Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
aurelian_solomon
Puncte: 0

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de aurelian_solomon »

Stefan Popescu scrie:Mai este de precizat un lucru și anume că titlul respectiv aparține României, nu clubului Energy carp și nici AGVPSR. Cred că acest lucru nu mai trebuie explicat!
PS Cred că o cotizație de 1.000 lei/an este mult diferită de 1.100 EURO pentru a participa la o etapă dintr-o competiție neoficială. Asta apropo de costuri!
Unde putem gasi CV dvs. sau o prezentare, inclusiv a comitetului executiv al federatiei, sa vedem ce va recomanda pentru sefia federatiei, este stric necesar pentru a convinge sa va urmeze pescari sportivi.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Văd că devin interesant. Câteva date cred că sunt necesare.
-Absolvent al IP București - fac. de Mecanică 1982.
- Masterat în Marketing- Management al Universității din Neuchatel 1994
Profesional:
Inginer stagiar, sef sectie și din 1996 director de societăți comerciale.
Din 2002 proprietar de firmă privată.
Pescar sportiv din 1963 de la vârsta de 8 ani. Cu carnet. Nu am participat la competiții neoficiale, din motive lesne de înțeles.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cezar.ch scrie:
PS - DA, România este CAMPIOANĂ MONDIALĂ, prin clubul ENERGY BRAŞOV, care în 2012, a reprezentat România. Aşa s-a făcut selecţia.
Cine a făcut selecția? Știu că și Energy carp este club sportiv cu CIS.
Și cine a autorizat participarea echipei naționale?
Nu cred că cineva sesizează faptul că, dacă nu se intră în legalitate, acest titlu riscă să fie pierdut.

Art. 18
(1) Ministerul Tineretului si Sportului se organizeaza si functioneaza potrivit legii si are urmatoarele atributii principale in domeniul sportului:
r) autorizeaza desfasurarea pe teritoriul Romaniei a campionatelor mondiale, europene si regionale si participarea reprezentativelor nationale la campionatele mondiale si europene organizate in strainatate, precum si la campionatele regionale;

Ascendenta Domnule si performantele!
Faptul ca au intreprins aceasta activitate de-a lungul timpului respectand "regulile jocului" si bineinteles castigand. Faptul ca s-au supus cutumelor si LEGISLATIEI IN VIGOARE pana in acest moment.
Nationalele au fost si sunt avizate in continuare de singura structura de stat abilitata sa faca acest lucru.
Din pacate, in paralel exista "pe piata" indivizi care incearca sa-si insuseasca bunurile imobile si dreptul de proprietate al altora, invocand legea la un mod subiectiv, personal, folosindu-se de viduri si greseli executive, legislative sau judecatoresti, care mai devreme sau mai tarziu vor fi remediate. Cu ce pret, vom vedea?! Ideea e ca vizeaza si titlurile de campioni si vicecampioni, palmaresele nationale ( uzufructul ). Pentru ce? Cam stim. Sa vedem cum vor fi de acord cu "tranzactionarea" asta si autoritatile de stat!
In mod sigur Dumneata esti unul dintre acestia, iar intentiile Dumitale ascunse sub diversele motivatii, expuneri, depozitii s.a. vor fi devoalate. Pentru moment falsul si uzul de fals va sunt probate. Mai ramane sa se stabileasca si ce va determina sa urmariti aceste scopuri in mod sustinut.

Ia zii juristule, cum stăm? Unde-i autorizația?
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Văd că devin interesant. Câteva date cred că sunt necesare.
Profesional:
Pescar sportiv din 1963 de la vârsta de 8 ani. Cu carnet. Nu am participat la competiții neoficiale, din motive lesne de înțeles.
Hai sa le vedem pe cele oficiale,lupule moralist.
Bah cat tupeu ai.
Dar sti ce as vrea eu sa stiu? Numele tuturor societatilor comerciale la care ai fost administrator si motivul pentru care foarte multe au disparut.

BTW ca tot iti place copy paste:Votre recherche - Popescu Stefan - n'apparaît dans aucun document.
Aucune page web ne contient "Popescu Stefan".

