Plumbul ramine pe fund iar firul legat de marker culiseaza . Bilele au o gaura de trecere de 1 mm ( sunt niste bile banale din comert ) . Frecarea este practic nula intre fir si bile . Eu le pun pentru a amortiza socul de lanseu si pentru simetria monturii . Poti renunta foarte bine la cele dinspre lanseta , care nu au decit rol optic ( imi place mie cum arata ansamblul asa ! ) .
Credeti ca aceste "ateliere" vor avea o oarecare periodicitate ? Este posibila si organizarea unui atelier cu tematica "monturi" - demonstratii practice. Sincer, cel putin in cazul meu, retin mai usor o montura pe care o realizez personal dupa un exemplu, nu dupa o poza ... Stiu ca incepe cat de curand sezonul si deja lumea o sa fie mult mai ocupata decat pana acum, dar poate se reuseste integrarea unor "novici" in cadrul unor echipe care ies doar ca antrenament (nu se pune in discutie cazul unui concurs) in scopul insusirii de informatii.
Formati domnilor, viitori parteneri de competitie (poate chiar viitori coechipieri), ca poate veti avea nevoie vreodata de ei !
Daca nu merge din prima cu ciocanu'....incearca un ciocan mai mare !
Eu ma voi duce simbata la pescuit - cred ca la Peris . Nimic important - doar un prim contact cu apa . Esti invitatul meu Andrei si nu numai tu ! Luam legatura saptamina asta ca sa stabilim detaliile . Discutam monturi daca asta vrei .
As fi mers sambata sa pescuiesc si intr-un canal de irigatii, macar sa vad balta in fata ochilor, dar nu am cum. Sarbatoresc inaintarea in varsta a consoartei si ar fi considerat un sacrilegiu un pescuit mic,mic dimineata ... dar ma razbun eu ... racesc !
PS - pai discutam oricum in seara asta la un fotbal, nu ?
Daca nu merge din prima cu ciocanu'....incearca un ciocan mai mare !
@ Andrei Tianu.
Vor fii si ateliere legate de monturi in cadrul intilnirilor de pe Gostilele.
Pe 2 aprilie va avea loc alta intilnire. Toti cei ce doresc sa vina sunt invitati.
Normal Florin ca au rol de stopper bilele dinspre marker,am inteles lucrul acesta,eu intrebam de bilele dinspre lanseta,sau tu despre ce" bile "credeai ca intreb
Am inteles explicatia ta Val,multumesc
Pana in acest moment nu s-a inscris nimeni pt. atelier. Va rugam sa confirmati prezenta la nr. de telefon al lui Sorin Rudeanu cel mai tarziu pina vineri dupa amiaza. In cazul in in care nu vor fi amatori ( sau prea putini), atelierul se va amana pt. o data ce va fi comunicata ulterior.