Atelier de lucru

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Roger,

Culmea stii care e? In loc sa vina mai multi cei ce vor sa invete, la aceasta intilnire au fost 10 pescari de competitie. E clar. Interesul este tot al celor consacrati.

Miercuri, era programata o intilnire la Tincabesti. Confirmase venirea si Vlad Pavlovici. Intentia era sa facem o intilnire cu cei ce vor sa invete o aruncare corecta, Vlad fiind unul dintre cei mai buni aruncatori. Este unul din pescarii de la care ai ce invata.
Am hotarit sa anulez intilnirea. Nu are sens sa pierdem vremea, daca nu e interes.

Pe tine am sa te anunt cin iesim.

SA AUZIM DE BINE.

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Nea Cornele scuza-ma dar cei mai multi pescari de pe forum sunt din alte localitati decat din Bucuresti(spun LOCALITATI si nu PROVINCIE ptr. ca mai multe manele se asculta in Bucuresti decat in orice alt oras din tara si atunci nu vad diferenta) si este greu sa mergi la Bucuresti doar ptr. o zi ca sa inveti sa arunci cu lanseta,cand se va incalzi sunt convins ca foarte multi v-or veni pe baltile de pe langa Bucuresti.
Cu respect Tudor Gabriel.
Apropos,eu stiu sa arunc cu lanseta,eu vreau sa am cat mai multe prezentari la montura :D :D :D

cornel rosioru
maestru emerit

Ai dreptate Gabriele. Nici mie nu-mi place termenul asta. Provincie :cry:
Nici noi nu am iesit inca la un pescuit adevarat. Daca intr-o saptamina doua se incalzeste noaptea iesim pt. 2-3 zile. Ce zici, te aranjeaza?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Eu nu sunt din Bucuresti, dar trebuie sa recunosc ca cei mai buni si mai multi pescari de crap sunt in Bucuresti. Pe locul 2 se afla Ardealul. In Moldova este oare vreo echipa de crap care sa participe la concursuri ?
Se pare ca nu. O fi de vina saracia ? Sau figurile de stil.
Felicitari celor care fac aceste ateliere si in special maestrului Rosioru, care este tatal nostru.

cornel rosioru
maestru emerit

@ Ilarion,

Asa e Moldova are o slaba participare la concursuri. Nu cred ca se poate pune totul pe baza saraciei. Cunosc pescari din Iasi care nu duc lipsa de bani si totusi :!: :!: :!:
Ardealul in schimb e bine reprezentat, cu echipe multe si extrem de puternice.
Chiar mi-a venit o idee. Ce ati zice de o intrecere intre Ardeal si Muntenia?
Fiecare regiune participa cu un Nr. egal de echipe. Ar iesi ceva?

SA AUZIM DE BINE.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel-parca esti membru PRM-asa propui concursul :lol: :lol: :lol:

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Nea Cornele am cea mai mare placere sa merg in compania matale la pescuit ptr. ca sigur am multe de invatat si sigur voi merge cat mai curand dar prin natura functiei pe care o am timpul meu este extraordinar de ocupat,sa stii ca si eu m-as fi inscris la o competitie ptr. ca nu este un capat de tara cateva milioane dar sincer nu-mi permite timpul dar cum spuneam sigur voi merge cu voi la pescuit si am sa te invit si eu la Galati pe un lac de aprox. 120 ha,un lac cu crapi intre 10 si 20 kg(spune administratorul)si il cred ptr. ca acolo nu s-a pescuit niciodata fiind crescatorie furajata,nici macar "persoanele importante" de la conducerea orasului nu au avut acces acolo,eu i-am explicat despre C&R si se pare ca a inteles si cred ca va fi de acord sa pescuim acolo.
Te salut :D

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

"Bre Ilarioane ,ne lesi bre :?: "de unde stii ca ,cei mai buni pescari sunt din Bucuresti :?: poate cei mai buni pescari cunoscuti in competitii ,iti spun eu numele catorva pescari din Delta care da clasa la multi pescari si pescuiesc cu cuburi de mamaliga cu latura de 3 cm in Dunare si prind "crap" nu crap " si ce Moldova ce are :?: Ilarioane ai vazut Dunarea vreodata :?: te intreb din curiozitate ptr. ca am un cumnat in Cluj si cand a venit la Galati prima data si a vazut vapoare a intrebat cum de stau astea pe apa iar in legatura cu saracia :"calule paste-te ca vine trenul"
Tot respectul ptr. nea Cornel,ptr. tine "lasa-neeeeee,lasa-neeeeee"
Si ca sa nu zici ca sunt rau iti doresc mult noroc la pescuit pe anul acesta.

cornel rosioru
maestru emerit

Tudorele,

Multumesc de invitatie. Mi-ar place un pescuit la asa peste. Ca si la tine problema e timpul. Am o groaza de neamuri in Galati, din partea sotiei, dar nu am reusit sa vin pe acolo de multi ani. Mai repede au venit ei la Bucuresti.
La dunare s-au in delta abia ajungem si noi o data s-au de doua ori pe an.
Anul trecut abia pe 15 noiembrie am reusit sa facem o delta la Crisani pe dunarea veche. Dar a meritat.

SA AUZIM DE BINE.

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

E bine asa nea Cornele :D atunci sigur ne vom vedea anul acesta macar o data ,daca treci vreodata prin Galati suna-ma(0721333142).
Fir intins :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”