Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
toata lumea stie ca la sulimanu se ia peste.acolo toata echipa administrativa este vinovata.problema este ca nu e doar un rai al pescarilor catch&porbagaj ci si a braconirilor care baga plase noaptea cand echipa de securitate doarme.pacat de acesata balta si de ce a facut Marinita acolo.Vladut intreba mai sus de numele paznicilor care s-au incuscrit cu braconierii...e simplu..osc1or scrie:sa imi fie cu iertare, dar daca este adevarat ca au plecat pescarii acasa cu cate 150kg de fes, trebuie toata echipa administrativa sa fie data afara, inseamna ca nu isi face nimeni treaba, iar in acest fel balta ramane fara peste in 1-2 luni
daca ai un vecin care a fost pe aceasta balta si vine acasa cu porbagajul plin de crapi de 3-4 kg de la sulimanu si mai se lauda ca merge treaba cu paznicu, ce dovada vrei sa aducem din asta .... eu unul prinzand un concurs pe perioada cand era marinita acolo am ramas placut impresionat de potentialul baltii de atunci .... de aceea am tras un semnal de alarma de ce se intampla acolo ... trebuie facut ceva, ca din cate am auzit a scazut f mult populatia baltii fata de cat era ... e pacat de banii care ii baga d-ul bittmanblondu68 scrie:Daca acuzati,probati!Altfel,tot continutul se risipeste.Ramane tot la nivel de carcoteala,fara sa amintesc ca nu este deontologic.Lasati sa planeze asupra intregii echipe administrative niste acuze....nefondate... "de pe surse".Aveti cunostinta?Numiti,nu barfiti.In speranta ca am fost inteles,va multumesc pentru interesul acordat.
prietene vorbeste cu d-ul marinita ca ma cunoaste .... eu nu am luat un peste din nici o balta care practica c&r de 10 ani de cand pescuiesc la crap .... nu stiu numele paznicului, il ziceam ca nu mi-e rusine ... de aia am si zis pe site de ceva timp ca este pacat de ce a fost acolo si ce o sa fie daca se tine ritmul asta de furt.... daca imi pasa de o balta si nu vreau sa ajunga una vai de capul ei de caras asta nu inseamna ca am bagat la sacosa .... nu mai acuza aiurea pe cine nu trebuievaliauto68 scrie:@blondu68
Cei care vorbesc probabil stiu din experienta proprie, au bagat la sacose. Ce interes ar avea sa-si taie craca de sub picioare si sa-l dea in gat pe paznic?
Tu daca ai lua acasa pestele, te-ai apuca sa te autodenunti?
Daca patronul nu se implica ce se face asa caz?