Moderator: gor965
De ce sa apara o noua entitate de cluburi? Am avut sau avem APCR-UL , am organizat CN-uri pe bani putini , etape in toate zonele tarii ....ne-am descurcat.Vladut Mateianu scrie:Luati in calcul si faptul ca exista varianta sa se creeze o noua entitate de cluburi, condusa de Florin Carstocea, careia Agvps sa-i paseze responsabilitatea !![]()
PS Sincer, nici eu nu stiu care varianta este mai buna, daca nu ar fi existat acest paduche de Alba ar fi fost mult mai simplu.... Adica, cu Andrei la conducere am fi stat mult mai bine, a demonstrat in timp ca poate conduce spre bine aceasta latura a pescuitului...
pharaoh scrie:Eu astept sa apara sectie de pescuit sportiv la clubul Dinamo, ca sa ma legitimez acolo. E visul meu)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
Si te-ai gândit sa mergi înainte contestat de toată lumea?andrei vladeanu scrie:nu e nevoie de niciun sondaj, este evident ca ai dreptate.barbumarius scrie:Sunt si altii care viseaza la o federatie, dar la una adevarata si in care vor sa intre cu fruntea sus. Crezi ca daca aceasta federatie era condusa de un om ca Vali Vesa mai era atat de contestata acum?
Intreaba si iti vor raspunde pescarii. Poti face si un sondaj.
insa, pana face vali vesa o federatie pe care s-o conduca eu nu mai am de gand sa stau la cheremul agvps.
sa platesc 1100 euro/ mansa si sa ma duc pe banii mei la mondiale.
voi faceti ce doriti.
pai ce mai putea Mariuse sa faca altceva din conul de umbra in care intrase ????barbumarius scrie:Si te-ai gândit sa mergi înainte contestat de toată lumea?
ce con de umbraCristi Y scrie:pai ce mai putea Mariuse sa faca altceva din conul de umbra in care intrase ????barbumarius scrie:Si te-ai gândit sa mergi înainte contestat de toată lumea?
Oricum a ales cea mai proasta varianta. S-ar putea sa ii cauzeze si in celelalte activitati pe care le desfasoara prin pierdere de simpatie.Cristi Y scrie:pai ce mai putea Mariuse sa faca altceva din conul de umbra in care intrase ????barbumarius scrie:Si te-ai gândit sa mergi înainte contestat de toată lumea?