Anti FRPS scrie:Sa facem si reverente atunci cand scrie nimeni in drum pe aici , sa nu se simta escrocul jignit
Userii aia care s-au simtiti lezati in globii oculari ,sunt chiar atat de pudici sau fac parte din acolitii escrocului ?
Acei useri,probabil ca sunt hermafroditi si in saptamana aceasta sunt pe post de femei
Zilele astea am avut ceva treaba si nu m-am mai ocupat de moderare, asa ca trag acum niste concluzii :
- puteti sa injurati cat vreti, eu va asigur ca nimeni nu ia decizii in functie de treaba asta !
- nu poti sa combati o idee, sau chiar o persoana, injurand ... te descalifici in fata lui, a tuturor !
- greseala lui Popescu e ca intra pe forum si se contreaza cu lumea . Treaba lui era sa convinga presedintii de cluburi ca el reprezinta un viitor mai bun decat prezentul ! Diplomatia si tactul lipsesc multora dintre cei implicati in acest "conflict" . Eu sa fi fost in locul lui Popescu abordam direct conducatorii APCR, LIGA si pe Carstocea ( e o piesa importanta, vazuta bine acum la CIPS), ridicandu-le statui, nu amenintandu-i cu procese si dizolvari ! Nu poti aborda o "casta" de genul acesta ca pe-o cazarma militara, in care atunci cand striga comandantul : Culcat, sar toti cu burta pe asfalt...aici discutam de pescari care fac performanta de ani de zile pe banii si munca lor, iar astora nu poti sa le comanzi si nici sa le impui sa te asculte orbeste. Repet, e o lipsa de tact in a aborda niste oameni de a caror activitate depinzi sau urmeaza sa depinzi, atat pe plan national cat si internatioanal !
- oricat ne-am agita pe forum, decizia finala apartine CIPS in a preciza ce lot urmeaza a fi validat ptr. CM .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
gor965 scrie:Zilele astea am avut ceva treaba si nu m-am mai ocupat de moderare, asa ca trag acum niste concluzii :
- puteti sa injurati cat vreti, eu va asigur ca nimeni nu ia decizii in functie de treaba asta !
- nu poti sa combati o idee, sau chiar o persoana, injurand ... te descalifici in fata lui, a tuturor !
- greseala lui Popescu e ca intra pe forum si se contreaza cu lumea . Treaba lui era sa convinga presedintii de cluburi ca el reprezinta un viitor mai bun decat prezentul ! Diplomatia si tactul lipsesc multora dintre cei implicati in acest "conflict" . Eu sa fi fost in locul lui Popescu abordam direct conducatorii APCR, LIGA si pe Carstocea ( e o piesa importanta, vazuta bine acum la CIPS), ridicandu-le statui, nu amenintandu-i cu procese si dizolvari ! Nu poti aborda o "casta" de genul acesta ca pe-o cazarma militara, in care atunci cand striga comandantul : Culcat, sar toti cu burta pe asfalt...aici discutam de pescari care fac performanta de ani de zile pe banii si munca lor, iar astora nu poti sa le comanzi si nici sa le impui sa te asculte orbeste. Repet, e o lipsa de tact in a aborda niste oameni de a caror activitate depinzi sau urmeaza sa depinzi, atat pe plan national cat si internatioanal !
- oricat ne-am agita pe forum, decizia finala apartine CIPS in a preciza ce lot urmeaza a fi validat ptr. CM .
DAR PAREREA NOASTRA,NUMAI CONTEAZA GEORGE??????????
PESCARII SUNT CEI CARE AU RIDICAT TOT CE INSEAMNA INDUSTRIE IN ACEASTA RAMURA SPORTIVA
INCEPAND CU PLATICARII.....PANA LA CEI DE COMPETITIE
CAND VA INTELEGE ACEST PERSONAJ SINISTRU CA LOCUL LUI NU ESTE PRINTRE CEI CA NOI????????
gor965 scrie:Zilele astea am avut ceva treaba si nu m-am mai ocupat de moderare, asa ca trag acum niste concluzii :
DAR PAREREA NOASTRA,NUMAI CONTEAZA GEORGE??????????
PESCARII SUNT CEI CARE AU RIDICAT TOT CE INSEAMNA INDUSTRIE IN ACEASTA RAMURA SPORTIVA
INCEPAND CU PLATICARII.....PANA LA CEI DE COMPETITIE
CAND VA INTELEGE ACEST PERSONAJ SINISTRU CA LOCUL LUI NU ESTE PRINTRE CEI CA NOI????????
Pai am zis eu ca nu conteaza parerea pescarilor ? Ideea e ca nu asa convingi lumea ca ai dreptate...injurandu-te si mascarindu-te pe forum ! Forumul reprezinta o platforma de informare, unde poti prezenta, sustine ori dezbate idei ori solutii, dar niciodata nu va fi un factor de decizie la acelasi nivel cu factorii de decizie pe linie de pescuit !Crezi ca daca zice unul ca eu sunt bulangiu, aia de la ANPA nu-mi mia dau permis de pescuit ? Asa si in conflictul de fata, trageti linie si vedeti ce-ati obtinut pana acum...ce ati schimbat ? Popescu e la fel, federatia lui e tot asa, AGVPS e la cutie, CIPS asteapta, MTS asteapta, altii se agita ptr. un loc la volan, etc. , etc. Pana nu va asezati toti la masa, pescarii de competitie, si nu va ridicati decat cand veti fi uniti, uite asa o sa va arda altii ...repet, pe munca si banii vostrii !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Am cautat date despre aceasta federatie, dar nu am gasit nimic concret, pana la urma este ok sau nu sa existe asa ceva?
Sunt cluburi care sustin federatia, sau cine este in spatele ei?
Ca idee nu cred ca e rau sa existe ordine, in toate de altfel, dar eu ca pescar pe balti private, si concursuri ocazionale, care merg din pasiune la pesuit, tare mie teama ca o sa adanceasca prapastia existenta intre pescari de competitie si cei ce merg de placere (la pescuit de crap ma refer). Si asa costurile ca sa mergi la competiti sunt enorme,taxe participare, echipamente, etc..., chiar nu conteaza daca ai valoare sau nu ca pescar.
Defapt, aceasta federatie fara cluburi ar fi zero, sunt curios cum se finanteaza, stie careva?
aurelian_solomon scrie:Defapt, aceasta federatie fara cluburi ar fi zero, sunt curios cum se finanteaza, stie careva?
nu vei primi un raspuns pertinent la intrebarea asta niciodata , in cel mai bun caz vei primi din partea celui care ti-a raspuns mai devreme niste copy-paste-uri cu articole de lege
Stefan Popescu scrie:AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/cluburi-sportive/
Esti de o nesimtire crasa...
Cum vrei sa te respecte cineva cand nu esti in stare nici sa respecti regulile unui forum ? Sau esti atat de prost incat nu sti sa pui mesaje cu copy-paste ?