CAMPIONATUL NATIONAL FEDERAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
george tomescu

Re: CAMPIONATUL NATIONAL FEDERAL

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie:Încet, încet o să înțelegeți fiecare într-un final ce este totuși o federație sportivă. Și o să constatați că toți pescarii sportivi de competiție se vor regăsi în scurt timp legitimați la cluburile sportive afiliate federației.
Pescarii sportivi de competitive inteleg sau vor intelege, mai repede sau mai putin repede, ce este o federatie sportiva.

Intrebarea e: cand va intelege si presedintele federatiei ca nu se poate duce un dialog cu amenintari si cu cuvinte care se situeaza foarte departe de ceea ce ar trebui sa fie o discutie civilizata?
E clar ca trebuie sa existe o entitate care sa reprezinte interesele pescarilor pe plan national / international, dar asta nu inseamna ca pescarii sunt negrii pe plantatia cuiva.
Pescarii vor veni catre federatie, cand vor veni, ca sa munceasca asa cum o fac si acum. nu ca sa inghita hachitele unui presedinte care sa-i balacareasca cum vrea el.
CS APS

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Se pare că nu ai înțeles nimic. Nu-i nici o pagubă. Perseverează. Într-un final o să înțelegi și tu ce am vrut să spun.
PS Pe cine am bălăcărit? Pescarii nu vin să muncească, ci să facă performațe sportive. Ei sunt protejați prin contractele de legitimare și beneficiază de drepturi ca orice sportiv de performanță.
Ultima oară modificat Mar Iul 16, 2013 8:44 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Stefan Popescu
pescar de competitie

george tomescu

Stefan Popescu scrie: PS Pe cine am bălăcărit?
Stimabile, ai ceva cu memoria?
Reciteste felul in care te adresezi pe aici.

Sau cu membrii federatiei vorbesti altfel?
CS APS

george tomescu

Stefan Popescu scrie:Pescarii nu vin să muncească, ci să facă performațe sportive.
Esti tare nene ... :lol: :lol: :lol: !!!

Aloooooo ... Stimabileeeee ...
Ai participat vreo data la un concurs de crap?
Cum :evil: crezi tu ca vin rezultatele?
CS APS

irinel bunica
Puncte: 0

Mesaj de irinel bunica »

@ Popescu
Esti iar pe langa subiect! De ce ne raspunzi la intrebari punctual?
Tare sunt curios sa vad lista cluburilor si a pescarilor tai de competitie!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Stefan Popescu
pescar de competitie

irinel bunica scrie:@ Popescu
Este postată pe web site-ul federației! :D

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

irinel bunica scrie:@ Popescu
Irinele,a scris o lista cu componentii cluburilor care au alcatuit federatia.daca pana acum ne flutura lista cluburilor,acum a trecut la fluturarea numelor care fac parte din acele cluburi.
daca dupa un an si ceva sau si mai bine de cand a lansat lista cu cluburile care fac parte din federatie,acum a iesit la atac cu mebrii lor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce penibil este :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

măi nene,
Persoanele respective sunt sportivi legitimați, toți cu contracte de legitimare încheiate cu cluburile sportive. Îi poți contacta pe fiecare să-ți confirme dacă este sau nu adevărat! Cei puțin pe câțiva cred că îi cunoști! Oricum, tu nu vei beneficia de așa ceva. Nu văd vreun club serios care să dorească să te legitimeze! Apropo, cum e cu discuția cu CS Parapescar? Ți-e jenă să recunoști că ai purtat o asemenea convorbire? :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:măi nene,
Persoanele respective sunt sportivi legitimați, toți cu contracte de legitimare încheiate cu cluburile sportive. Îi poți contacta pe fiecare să-ți confirme dacă este sau nu adevărat! Cei puțin pe câțiva cred că îi cunoști! Oricum, tu nu vei beneficia de așa ceva. Nu văd vreun club serios care să dorească să te legitimeze! Apropo, cum e cu discuția cu CS Parapescar? Ți-e jenă să recunoști că ai purtat o asemenea convorbire? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bai jenantule,vad ca ocolesti raspunsul sau din cauza senilitatii tale mintale,gresesti raspunsurile.Lumea te intreaba care sunt sportivii care vor participa la nationalele tale :wink:
BTW ,cum tu nu vezi un club care sa ma legitimeze.....eu nu vad un pescar care sa te agreeze.
Iar ca sa lamurim acest subiect,da am purtat o asemenea discutie doar din curiozitatea de a sti ce parere au oamenii din asociatiile cu care ti-ai facut federatia,despre tine.Si da,am sa port discutii cu absolut toate asociatiile care fac parte din federatie.daca ai fi putin mai vertebral si nu ai amplifica aceasta minciuna precum ca : am plans la el ,afla ca acel dialog a fost unul cat se poate de amiabil si plin de caldura,amandoi fiind uniti de aceiasi pasiune,pasiune pe care tu nu ai cum sa o cunosti.a ramas stabilit ca in momentul in care vin la bucuresti sa ne vedem si sa discutam mai pe larg.un om cu care am vorbit ptr prima data in viata ,nu poate sa-ti spuna ca:am plans la el. decat daca acel om nu este decat un GUNOI ,ca si tine

TE DERANJEAZA FAPTUL CA PURTAM DISCUTII CA NISTE OAMENI???NE ARATI CA TU LE CUNOSTI PE TOATE???CA TU AI CONTROLUL ASUPRA INTREGULUI SISTEM???
ESTI PATETIC SI ASA AI SA RAMAI,OAMENII PE CARE TU I-AI BALACARIT SI I-AI FACUT CA PE O ALBIE DE PORCI,ITI VOR ARATA CE INSEAMNA REVERSUL MEDALIEI ( ASTA CA SA VB SI IN TERMENI SPORTIVI)

INFECTULE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”