Puncte: 0

Re: Serbian carp classic

Mesaj de prologic »

Nici eu nu mai pot intra :( oare ce draq se intampla p-acolo???

PS.Am vazut pe alte forumuri sarbesti ca parerea lor ( a sarbilor) este ca asta e pescuitul adevarat,apropiat de cel pe ape salbatice si ca nu trebuie capturate cantitati mari de peste in concursuri.......!!!!!???

mirceacaragin

Mesaj de mirceacaragin »

prologic scrie:Nici eu nu mai pot intra :( oare ce draq se intampla p-acolo???

PS.Am vazut pe alte forumuri sarbesti ca parerea lor ( a sarbilor) este ca asta e pescuitul adevarat,apropiat de cel pe ape salbatice si ca nu trebuie capturate cantitati mari de peste in concursuri.......!!!!!???
DAaa, asta e pescuitul adevarat, 15.euro castig intr-o balata braconata si fara peste! da salbatica!
Imagine

anghel alexandru

Mesaj de anghel alexandru »

eu mam retras la timp de la acest concurs ,dupa zecile de antrenamente facute acolo de echipele din romania fara rezultate trebuia sa ne dam seama ca este ceva necurat la mijloc ,rusine organizatorului!!!
C.S.P."FREE CARP" DEVA

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Am parasit competitia ieri dimineata, sunt multe lucruri care s-au intamplat acolo.

-inainte de tragerea la sort ne-au dat o harta cu standurile dupa tragerea la sort locul nostru era pozitionat pe harta cu totul altfel decat in realitatea, uni dintre ai nostri au spus ca i au vazut pe organizatori mutand standurile, organizatori au spus ca au mutat standurile datorita celor patru echipe care nu s-au prezentat.
-noul nostru stand avea o deschidere de la apa pana in stuf de 25m, iar in stanga noastra si un dreapta se mai aflau alte 5,6 echipe.locurile fiind extrem de apropiate.
-cantaririle trebuiau sa fie facute cu martori dar nu a fost asa, mai mult arbitrul roman a fost trimis acasa.
-nu am avut voie sa iesim din stand pe tot parcusul competitiei.

Sunt multe altele de care nu mai vreau sa imi aduc aminte.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

Sa le fie de bine!!! Si sper ca pe viitor sa nu mai puneti piciorul ( ma refer la toate echipele romanesti) la nici un concurs organizat acolo.

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

sa incheiat concursul !!!!locul 1 meleg baits team serbia 42,17 ,locul2 kemba karp team 31,41 ,locul 3 magic carp shop team 19,72.,lupta mare pe sector C locul 1 o echipa din serbia cu 7.58 kg ,urmata de doua echipe romanesti la diferenta de 200 gr !!! ps toate 3echipe de pe podium sant din serbia !!!

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

daniel_san scrie:sa incheiat concursul !!!!locul 1 meleg baits team serbia 42,17 ,locul2 kemba karp team 31,41 ,locul 3 magic carp shop team 19,72.,lupta mare pe sector C locul 1 o echipa din serbia cu 7.58 kg ,urmata de doua echipe romanesti la diferenta de 200 gr !!! ps toate 3echipe de pe podium sant din serbia !!!
locul 1 cu 49,49 kg !! pe sectorul B mr fishcarp team Ro cu 7,60 kg si pe sectorul C ghita carp team 12,64 !!!si eu am primit prin tel clasamentul ca nu merge netul ,

cata79

Mesaj de cata79 »

si facut omu 25000 de E
:lol: :lol: :lol:

kosta

Mesaj de kosta »

brietudor

Mesaj de brietudor »

Un kkt de concurs, banii aruncati pe fereastra. Mi s-au atrofiat muschii de cat am stat pe scaun si cat am dormit. La 11.30 ne-am gasit standul, la 12 a inceput concursul. La 1 am terminat de carat bagajele dupa ce ne-am facut loc prin padure. Pana la 1.30 prin fata standului nostru zici ca era concurs de barci cu motor. Au urmat 4 zile in care am prins un caras si mult somn pitic. In 4 zile de stat pe balta am vazut aseara o saritura de crap. restu s-au spus mai sus.
O mare tzapa, nu spun asta pentru ca nu am punctat, ci pentru ca nu au punctat 35-40 echipe, majortitatea echipe cu renume, nu se poate sa faci un concurs de asa o anvergura pe o balta de genu asta....si daca tot s-a facut , nu s-a respectat regulamentul....sunt convins ca s-a cantarit mai mult din pix decat cu cantarul, in fine, prima si ultima data cand ma duc la un concurs organizat de sarbi, poate sa vina invitata si jessica alba si sa umble din stand in stand si tot nu ma duc......am aruncat banii la gunoi.....
Campion national de tineret 2013!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”