Atelier de lucru

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Imi amintesc f. bine Cezare. Dar am crezut ca atunci s-a tras o concluzie.
Asta e . Gogu zice sa mai facem o incercare saptamina asta. Poate, poate.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@toni

Mi-a spus Sorin ca stai foarte bine la capitolul aruncari . Bravo ! Singulara ta prezenta la acest atelier spune multe despre perseverenta si interesul tau la acest capitol . Rezultatele se vad . Restul concluziilor despre acest atelier le-au tras colegii mei mai inainte .

patabum

Mesaj de patabum »

Nea Cornele,

Acum, ca s-a cam deschis sezonul, nu cred ca vor fi multi amatori. Toti sunt nerabdatori sa ajunga pe malul apei, ca doar au pritocit o iarna intreaga nade, momeli, monturi, care mai de care mai prinzatoare. Avand in vedere ca la aceste ateliere nu se poate pescui, omul prefera sa-si incerce sansele. Mai bine mai lasati un pic sa treaca timpul, si cand o da iama dihania in maluri, atunci puneti atelierele, pentru ca amatori sunt, cu siguranta.

Altfel, se va sfarsi inainte de a incepe si e pacat!

Hai sa fim iubiti!

PS: Dreptate si fratie, frate Leveule :lol: !

toni

Mesaj de toni »

@val
sper ca ne vom cunoaste si pe balta.
multumesc pt apreciere, dar pe langa aruncari mai trebuie multe ca sa ajung sa prind si pestele. lucram si in sensul asta la greu ;-)

m-am inscris la concursul maestrului din august, si incerc sa sa fiu cat mai pregatit cand ajung acolo. am multe de facut si de invatat ( gandeste-te cu ce nume concurez !!!!)
asa ca voi fi prezent la toate atelierele de lucru ( sper ca se mai fac ).

ce vreme.........
nu ma pot abtine...........
ma iau nervii de fiecare data cand ma uit pe geam...

Roger

Mesaj de Roger »

Nea Cornele nu vreau sa ma scuz dar am avut probleme cu netu ..L-am contactat pe dl Pangica m-am dat peste cap ca sa rezolv..Am aflat tarziu cand deja planificasem prima iesire si nu mai puteam sa ma sucesc.

Promit solemn in fatza natziunii(crapiste) ca pe 2 aprilie sunt oriunde se tine atelierul.O sa sun la numarul de mobil din anunt pentru detalii.
Alexandru Marcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu la atelierul meu de spritz am avut vreo 10-15 adepti.....
Da,dar l-am avut langa mine pe Maestrul Bachus ! Sic !
Gogule, pacat ca esti tanar. Mai termina cu prostiile si alatura-te 9 !

GURU

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Vladut, ai uitat de concursul de aruncari, nu mai stiu, "soarele meu" i-a rupt pe toti sau a iesit la egal cu Andrei? :lol:

Alt atelier: dupa ce am aruncat primul boilies cu o cobra banana am ajuns la concluzia ca musai sa ma duc la un atelier pe tema respectiva. Bila iese cu o viteza extraordinara si se "infige" la nici 6-7 metri in apa. Curat "extreme range", coane Fanica!!! A mai venit un tip care nu mai folosise o asemenea cobra inainte si s-a pus pe aruncat. Acelasi "extreme range"!!! Normal ca Vladut n-a prins nimic, jumatate din bile i le-am aruncat noi in mal :lol:

Mi-au placut enorm lansetele si mulinetele lui Andrei, in cativa ani de zile muzeele din Europa se vor bate sa le achizitioneze la preturi fabuloase, cu tot cu rod-podul ala de tego :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Patabum,
Tocmai pt. ca s-a deschis sezonul am programat aceste ateliere. Eu am precizat ca se poate si pescui. Daca vremea e buna stam pina a doua zi.
Simbata daca nu e ca azi, mergem iar. De luna viitoare incep concursurile. Nu cred ca se mai pot face astfel de intilniri.

toni

Mesaj de toni »

vin!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

bere !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius