Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:nu e treaba mea.ionut72 scrie: Da' daca CIPS-ul nu se conformeaza (ceea ce e foarte probabil), ce e de facut?
eu incerc numai sa va atrag atentia ca agvps-ul s-ar putea sa nu mai poata sa bage echipa nationala la mondiale. atat.
Gresesti Andrei. Dupa cum vezi lumea isi exprima indignarea si drumul pe care vrei sa pleci e din start prin mocirla.andrei vladeanu scrie:discutia a degenerat
nu e vorba de desconsiderari, ci de considerari.
mai exact, cine considera statul roman ca trebuie sa trimita lotul la mondiale. agvp sau mts.
daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?
Gresesti Andrei. Dupa cum vezi lumea isi exprima indignarea si drumul pe care vrei sa pleci e din start prin mocirla.
Nu ne intereseaza ca Popescu tine atat de mult sa detina el titlul de Campion National. Din partea mea poate sa si-l puna in frunte. Pe mine ma intereseaza ca atunci cand am intrat ieri in casa fiul meu mi-a strigat "sa traiesti campionule!" iar colegii de pescuit de pe balta ne-au aplaudat si au recunoscut ca suntem cei mai buni. Ne-am dorit enorm sa castigam, sa dovedim ca suntem cei mai buni si sa reprezentam Romania cu cinste, dar decat sa ajungem slugile lui Popescu, mai bine stam acasa.
barbumarius scrie:Gresesti Andrei. Dupa cum vezi lumea isi exprima indignarea si drumul pe care vrei sa pleci e din start prin mocirla.andrei vladeanu scrie:discutia a degenerat
nu e vorba de desconsiderari, ci de considerari.
mai exact, cine considera statul roman ca trebuie sa trimita lotul la mondiale. agvp sau mts.
daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?
Nu ne intereseaza ca Popescu tine atat de mult sa detina el titlul de Campion National. Din partea mea poate sa si-l puna in frunte. Pe mine ma intereseaza ca atunci cand am intrat ieri in casa fiul meu mi-a strigat "sa traiesti campionule!" iar colegii de pescuit de pe balta ne-au aplaudat si au recunoscut ca suntem cei mai buni. Ne-am dorit enorm sa castigam, sa dovedim ca suntem cei mai buni si sa reprezentam Romania cu cinste, dar decat sa ajungem slugile lui Popescu, mai bine stam acasa.
Daaaa, cel mai bine il impiedici pe unu cand ii devii SUBORDONAT!!!andrei vladeanu scrie:
p.s. pentru haiducii care vor intreba de ce m-am bagat eu, am sa raspund anticipat.
pentru ca eu sunt de vreo trei ani cu Popescu prin tribunale in incercarea de a-l impiedica.