CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Madalin Dirla »

Ce face banu din om!!!
La unii e criza mare fratilor,dar mare, sau foame?una din doua!!!!

koklinos

Mesaj de koklinos »

Din cate am citit in aceste 6 pagini si nu numai , pentru cei mai multi dintre voi Domnul Popescu este un fel de HITLER .

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

andrei vladeanu scrie:
ionut72 scrie: Da' daca CIPS-ul nu se conformeaza (ceea ce e foarte probabil), ce e de facut?
nu e treaba mea.

eu incerc numai sa va atrag atentia ca agvps-ul s-ar putea sa nu mai poata sa bage echipa nationala la mondiale. atat.

Eu, in locul tau, mi-as pune o intrebare: oare cum se face ca, in conditiile in care AGVPS-ul este atat de "iubit" de catre majoritatea pescarilor, alternativa la el a reusit performanta sa se faca inca si mai detestat de catre cvasi-totalitatea pescarilor? Atat.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Felicitari clubul Ovidius , sunteti si veti ramane adevaratii castigatori si voi sunteti cei care meritati sa reprezentati Romania la mondiale

Respect VALI VESA pentru atitudinea hotarata de care ai dat dovada , un adevarat lup de mare :!: .

Poate ca aceasta clica demna de mila si de sila te vor lucra cu participarea la mondiale dar nimeni nu iti poate lua DEMNITATEA care este una dintre cele mai mari virtuti , din ce in ce mai rar intalnita

Am gasit o maxima care i-mi pare foarte potrivita pentru momentul asta " caracterul unui om nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse " - Martin Luther King

probabil ca raposatul Cornel Rosioru se rasuceste in mormant de ceea ce se intampla , el indiferent de ce a facut , bine sau rau niciodata nu a lins unde a scuipat ....
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

a lins deja..........a.v, v.a..........si cine o mai urma
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

andrei vladeanu scrie:discutia a degenerat

nu e vorba de desconsiderari, ci de considerari.

mai exact, cine considera statul roman ca trebuie sa trimita lotul la mondiale. agvp sau mts.

daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?
Gresesti Andrei. Dupa cum vezi lumea isi exprima indignarea si drumul pe care vrei sa pleci e din start prin mocirla.
Nu ne intereseaza ca Popescu tine atat de mult sa detina el titlul de Campion National. Din partea mea poate sa si-l puna in frunte. Pe mine ma intereseaza ca atunci cand am intrat ieri in casa fiul meu mi-a strigat "sa traiesti campionule!" iar colegii de pescuit de pe balta ne-au aplaudat si au recunoscut ca suntem cei mai buni. Ne-am dorit enorm sa castigam, sa dovedim ca suntem cei mai buni si sa reprezentam Romania cu cinste, dar decat sa ajungem slugile lui Popescu, mai bine stam acasa.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

BIG LIKE!!

Gresesti Andrei. Dupa cum vezi lumea isi exprima indignarea si drumul pe care vrei sa pleci e din start prin mocirla.
Nu ne intereseaza ca Popescu tine atat de mult sa detina el titlul de Campion National. Din partea mea poate sa si-l puna in frunte. Pe mine ma intereseaza ca atunci cand am intrat ieri in casa fiul meu mi-a strigat "sa traiesti campionule!" iar colegii de pescuit de pe balta ne-au aplaudat si au recunoscut ca suntem cei mai buni. Ne-am dorit enorm sa castigam, sa dovedim ca suntem cei mai buni si sa reprezentam Romania cu cinste, dar decat sa ajungem slugile lui Popescu, mai bine stam acasa.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

barbumarius scrie:
andrei vladeanu scrie:discutia a degenerat

nu e vorba de desconsiderari, ci de considerari.

mai exact, cine considera statul roman ca trebuie sa trimita lotul la mondiale. agvp sau mts.

daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

atitudini de haiduci. pe unii va cunosc f. bine, altii nu stiu cine sunteti.

va spun inca o data cum sta treaba.

din informatiile pe care le am de la minister Popescu a facut pasi mari in ultima vreme si a fost avizat de respectiva institutie.

in fata perspectivei ca lotul calificat sa fie obstructionat sa mearga la mondiale, am incercat sa ma bag intre Popescu si Ovidius.

Popescu zicea ca da un lot la MTS, eu ii spuneam sa mai stea putin sa se termine la Corbu.

Popescu afirma ca federatia are bani sa duca lotul in Portugalia si vrea sa-l anunte la MTS.

daca nu se doreste treaba asta din partea pescarilor de la Ovidius, D-zeu cu mila. nu stie nimeni ce se va intampla.

p.s. pentru haiducii care vor intreba de ce m-am bagat eu, am sa raspund anticipat.
pentru ca eu sunt de vreo trei ani cu Popescu prin tribunale in incercarea de a-l impiedica.
The One Team

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

andrei vladeanu scrie:
p.s. pentru haiducii care vor intreba de ce m-am bagat eu, am sa raspund anticipat.
pentru ca eu sunt de vreo trei ani cu Popescu prin tribunale in incercarea de a-l impiedica.
Daaaa, cel mai bine il impiedici pe unu cand ii devii SUBORDONAT!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sau il lucrezi din interior, pe persoana fizica ?!?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”