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Stefan Popescu scrie:Văd că devin interesant. Câteva date cred că sunt necesare.
Profesional:
PS Nu vreau să conving pe nimeni. Pescarii trebuie să se convingă singuri cine le poate reprezenta interesele. Dar atâta timp cât există indivizi care nu fac decât să maculeze imaginea unui om pe care nu l-au văzut în viața lor și tolerați de moderatorii forumurilor de pescuit sportiv, este greu. Ce trebuie știut este totuși un lucru esențial. Până acum, pescuitul sportiv, în loc să fie tratat așa cum trebuie, adică sport, a fost însușit de anumiți indivizi și tratat ca propria afacere. Prin apariția federației și a intrării în legalitate a organizării acestuia, s-a lovit direct în sursele de venit ale acestor indivizi. Nu trebuie să fi deștept ca să calculezi sumele de bani care se învârteau în domeniu, neavând de făcut decât să calculezi cifrele vehiculate pe forumurile de specialitate și să aduni sumele totale. Acestea trebuie împărțite la 2 și rezultă beneficiile organizatorilor, jumătate fiind premii, jumătate profit. În cadrul unei structuri sportive bine organizate, pescarii nu vor mai fi interesați de micile brăile, ci de competiții corecte și fără a fi taxați. Aici este diferență și, ca să zic așa, conflictul de interese.
Mai trebuie precizată diferența dintre AGVPSR și Federație. Cei de la AGVPSR din asta trăiesc, adică din vămuirea pescuitului sportiv (de competiție și recreativ), membri federației au din ce trăi. Când această diferență va fi conștientizată, nu este greu de ghicit încotro se vor orienta pescarii sportivi.
Un exemplu este deontologul cezarch. Acesta are o asociație (Asociația Club XXI) care, printre altele, prestează servicii de arbitraj către alți organizatori contra cost și care face acest lucru ilegal, arbitrii neputând fi certificați decât de federație. Sunt curios dacă această asociație plătește impozite pe aceste venituri.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Atenție! ...................
..................................................................

Referitor la denumirea Asociația Generală a Vânătorilor și pescarilor sportivi ............AGVPSR este (dacă se autorizează) un club sportiv, nu o federație. Ea, ca și alte cluburi sportive, poate solicita afilierea la federație. I s-a comunicat în scris acest lucru.
Domnule trebuie sa va reamintesc ca individul care nu recunoaste o stare de fapt reala e posibil sa sufere vreo alienare mintala, dpdv medical. Prin faptul ca sustineti ( vezi ultima propozitie ) si-n scris aceasta psihoza ridica grave semne de intrebare la adresa abilitatii Dvs.
AGVPS este o agentie de stat. O deconcentrata. Punct.
De aici, bineinteles ca survine si autoritatea reprezentarii statului intr-un domeniu special creat, tot de catre stat.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescule, chiar ca esti PETARDA !! numai ca avand ceva cunostinte legate de acustica te-ai transformat in PETARDA MUZICALA !! :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Popescu,
Ai scris urmatoarele: "Nu vreau să conving pe nimeni. Pescarii trebuie să se convingă singuri cine le poate reprezenta interesele. Dar atâta timp cât există indivizi care nu fac decât să maculeze imaginea unui om pe care nu l-au văzut în viața lor și tolerațe de moderatorii forumurilor de pescuit sportiv, este greu.".
Tu sa reprezinti interesele pescarilor? Te plangi ca iti afectam imaginea prin postari? Reciteste-ti postarile si pe urma vorbim de ipocrizie sau de imagine.
Cand semeni vant...culegi furtuna.
Sfat: daca angajai un PR veneam in haita la federatie. Ai preferat insa sa dezvalui pe forum ce fel de om esti.
C. S. PELICANUL

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Stefan Popescu scrie:Văd că devin interesant..............
................................ :(
Un exemplu este deontologul cezarch. Acesta are o asociație (Asociația Club XXI) care, printre altele, prestează servicii de arbitraj către alți organizatori contra cost și care face acest lucru ilegal, arbitrii neputând fi certificați decât de federație. Sunt curios dacă această asociație plătește impozite pe aceste venituri.
Hai sa-ti spun eu cum e cu deontologul Cezar ca am avut ocazia sa-l cunosc personal si sa impart una sau alta cu el.
Este presedintele APC 21 si nu detine acea asociatie personal. Sun vreo "shpe" membrii fondatori. Ca APC 21 presteaza servicii de arbitraj, a fost adevarat o perioada. Si eu am fost membru al acestei asociatii, respectiv arbitru. Platile incasate s-au facut pe baze de chitante direct catre individ, iar sumele nu s-au situat peste limita legala impozabila. Am semnat si eu vreo cateva.
Ce zici de asta?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Urban culture.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:Atenție! ...................
..................................................................

Referitor la denumirea Asociația Generală a Vânătorilor și pescarilor sportivi ............AGVPSR este (dacă se autorizează) un club sportiv, nu o federație. Ea, ca și alte cluburi sportive, poate solicita afilierea la federație. I s-a comunicat în scris acest lucru.
Domnule trebuie sa va reamintesc ca individul care nu recunoaste o stare de fapt reala e posibil sa sufere vreo alienare mintala, dpdv medical. Prin faptul ca sustineti ( vezi ultima propozitie ) si-n scris aceasta psihoza ridica grave semne de intrebare la adresa abilitatii Dvs.
AGVPS este o agentie de stat. O deconcentrata. Punct.
De aici, bineînțeles ca survine si autoritatea reprezentarii statului intr-un domeniu special creat, tot de catre stat.
pardon, aici federalul a nimerit-o! din punct de vedere legal agvpsr este un ong ca oricare altul, însă în materie este o căpuşă total netransparentă. este javra ordinară care a căpuşat pescarii de la revoluţie încoace care are pretenţii asupra tuturor habitatelor naturale fără a da nicio taxă statului român. "agenţie de stat" :lol: :lol: :lol: :lol: - poate sugativă de la fraieri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”