ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabi1 »

Aspectul este mai apropiat de penitenciar cu foisor. Aduce totusi si cu niste cladiri din Balaceanca & Cula. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Mai Popele,

am stat cuminte aproape doua saptamani,am citit si m-am minunat de fiecare data ,cata scoala de excroc poti sa ai in tine bai .......?
cum plamanii ..... poti sa faci plangeri penale la niste oamenii care se duc pana in panzele albe doar ptr faptul ca sunt ahtiati dupa acest sport?
cum familia ........ bai ......poti sa ameninti tu un lot care a stat 72 de ore in canicula si a castigat corect,ca depui cerere sau ca faci plangere sa nu poata sa iasa din oras?
cum ficatii ........iti permiti tu mizerie .....,sa faci afirmatii de genul:va dau in judecata,va trag in procese,va fac si dreg,unor oameni despre care tu habar nu ai cine sunt,ce fac si din ce traiesc?
cum mortii .......,cum???????
e uite,din partea mea,te poti duce la si la dna si la fbi si la sri si la mosad si la cine rasa ....vrei tu,sa ma parasti si sa-mi faci plangeri penale,dar iti promite razvan....pana nu te smintesc,nu ma las.si asta ti-o spun chiar daca va fi sa nu mai pun mana in viata mea pe o lanseta.
gura ...... de vierme care fluturi texte de legi si articole din legea ...... de ....... si sa-mi bag .... in federatia .. si in mortii ..... si in rasa .... si in splina si rinichii ......
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

shimanobig scrie:Mai Popele,

am stat cuminte aproape doua saptamani,am citit si m-am minunat de fiecare data ,cata scoala de excroc poti sa ai in tine bai .......?
cum plamanii ..... poti sa faci plangeri penale la niste oamenii care se duc pana in panzele albe doar ptr faptul ca sunt ahtiati dupa acest sport?
cum familia ........ bai ......poti sa ameninti tu un lot care a stat 72 de ore in canicula si a castigat corect,ca depui cerere sau ca faci plangere sa nu poata sa iasa din oras?
cum ficatii ........iti permiti tu mizerie .....,sa faci afirmatii de genul:va dau in judecata,va trag in procese,va fac si dreg,unor oameni despre care tu habar nu ai cine sunt,ce fac si din ce traiesc?
e uite,din partea mea,te poti duce la si la dna si la fbi si la sri si la mosad si la cine rasa ....vrei tu,sa ma parasti si sa-mi faci plangeri penale,dar iti promite razvan....pana nu te smintesc,nu ma las.si asta ti-o spun chiar daca va fi sa nu mai pun mana in viata mea pe o lanseta.
gura ...... de vierme care fluturi texte de legi si articole din legea ...... de ....... si sa-mi bag .... in federatia .. si in mortii ..... si in rasa .... si in splina si rinichii ......
zi razvane zi!!! pi el pi mama lui !!! :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescule, asta este parerea tuturor pescarilor despre tine ! mars de pe acest forum si din acest sport pana nu este prea tarziu.... ia o varsta la care ar trebui sa te gandesti mai mult la nepoti decat la viitor.... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: popescule, asta este parerea tuturor pescarilor despre tine ! mars de pe acest forum si din acest sport pana nu este prea tarziu.... ia o varsta la care ar trebui sa te gandesti mai mult la nepoti decat la viitor.... :evil:
zorba grecul a intalnit intr-un sat din grecia un mos de 100 de ani care sadea un pom.

- de ce mai sadesti, mosule, pomul asta, n-o sa apuci sa-l vezi crescand, i-a zis zorba

- fiule, eu traiesc ca si cum n-as muri niciodata, i-a raspuns mosul

- iar eu traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, a replicat zorba.

ei bine, o problema existentiala la care nimeni nu poate da un raspuns. cine avea dreptate?
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:..... cine avea dreptate?
Pomul !
:mrgreen:

@Shimano
Esti student la medicina ? :? :D
Mai las-o draq cu injuraturile, ca nu-i frumos !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

facem echipa la operatiunea asta Razvane ... :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Mă lasă reci toate amenințările, indiferent de unde vin. Problema este alta și nimeni nu vrea să-i dea un răspuns. Ce ați face voi în locul meu? Am constituit o federație legală, care are drepturi stabilite prin lege.
Shimanobig,
Dacă ție ți-ar intra în casă unii cu forța, ce ai face? Știe toată lumea că federația este singura care este abilitată să organizeze competițiile oficiale ale României și este și autorizată în acest scop. Dacă unii subminează aceste drepturi ale federației, eu nu mă duc să le dau în cap și nici nu mă asociez cu alții în acest scop. Într-o țară democratică, legea este cea care primează și justiția este în drept să se pronunțe asupra legalității și nelegalității unor fapte.
Problema este de fapt alta și o știu foarte bine și Vali Vesa și alții ca el. Într-o federație sportivă care are regulamente și statute clare, care are un corp federal de arbitrii și care dorește să aplice legea, micile coțcării nu se mai regăsesc.
Vă garantez că nu va vărsa nimeni nici o lacrimă dacă unii dintre voi se vor regăsi sau nu printre sportivii legitimați de federație. Puteți să mergeți la câte concursuri doriți. Dar competițiile oficiale naționale au de acum un administrator legal. Indiferent dacă place sau nu, o altă federație nu se mai poate înființa, iar cei care doresc să facă performanță și să participe la competiții oficiale, sunt convins că știu ce au de făcut.
O mențiune pentru membri clubului Ovidius. Cum pot ei revendica titlul de campioni naționali când au participat la o competiție privată și care s-a numit Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Până și tricourile făcute cadou de organizator și cupele nu erau inscripționate cu sintagma de campion național. Și până la urmă, cine a fost organizatorul, pentru că banii au intrat în contul Asociației Pontul Euxin. Chiar nu realizați că sunteți bătaia de joc a AGVPSR? Probabil că banii vor fi folosiți pentru acțiuni caritabile dacă nu au fost alocați pentru participarea la Campionatul Mondial! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sunt curios dacă AGVPSR a eliberat Clubului Ovidius înscrisul solicitat de Vali Vesa.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Cristi Y scrie:

