Moderator: gor965
In acest an 2013 - e acealsi lucru . Echipa nationala = Ovidius . Deranjeaza ?DumiD scrie:donatii pentru clubul Ovidius vrei sa spui, ca nu-i tot aia cu echipa nationala.
Acum o să ai ocazia să verifici caracterul vitejilor de pe acest forum. Oricum, jalnică situație. Parcă erai prieten cu Șelaru. Nu contribuie și el personal la această Cutie a milei? Poate și Bentu și chiar pensionarul SRI Orhei!Val scrie:Pentru ca vad ca multi vorbesc si nimeni nu face nimic , si pentru ca imi dau seama cat de greu ii este acestei echipe nationale din acest an , propun sa-i ajutam .
Indiferent de suma care se va stringe , pentru ca eu banuiesc ca toti vom fi solidari , Vali Vesa nu este un manager care sa isi bata joc de bani .
Are si asa o gramada de probleme sa stringa o suma decenta , la atitea si atitea care s-au scris pe aici . Asta e un gest concret ...ajutam campionii . Iar pentru 1-2 antrenamente si competitie .... e mult financiar . Sa nu uitam ca Portugalia nu e colea linga noi ! Au avut ghinion , hai sa-i ajutam , fara AGVPS si federatie ..
Incep aceast sprijin , pentru deplasarea echipei nationale la CM din Portugalia , prin donarea sumei de 300 EUR . Rog pe Vali sa imi spuna unde trebuie sa ii virez .
In masura in care colegii pescari se vor implica , rog sa posteze si un cont public unde ne putem aduce contributii cat de mici , dar din suflet , pentru a sustine echipa nationala .
nicidecum, daca Steaua e totuna cu echipa nationalaVal scrie:In acest an 2013 - e acealsi lucru . Echipa nationala = Ovidius . Deranjeaza ?DumiD scrie:donatii pentru clubul Ovidius vrei sa spui, ca nu-i tot aia cu echipa nationala.
Cu ce nu am dram de respect fata de Vali Vesa , daca m-am gandit , recunosc fara sa il intreb , sa incerc sa il ajut intr-o chestie pe care in premiera o intimpina !? Pina acum pleca lumea cu banii AGVPS , acum trebuie sa isi faca rost de bani pe cont propriu pentru lot .Stefan Popescu scrie:Acum o să ai ocazia să verifici caracterul vitejilor de pe acest forum. Oricum, jalnică situație. Parcă erai prieten cu Șelaru. Nu contribuie și el personal la această Cutie a milei? Poate și Bentu și chiar pensionarul SRI Orhei!Val scrie:Pentru ca vad ca multi vorbesc si nimeni nu face nimic , si pentru ca imi dau seama cat de greu ii este acestei echipe nationale din acest an , propun sa-i ajutam .
Indiferent de suma care se va stringe , pentru ca eu banuiesc ca toti vom fi solidari , Vali Vesa nu este un manager care sa isi bata joc de bani .
Are si asa o gramada de probleme sa stringa o suma decenta , la atitea si atitea care s-au scris pe aici . Asta e un gest concret ...ajutam campionii . Iar pentru 1-2 antrenamente si competitie .... e mult financiar . Sa nu uitam ca Portugalia nu e colea linga noi ! Au avut ghinion , hai sa-i ajutam , fara AGVPS si federatie ..
Incep aceast sprijin , pentru deplasarea echipei nationale la CM din Portugalia , prin donarea sumei de 300 EUR . Rog pe Vali sa imi spuna unde trebuie sa ii virez .
In masura in care colegii pescari se vor implica , rog sa posteze si un cont public unde ne putem aduce contributii cat de mici , dar din suflet , pentru a sustine echipa nationala .
PS Șterge postarea asta. Dacă ai măcar un dram de respect pentru Vali Vesa.
Baga-ti banii in c..r sau la banca . Nu vei avea nevoie de ei . E nevoie sa va mai dea cineva in p..a lui pe toti ...si sa lasati pescarii sa isi faca treaba , ca prea ne-ati inebunit cu rahaturi .Stefan Popescu scrie:Eu am deja banii pregătiți pentru lotul național. O să vedem cine pleacă. Oricum, Ovidius nu va reprezenta România. A refuzat sprijinul federației în acest sens.
Fiecare cu ce poate mai nea Popescule . Matale nici nu ai inceput ...... unde am dat eu chix !Stefan Popescu scrie:V-ați dat deja proba de capacitate și a ieșit un mare chix!