ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:
Cristi Y scrie:si esti inconjurat numai de oameni condusi de febra banului ...
Mi se pare normal ca munca să fie plătită și răsplătită. Dar ce te interesează pe tine sau pe oricare altul dacă nu vă cere nimeni bani și, mai mult, pentru sportivii săi, federația asigură condițiile să participați la competiții oficiale pe propriile surse de finanțare? Eu am impresia că ești puțin invidios! :lol: :lol: :lol:
Altfel, nu te duce mintea!

ce lozinci comunisto-fasciste ai in capusa aia veninoasa !!!!!

am 4 participari la CM si la nici unul dintre ele nu am scos un leu din buzunar , pentru ce sa fiu invidios ?

sunt indignat insa pentru ca o tumora maligna ca tine sa infiltrat profitand de niste carente in sistem

ce .... tangente ai tu cu pescuitul bai ..... ??? te intereseaza doar castigul material bai oltean ... ...

Post Editat -> Gor965
Atentie la limbaj, va rog !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: ce lozinci comunisto-fasciste ai in capusa aia veninoasa !!!!!
lozincile astora de acum le-ai auzit?
Cristi Y scrie:am 4 participari la CM si la nici unul dintre ele nu am scos un leu din buzunar , pentru ce sa fiu invidios ?
acum se scot bani din buzunar!
Cristi Y scrie:sunt indignat insa pentru ca o tumora maligna ca tine sa infiltrat profitand de niste carente in sistem
mai stiu unul.
Cristi Y scrie:ce ..... tangente ai tu cu pescuitul bai .......??? te intereseaza doar castigul material bai oltean .....
poate il intereseaza. dar sustine ca vrea sa dea si pentru competitie.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:
Kyra scrie:@Popescu

De altfel, lotul federației este deja stabilit. Sportivii sunt cu contractele încheiate, cu legitimațiile emise și s-a stabilit în linii mari și programul de pregătire. Urmează vizitele medicale obligatorii și se vor apuca de treabă.

SA AFISAT UNDEVA ANUME ACEST LUCRU SA VIZUALIZAM SI NOI LOTUL
În această seară.

abia astept sa vad si eu cine sunt " sportivii" care cu onor se pisha pe toata munca de ani a majoritatii celor din pescuitul de competitie

dupa ultimele evenimente am cela presimtiri ...
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:După părerea dumneavoastră, AGVPSR cu ce drept poate înscrie un lot la un Campionat Mondial atâta timp cât MTS a refuzat să autorizeze acest lucru la cererea expresă a acesteia? Ba mai mult a precizat că acest drept ne revine nouă, prin lege?
Dar nu trebuie sa va arat nimic decit evidenta . In acest moment , fara o decizie contrara , AGVPS este membra a FIPS / CIPS . Nu trebuie adusa dovada la evidenta .... sau cel care doreste intradevar sa dovedeasca contrariu trebui ca el sa dovedeasca printr-o hartie nu din Romania , ci de la Forul International .
V-am mai dat exemplul referendumului ...de asta vara ..cind Parlamentul a votat vrute si nevrute .. ( gen hartiile semnate de d-na Tocala ) Asta apropo de seriozitatea instutionala din Romania si de durerea in pix a occidentului si a intregii lumi fata de ele . La referendum raspunsul societatii civilizate s-a constituit in 11 porunci pentru premier ..
Nu anticipati si nu gasiti ca normal ceea ce se intimpla aici in tara .
Nu inteleg de ce tulburati apele inainte de sentinta finala , care oricum ati dori sa o grabiti nu o puteti face mai devreme de Congresul din 2014 . AGVPS mai mult ca sigur va face apel la orice ii dezavantajeaza si va cere decizie votata in Congres . De fapt , cerere legala . Nimeni nu poate contesta asta .
Ultima oară modificat Mie Iun 26, 2013 18:05 de către Val, modificat 1 dată în total.

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Andrei Vladeanu ai ajuns sa vorbesti in numele lui sefu tau Popescu!? :shock: :shock:
Nu pot sa inteleg cum I-ti tradezi tu prieteni de o viata pentru 2-3 galbeni! Trist dar adevarat!!!! :oops: :oops:
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...te declari Campion Național...
Razi ca p...
Arata-mi unde am declarat eu ca sunt campion national???????????????
De fapt lasa, dialogul cu tine imi face greata.
Încearcă cu puțină lămâie! :lol: :lol: :lol:

Domnule Popescu cat vreau sa ma abtin , sunteti deja obraznic si ati merita o lectie de viata . Sa nu dea Dumnezeu sa ma apuc de capitolul asta din viata dvs in care excelati prin tribunale si mai putin pe balta . Mi-am jurat ca nu ma mai bag si nu ma intereseaza , dar aveti darul rar de a scoate omul din minti . Ne luati de prosti , ne jigniti si va bateti joc de noi toti ...Cuvintul respect nu ati stiut sa-l obtineti , a-ti intrat brusc peste noi , v-ati facut numai dusmani pe Forum , sa nu dea Dumnezeu sa ii faceti dusmani reali si pe aia care conteaza cu adevarat . Un pic de gentilete si niste scuze lui Vali Vesa , v-ar avantaja si ale astept exprimate ! Pentru noi els i lotul Ovidius sunt campionii nostri . Si daca noi suntem romani , sunt campionii Romaniei .