facem echipa la operatiunea asta Razvane ... :wink:
Facem Tataie,am lasat abcesul asta perianal sa-si faca talentul doua saptamani,dar cum sa incepi tu sa ameninti pescarii aia care au stat in canicula aia si care au pescuit cum au stiut ei mai bine doar cu gandul ca vor merge in Portugalia la Mondiale? Pai eu daca eram in locul oricaruia din lotul Ovidius,il nimiceam.Te rog sa-mi spui tu Tataie,pot sa se bucure ei acum asa cum ar trebui de fapt,cand o latura de animal(ca om nu poate fi) incearca sa faca verte de genul? Doamne sa ma feresti de asemenea primate....

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Mă lasă reci toate amenințările, indiferent de unde vin. Problema este alta și nimeni nu vrea să-i dea un răspuns. Ce ați face voi în locul meu? Am constituit o federație legală, care are drepturi stabilite prin lege.
Shimanobig,
Dacă ție ți-ar intra în casă unii cu forța, ce ai face? Știe toată lumea că federația este singura care este abilitată să organizeze competițiile oficiale ale României și este și autorizată în acest scop. Dacă unii subminează aceste drepturi ale federației, eu nu mă duc să le dau în cap și nici nu mă asociez cu alții în acest scop. Într-o țară democratică, legea este cea care primează și justiția este în drept să se pronunțe asupra legalității și nelegalității unor fapte.
Problema este de fapt alta și o știu foarte bine și Vali Vesa și alții ca el. Într-o federație sportivă care are regulamente și statute clare, care are un corp federal de arbitrii și care dorește să aplice legea, micile coțcării nu se mai regăsesc.
Vă garantez că nu va vărsa nimeni nici o lacrimă dacă unii dintre voi se vor regăsi sau nu printre sportivii legitimați de federație. Puteți să mergeți la câte concursuri doriți. Dar competițiile oficiale naționale au de acum un administrator legal. Indiferent dacă place sau nu, o altă federație nu se mai poate înființa, iar cei care doresc să facă performanță și să participe la competiții oficiale, sunt convins că știu ce au de făcut.
O mențiune pentru membri clubului Ovidius. Cum pot ei revendica titlul de campioni naționali când au participat la o competiție privată și care s-a numit Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Până și tricourile făcute cadou de organizator și cupele nu erau inscripționate cu sintagma de campion național. Și până la urmă, cine a fost organizatorul, pentru că banii au intrat în contul Asociației Pontul Euxin. Chiar nu realizați că sunteți bătaia de joc a AGVPSR? Probabil că banii vor fi folosiți pentru acțiuni caritabile dacă nu au fost alocați pentru participarea la Campionatul Mondial! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sunt curios dacă AGVPSR a eliberat Clubului Ovidius înscrisul solicitat de Vali Vesa.
Bai femeia lu Dumnezeu,nu noi am intrat peste tine in casa...TU AI INTRAT CU PICIOARELE,PLANGERI,AMENINTARI S.A.M.D PESTE NOI.Ce nu intelegi? Nu exista postare in care sa nu incepi cu: Conform legilor,conform articolului,conform statutului, conform,conform.....Crezi ca tu esti Mesia pescuitului din Romania?Crezi ca tu ai venit sa faci lumina in pescuitul romanesc?Pai tu spui ca am intrat la tine in casa?Bah jeg de vierme,pai nu vreau sa stiu ce se va intampla cu tine cand te va turna pe strada,balta sau la coada la cantina saracilor,un pescar care a primit acasa citatia la orice forma de legiuitor din aceasta tara,prin care este somat sa vina la audieri.Pai tu ai tupeul infect sa spui ca nu scrie pe tricourile la oamenii aia,campion national?Dar tupeul prin care ai luat listele cu cei inscrisi in lotul fantastic facut de tine,cum se numeste?Chiar nu vezi ca absolut nimic din ce ai spus ca aduci bun in acest sport,nu ai dovedit cu acte sau fapte? Tu trebuia sa faci in felul urmator:bai baieti,agvps nu va da nici un ban,ba din contra,ati platit si nu aveti alocata o suma de ptr Portugalia.Hai sa va arat ce va poate da Federatia pe care ati contestato atata timp si aratai un extras de cont,o lista cu sponsori si tot asa.Tu ai venit ,ordinarule,si ai inceput sa fluturi in fata camerelor si pe forum,o lista numai de tine stiuta prin care sa pui toata lumea pe ganduri si sa le distragi atentia de la adevarata problema.Marsh bai jegosule care te ti de marginea scaunului in timp ce vorbesti si ai niste miscari de schizofrenic si de retard mintal.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”