CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de andrei vladeanu »

cezar.ch scrie: Îmi permit să vă dau un sfat: nu renuntati la dosarul ala de la ICCJ cu termen pe 27.11.2013. Cel putin pana la plecarea lotului de pescari in Portugalia.
multumesc pt sfat, domnule Cezar.
la dosar am renuntat, deoarece avantaja agvps.
The One Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

oanavictor scrie:
George Tite scrie:
Clubul Mr Fish are si pescari :!: ca la braila de la Corbu nu prea a avut :idea:
D-le Victor Oana,clubul Mr.Fish a avut o sedinta inainte de participare si s-a votat pentru trei manse, asa ca am ramas acasa.
clubul are 14 pescari cu cotizatia la zi,dar tu mai ai pelicani in club??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Victore :wink: :wink:
Lotul Clubului Pelicanul 2013 este identic si la fel cu cel din 2012 ,2011,2010,2009,2008 ............
1 Irinel Bunica
2 Marin Laurentiu
3 Dan Marinescu
4 Eduard Grigore
5 Nelu Ionescu
6 Dinu Sorin
7 Daniel Dumitrescu
8 Bebe Moise
9 Costica Emilian ..............
pescari ce participa la competitiile interne semnandu-se cu sigla clubului .........ceace ce nu este cazul cu mr fish ![/quote]

Pana la 14 mai sunt ....sunt sau nu. :wink: :wink:

daddy caddy

Mesaj de daddy caddy »

incredibil!sa mai infintat un post-antrenorul lotului national de pescuit la crap(scuipate-ar lumea in gura),pai vine un carrnat expandat(oricine ar fi el) sa antreneze,ce??? :oops: pescari care-si rup mainile si dau tot din ei de au ajuns unde au ajuns?oameni care n-au zile state acasa cu familia cate zile au pe balta!vine marele antrenor(capusa).......lemne si pietre dupa tine......
nu sunt fan ovidius,dar sincere felicitari pt rezultatul obtinut cn Romania2013
STIL OSTIL

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cezar.ch scrie: Îmi permit să vă dau un sfat: nu renuntati la dosarul ala de la ICCJ cu termen pe 27.11.2013. Cel putin pana la plecarea lotului de pescari in Portugalia.
multumesc pt sfat, domnule Cezar.
la dosar am renuntat, deoarece avantaja agvps.

si nu ai mancat o paine buna din ''tarusii si banda'' din decontul catre agvps !!!!!!!!!!!!!!acum ai aflat ca federatia are bugetul maricel si ai zis sa nu se topeasca degeaba fara sa ai si tu o felie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie:Clubul Ovidius Constanta ( cu CIS eliberat de MTS) are, din punctul meu de vedere, ocazia de a pleca legal la Mondiale...
Citez invitatia dlui Popescu de a pleca legal la Mondiale
F.R.de Pescuit scrie:Felicitările le veți primi de la Parchet. Pentru mine sunteți niște campioni impostori și infractori. O să regretați că nu ați urmat sfaturile celor care au încercat să vă deschidă ochii. Și să vă scoateți din minte că veți merge la campionatul Mondial din Portugalia!
sursa: mesaj privat, forum Baricada

Pai la asa invitatie mai ai ceva de spus?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Are antrenorul de spus ceva!? :)
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Care antrenor ???

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

Ti se face scarba cand vezi ce nedreptate se pregateste pentru cei care au catigat pe balta(nu in birouri) Campionatul National.Decizii mts,agjvps,frps...kkt.
Pai ce trebuie sa faca lotul Ovidius ?Sa vina sa se roage pe la birourile maimutoilor politici sa ii lase sa participe ?
Nu mai bine sa va prinda pe balta si sa testeze betele de 3,90 pe cei in cauza ?
ps-la anu poate vine un antrenor cu un lot de pecari cu setca,navod ,curent........

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

F.R.de Pescuit scrie:Felicitările le veți primi de la Parchet. Pentru mine sunteți niște campioni impostori și infractori. O să regretați că nu ați urmat sfaturile celor care au încercat să vă deschidă ochii. Și să vă scoateți din minte că veți merge la campionatul Mondial din Portugalia!
sursa: mesaj privat, forum Baricada

Pai la asa invitatie mai ai ceva de spus?[/quote]

TRIST FOARTE TRISTA ACEASTA ATITUDINE ,PENTRU NOI VOI SUNTETI CAMPIONII
Vice Campion National 2014

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Vali Vesa scrie:Confirm convorbirea telefonica de azi cu AV. Raspunsul meu o sa il vedeti mai jos.

Dar sa o luam de la cap.

Clubul Ovidius isi desfasoara activitatea din anul 2007. De-a lungul timpului a participat in fiecare an la calificarile pentru mondiale. Si-a fomat un nucleu de pescari de competitie care, pe langa aspectul de competitie, mai sunt si prieteni. In jurul nucleului am testat in fiecare an alti pescari. Unii au ramas in lot, altii nu. Dar imi place sa cred ca am ramas prieteni. Eu vreau ca acest club sa fie ca o familie si pana acum am reusit, zic eu.

In anul 2009 Marius Barbu si Marius Din au fost campioni nationali.
In anul 2012 lotul Ovidius s-a clasat pe locul 3 la CN.
Anul asta am castigat Campionatul de pescuit sportiv la crap AGVPS.

Cum poate sa creada cinava ca putem sa renuntam la munca noastra de ani de zile? Cum poate cineva sa creada ca familia asta o sa se destrame la prima strigare venita de la federatie si ca pescarii o sa dea fuga sa se legitimeze la clubul cetate?

Nu, nu suntem oportunisti si ramanem uniti acolo unde ne este locul.

S-auzim numai de bine
Asta inseamna sa fie un lot unit si cu o coloana vertebrala. Acum in al 12-lea ar trebui ca toti pescarii sa se uneasca impotriva acestei Federatii conduse de o capusa tepuitoare si jecmanitoare ( popescu).
Desteapta-te romane, desteapta-te odata!
stefan avram

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”