Am si banii si posibilitatea sa va umplu de dosare ... si nu stiu cine are mai multa rabdare decit mine , sa fac ceea ce trebuie si cui trebuie . Eu nu traiesc din asta , dar zau asa ma pricep al dracului de bine .. .
Nu va onoreaza atitudinea , nu va onoreaza nimic , de abia astept un dosar penal pe numele meu , ca manager al unui lot participant la Corbu ... zau asa ... nu va umflati mai mult decit va permite statura intelectuala si morala !!

Fiti umil , fiti tolerant , explicati pe intelesul pescarilor dorinta Dvs , lasati aroganta , lasati jignirile ...samd .
Altfel avem o problema noi doi .
Si ma intereseaza atit de putin problema Dvs cu AGVPS ... dar cu durere spun ca acolo nu jigneau atit de tare cum o faceti Dvs .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie: Si ma intereseaza atit de putin problema Dvs cu AGVPS ... dar cu durere spun ca acolo nu jigneau atit de tare cum o faceti Dvs .
pai normal ca nu jigneau, pentru ca nu stateau de vorba pe forum cu nimeni.
se vorbea numai la sediu, tip monolog.

pescuitul se face sub sloganul conditional- daca nu te afiliezi, nu participi.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si o dam de gard cam mult . Lucrurile stau foarte simplu si numai cine nu vrea nu le vede .

1. Oliviu Orhei a ajuns sef al subcomisiei de crap la AGVPS , printr-o roaba de dosare , fara merite de manager , doar fiind de acord cu supunere si capul pleat la orice i s-a spus de sus . Important era sa cada Vladeanu . A facut in asa fel incat anul trecut , aroganta AGVPS a depasit masura - pe podium Teo Bentu , Oliviu Orhei , samd ( linga un Martoiu , Fane Fasie , Lucaks samd - scuze pentru cei nementionati ! ) ... peste 35 mii de EUR incasati de AGVPS ( taxele a 24-25 loturi ) gratuit , fatada si imagine publica cat cuprinde , Fratelli , samd . Asta pe banii lui Florin Carstocea .
2. in loc sa reprezinte pescarii si sa aduca ce nu a putut nimeni de dupa Rosioru , adica eu , Stanila , Vladeanu , samd .... PRESTANTA pescarilor care fac circul la CN , parteneriatul comun si respectul fata de noi , Oliviu nu facut nimic decit sa fie corect si sa dea bilanturile la zi si fara greseala . Asta in contrapartida cu omul tacut care face ce i se ordona de sef.

Este simplu in clipa de fata ..

Cluburile au doua variante ...una si asta mi se pare mai viabila , dar fara sa o recomand , sa profite de amenintarile si de nenorocirile pe care le propune Dl. Popescu si sa mearga la AGVPS si sa spuna .... este OK - mergem cu voi , va sustinem ( pentru ca acum DE ABIA ACUM AGVPS ARE NEVOIE DE SUSTINEREA noastra , a pescarilor ) , dar faceti ca noi .... si cum vrem noi si fara sefi , fara Congrese , fara Consiliu , fara nimic !

Punem noi un sef , vocea voastra mai slaba sau deloc , noi suntem cei care pescuim si noi vream sa ne gestionam singuri si fara amestecul vostru in fenomen , pentru ca ati dovedit ca nu va pricepeti .
Va sustinem conditionat , facem o lista de semnaturi , facem adrese , samd , mergem cu cupele la FIPS / CIPS , dar lasati-ne CU ACTE in regula , pe noi , sa ne facem treaba .
Nu ma putem sta sub papuc si nu il vrem pe Popescu , dar nici pe voi astia de pina acum si cum ati facut voi cu noi ce ati vrut pina azi .

Varianta doi - mergeti la Popescu si faceti aceeasi treaba . Cu acelasi dialog si cu aceeasi mandrie . Voi sunteti toti si fara voi fenomenul nu exista .

Dar daca va pare mai familiara varianta veche cu AGVPS - castigati-va drepturi pe termen lung si nu mai acceptati compromisuri . Cereti-va drepturile acum cind e prilejul cel mai potrivit !

In asa fel incat nici Popescu si nici AGVPS sa nu fie altceva decit un arbitru neutru , dar niciodata un organizator , un sef de drept samd . Am fost slugi de peste 10 ani , acum e momentul sa ne simtim si noi importanti si se pare ca fie unul , fie altul ne cer sprijinul .

Adica sa cam intors foaia si uite ca brusc am devenit din slugi .... ceva mai mult .. alegatori liberi . Si e un bun prilej de a se manifesta vointa comuna si mai mult decit atit , de a o impune in fata oricui , fie ca el este AGVPS sau Popescu .

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

De azi dimineața mă gândesc la varianta 1. cum sa o expunem sa ne fie cat mai bine. Cu Popescu la sefie varianta 2 nu exista.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

barbumarius scrie:De azi dimineața mă gândesc la varianta 1. cum sa o expunem sa ne fie cat mai bine. Cu Popescu la sefie varianta 2 nu exista.
Marius , nu nega orice varianta ... cat timp se obtine si se semneaza Declaratia de Independenta ! :lol: :lol:
Acest prilej a mai fost in 2004 si a mers ceva vreme si cu rezultate . Acum este iarasi momentul . Cind doi se cearta , cine castiga ?
Nu ma implic in nimic , nu doresc nimic , doresc sa va spun si sa intelegeti ca acum zarurile sunt la voi , si bine aruncate se poate castiga multa independenta si pe vreme lunga !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”