Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cu ce sprijina APCR acest concurs ????????CU VORBE ????????Vladut Mateianu scrie:APCR sprijina acest concurs non profit, numai sa fereasca DUMNEZEU sa-si vare dracu coada !![]()
PS Dracul poate o sa semneze mai jos....![]()
sprijinul APCR in concursul de la DARVARI consta in cei 20% mai mult pe care ii platesc membrii acestei asociatii fata de membrii G6, pentru a pescui acolo!oanavictor scrie:Multumim domnului de la Stolnici si domnului Victor Petcu pentru gesturile foarte frumoase ,dar cred ca nu am ales cea mai clara FORMULA DE EXPRIMARE .I-MI CER SCUZE ,CRED CA SA INTELES ALTCEVA DECAT AM VTRUT EU SA SPUN .EXPRIMAREA CORECTA ESTE
CARE ESTE MERITUL APCR IN ORGANIZARE SI SPRIJINUL DE CARE BENEFICIAZA VALI DUMITRU INITIATORUL CONCURSULUI DE LA DARVARI DIN PARTEA APCR ??????????????????????
Iar vorbim in necunostiinta de cauza, doar de dragul de a posta...oanavictor scrie:Cu ce sprijina APCR acest concurs ????????CU VORBE ????????
CLUBUL PELICANUL SI VICTOR EXIM A PUS TOT LACUL LA DISPOZITIE GRATUIT .
APCR .......................................VORBE
SE MAI ORGANIZEAZA UN CONCURS AMICAL DE CATRE MARIUS DE LA PITESTI PENTRU UN BAIAT FOARTE BOLNAV,IAR PATRONUL LACULUI INCASEAZA TAXA DE PESCUIT .
oanavictor scrie:Multumim domnului de la Stolnici si domnului Victor Petcu pentru gesturile foarte frumoase ,dar cred ca nu am ales cea mai clara FORMULA DE EXPRIMARE .I-MI CER SCUZE ,CRED CA SA INTELES ALTCEVA DECAT AM VTRUT EU SA SPUN .EXPRIMAREA CORECTA ESTE
CARE ESTE MERITUL APCR IN ORGANIZARE SI SPRIJINUL DE CARE BENEFICIAZA VALI DUMITRU INITIATORUL CONCURSULUI DE LA DARVARI DIN PARTEA APCR ??????????????????????