oanavictor scrie:Val scrie:
Normal ca am fost dezamagit . Dar dezamagirea este una si posibilitatea de a se intimpla pe plan intern un rahat este alta . Poate FIPS / CIPS sa accepte orice echipa din partea AGVPS , daca boul din Alba obtine ordin de restrictie . nu pleaca nimeni .....
Zau asa , l-ati luat tare pe Vladeanu , dar are si el dreptate . Discutia trebuia facuta prin negiociere intre federatie si AGVPS .... o lista comuna si pina la decizie finala a justitiei un protocol de colaborare pentru reprezentare internationala . E de rahat ca justitia sa ne faca ordine in casa ....
daca el ,tu si proiectul lui de suflet nexgen a participat la corbu cu toate ca stia dinainte ca el se va angaja la federatie si va ataca sau santaja castigatorii concursului ...........lasa-ma sa cred ca a reusit din nou sa te abureasca .........iar scopul lui este si va fi altul decat lasa sa se intrevada !!!!!!!!!!!
Victore aici lasa-ma sa te contrazic .
Andrei a fost de multe ori ca pescar in echipa campiona nationala , nu stiu daca avea si rol de manager pe acolo , ca eu nu eram . In anul 2011 , a selectionat , pe cont propriu echipa Nexgen , care urma sa devina si campioana nationala cu trei asi in finala . Daca nu a avut fler si daca chiar nu se pricepe , eu unul nu mai stiu ce sa zic ....
E aspru , e greu de combatut - de asta iti trebuie si argumente , e alunecos , vrea multe dar are si multi dusmani , dar daca cineva poate spune ca Vladeanu nu intelege fenomenul si ca nu are fler si ca nu isi joaca cartile , poate prea devreme , inseamna ca nu traim in aceeasi lume . Ca oricine isi asuma riscuri ... si-o ia si el .
Anul asta , mi-a propus un proiect - Valerica dai si tu vreo 1200 EUR sa inscriem un lot de tineret la CN ? Si pina la urma imi bagam p..a in el de menageriat , aastia au prins cite 700-800 kg la calificari . Ce sa la mai zic eu ? Cum te dor shalele dupa 24 ore si cati carcei ai de la cobra ?
I-am zis Da din prima ! E vorba de Andrei , e vorba de tineret , mi-a facut placere sa stau cu ei acolo , mi-am trait copilaria !
De unde sa stiu eu de rahaturile astea de legi si procese pe care le freaca Popescu si AGVPS-ul pe aici ? Eu de aia sunt nervos , ca nu suntem in stare sa le batem cu pumnul in masa nici la unii si nici la altii . .... de parca ar da ei ceva ...si nu tot pe costurle noastre se face ce se face ! Stii bine ...ca ai club de atita vreme !