Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
brietudor

Re: Serbian carp classic

Mesaj de brietudor »

Am vazut concursul si suna ft bine. Sa vad cum ne invartim, poate partenerul meu te va contacta ca vrea sa faca o partida acolo si dupa aia vedem.
Campion national de tineret 2013!

mircea pancu
Puncte: 0

Mesaj de mircea pancu »

Saky scrie:Dar sa vina cu bani de taxa ca la mine nu e loc de vedetisme Englezesti !!
De vedetele englezesti cred ca ne-am convins cu totii anul trecut la mondialele de la Corbu. :D
CSP FREECARP DEVA

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Oricum asa o teapa nu am vazut in viata mea, organizatorii s-au laudat ca vor sa faca din acest concurs unul de traditie si de mare anvergura , scuze de genu ca ii balta salbatica si pestele nu a raspuns bine din cauza presiunii de pe balta ...penibil ! pacat ca majoritari au fost echipe din Romania. reteta de succes este urmatoarea : se cauta o balta cat mai mare , se pune o taxa pe masura (daca se poate 50eur x cate ha are balta ), platesti cativa pescari cu renume sa vina la parada si te-ai scos. Tre sa recunosc ca si pentru mine a fost tentant concursul dar deja aveam altceva programat si mare noroc am avut , asa ca de data asta am invatat din greselile altora.
Roland K.
KRap-Baits RO

Crapfan

Mesaj de Crapfan »

Salutari tuturor!
Sunt presedinte al Clubului Sportiv Crap Arad participant la Serbian carp clasic,(echipa vecina cu Granit Baits in aceasta super competitie)
In primul rand vreau sa lamuresc o problema discutata de voi aici,in legatura cu echipa Granit Baits,am vazut ca s-au discutat multe despre dn Liviu.Un pescar bun si un iubitor al carpfishing-ului! nu a fost absolut nimic grav acolo,omul a fost plecat la barul de unde s-au facut extragerile si a baut niste beri,mare lucru!!! au venit arbitrii sarbi dupa noi sa il ducem inapoi in stand ca ar fi facut nu stiu ce pe acolo.Am mers impreuna cu Cristi Lugojan.Omul era pe terasa la bere,i-am zis sa vina pe balta ca se agita sarbii,fara nici o problema ne-am intors inapoi impreuna si am intrat pe standurile noastre!La un moment dat au aparut sarbii si a inceput circu!Noi am fost in dreapta lor la 10 metrii si am vazut tot ce sa intamplat.Nu sa batut nimeni nu au fost agresati albitrii cum sa spus,nici macar nu am auzit sa-l fi injurat pe vreun albitru.La un moment dat s-au ratoit si a inceput un albitru sa se agite,la care Liviu sa dus sa isi ceara scuze de la albitru ca a parasit standul,cerandusi scuze in romaneste si in engleza!! Am incercat si noi sa intervenim dar nu prea am avut curaj sa intram in standul lor,vazand ce circ a iesit.Apoi a intrat un arbitru la noi in stand si ne-a spus ca vrea sa-i descalifice,bineanteles am vorbit si noi cu ei si le-am zis ca nu e motiv sa-i descalifice pentru atata,baietii nu au facut nimic Cristi si colegul lui Csaby au ramas in stand si au incercat sa-l sune pe colegul lor dar acesta a uitat telefonul in stand.In orice caz nu cred ca asta e motiv sa descalifici o echipa!!!! Dar sa revenim la concurs,nu am vazut poze cu pestii prinsi nici nu o sa vedem astai sigur!!! cel putin poze oficiale,poze sau filmari care trebuia sa le faca PV TV-ul,cu pestii bineinteles,am fost informat de un domn de la PV TV care mi-a si luat un interviu ca au facut poze cu un singur crap de 4 kile!!! asta era sambata!!! Ce sa mai zic,a fost o grenada,ceva impuscaturi da da!!!si inca o chestie,am vazut arbitrii deabea dupa vreo 24 de ore de la inceperea competitiei!!! frumos nu??
Asa ca sa va mai scriu ceva am fost informati dumineca dimineata ca suntem obligati sa anuntam arbitrii in 5 minute daca am prins peste sa vina cu cantarul! OARE DE CE?????? Imi pare foarte rau pentru toate echipele romanesti si pentru echipele din alta tara care au facut sute poate chiar mii de kilometrii si au fost luati in batjocura de niste amatori.
Oricum dupa mine a fost o pacaleala o marsavie sau cum vreti voi sa-i spuneti,sa le fie rusine si noua sa ne fie invatatura de minte daca mai vrem sa mergem in Serbia la pescuit!

P.S.
Tot ce am scris aici poate sa fie confirmat de colegii Romani care au fost prezenti la competitie,pe care-i rog sa-si posteze parerea despre ce a fost acolo!
CS CRAP ARAD

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

..
Fişiere ataşate
snz-planet-serbia1.jpg
snz-planet-serbia1.jpg (241.4 KiB) Vizualizat de 1058 ori
snz-planet-serbia2.jpg
snz-planet-serbia2.jpg (226.13 KiB) Vizualizat de 1058 ori
snz-planet-serbia3.jpg
snz-planet-serbia3.jpg (206.23 KiB) Vizualizat de 1058 ori

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Echipa kemba carp team a fist vis a vis de noi,nu cred ca aveau cum sa prinda vreun peste!nu am vazut un dril,in conditiile in care noi cum intepam un caras apareau arbitrii si intrebau ce am prime.mare teapa!
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

dand89

Mesaj de dand89 »

Dan Dragan (Dudi Bait Aricii) stand 52:

am fost vecini cu CPK si cu Hercules:- dupa tragerea la sorti organaizatorii nici nu stiau exact unde sunt standurile 47-54
- a trebuit sa coboram cu masina prin padure 150 de m ca sa nu caram bagajele in mana
- problema cu arbitrul roman si cu statia walky-talky noi am "provocat-o" dar la pretul/ minut vorbit la telefon era logic sa vorbim cu walky-talky
- sambata dimineatza pe la 5 jumate m-am trezit cu arbitrii in cort ca : "totul e ok??" cand noi dormeam
O ORGANIZARE de C_A_C_A_T
PS: rog daca este cineva din cele 2 echipe care au castigat sector sa ne spuna daca au luat cate 1000 de euro cum era premiul initial...ptr sector

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

noi NU!!!
stand 45: Ghita,Cosmin si Vasilica(castigatori sector C)
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

deci ne-au ars si de 1000 E!!!???
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

dand89

Mesaj de dand89 »

Pai initial asa era afisul concursului cu 1000 de euro pe sector

senzor planet