Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Deabia aștept. Și denunțul calomnios este infracțiune.gabrielcalin scrie:O sa vedeti , la timpul potrivit, cum a fost incalcat contractul de asociere, cum au fost excavata zona, cum s-au valorificat agregatele, lucru nestipulat in contractul de asociere si in memoriul tehnic adresat autoritatii de mediu in care se spunea ca surplusul de excavare va fi folosit la executarea unui dig pe ambele laturi ale apei in lungime de 3900 m iar restul la aducerea la nivel a intregii suprafete de teren (32 ha).
Un mic pas pana la DNA, posibil sa se autosesizeze, fiind de competenta lor privind valoarea (peste 100000 Euro)
DA !! si s-au alaturat tie !! de ce nu iti vezi tu de campionatele tale si pierzi vremea pe aici ??Stefan Popescu scrie:Fiule, chiar crezi că pe aici sunt imbecili?
poate digurile de la Doripesco unde esti tu invatat sa fugi cu baniiStefan Popescu scrie:Poți să te duci să vezi digurile
LAKEEEEE FLAMBAT,sa-ti iau procesele si creierul in ..........Sa vezi ce te umplu de scuipatiStefan Popescu scrie:Deabia aștept. Și denunțul calomnios este infracțiune.gabrielcalin scrie:O sa vedeti , la timpul potrivit, cum a fost incalcat contractul de asociere, cum au fost excavata zona, cum s-au valorificat agregatele, lucru nestipulat in contractul de asociere si in memoriul tehnic adresat autoritatii de mediu in care se spunea ca surplusul de excavare va fi folosit la executarea unui dig pe ambele laturi ale apei in lungime de 3900 m iar restul la aducerea la nivel a intregii suprafete de teren (32 ha).
Un mic pas pana la DNA, posibil sa se autosesizeze, fiind de competenta lor privind valoarea (peste 100000 Euro)
Fiule, chiar crezi că pe aici sunt imbecili?![]()
![]()
![]()
![]()
Poți să te duci să vezi digurile.![]()
![]()
![]()
PS Să-ți dau un indiciu: există și un contract de prestări servicii încheiat între asociați și executant. Vezi că are clauze de confidențialitate!![]()
![]()
![]()
Nu știu de ce am așa, o senzație că vrei să te bagi în seamă. Vezi că ești pe un teren alunecos! Au mai contestat unii contractul prin contencios și au luat-o pe coajă. Pentru cunoscători, cauza este judecată!
Stefan Popescu scrie:Deabia aștept. Și denunțul calomnios este infracțiune.gabrielcalin scrie:O sa vedeti , la timpul potrivit, cum a fost incalcat contractul de asociere, cum au fost excavata zona, cum s-au valorificat agregatele, lucru nestipulat in contractul de asociere si in memoriul tehnic adresat autoritatii de mediu in care se spunea ca surplusul de excavare va fi folosit la executarea unui dig pe ambele laturi ale apei in lungime de 3900 m iar restul la aducerea la nivel a intregii suprafete de teren (32 ha).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Să-ți dau un indiciu: există și un contract de prestări servicii încheiat între asociați și executant. Vezi că are clauze de confidențialitate!![]()
![]()
![]()
Nu știu de ce am așa, o senzație că vrei să te bagi în seamă. Vezi că ești pe un teren alunecos! Au mai contestat unii contractul prin contencios și au luat-o pe coajă. Pentru cunoscători, cauza este judecată!
La tine!gabrielcalin scrie:Stefan Popescu scrie:Deabia aștept. Și denunțul calomnios este infracțiune.gabrielcalin scrie:O sa vedeti , la timpul potrivit, cum a fost incalcat contractul de asociere, cum au fost excavata zona, cum s-au valorificat agregatele, lucru nestipulat in contractul de asociere si in memoriul tehnic adresat autoritatii de mediu in care se spunea ca surplusul de excavare va fi folosit la executarea unui dig pe ambele laturi ale apei in lungime de 3900 m iar restul la aducerea la nivel a intregii suprafete de teren (32 ha).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Clauzele de confidentialitate privesc partile contractante, este problema lor daca o divulga.
Cauza de care faci vorbire poate ca s-a judecat in contencios, dar aici vorbim de o posibila cauza penala.
Faci referire la denunt calomnios? referitor la cine?
Asa cum am spus, putem vorbi si de autosesizare......