Important e sa nu renunti la functia de admin care o faceai cu placere si destul de bine..

Si sa ramaii accelasi om care stie sa vb cu lumea dupa balta...
Felicitari, Eu sunt alaturi de tine..

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
@VladutVladut Mateianu scrie:Dan Marinita scrie:In primul rand vreau sa multumesc tuturor despre parerile dvs. la cum am administrat aceasta balta indiferent de pozitie adica pro sau critic
In acest moment este clar ca ceva nu este in regula acolo si densitatea pestelui a scazut dramatic.Vinovatii pentru ca sa adus balta in aceasta situatie apreciati voi care sunt.
Regret din tot sufletul ca am chinuit angajatii acestei balti la acea vreme si anume
George,Tudorel ,si binenteles Nea Curcanu,care au stat impreuna cu mine prin frig, ploi, ger,facand paza (chiar si ascunsi) prin diverse locuri. Totul degeaba.Balta a redevenit la ce a fost acum 3 ani
Pacat de peste de bani si de timpul irosit.
Felicitari ptr ce ai realizat la Sulimanu Dane,dar crede-ma ca noua echipa se va descurca de minune...doar ca trebuie indepartete cateva uscaturi de acolo....
Ps Dan Bittman citeste acezt topic, posibil sa avem si un raspuns oficial legat de viitorul acestei balti.
Vladut Mateianu scrie:Pas cu pas se schimba totul...dar din mers, ca este sezon !Daca ai informatii concrete despre "manevre" ale paznicilor, astept mesaj privat !
Daca nu are altii mai buni de ce nu incearca sa revina la prima echipa care a avut succes din cate se pare..valiauto68 scrie:Vladut Mateianu scrie:Pas cu pas se schimba totul...dar din mers, ca este sezon !Daca ai informatii concrete despre "manevre" ale paznicilor, astept mesaj privat !
Pe bune??? Mai Vladut tu te faci ca nu intelegi ce tot zic oamenii astia? Toti spun ca "s-a pus lupul paznic la oi".
Este evident ca paznicii de pe sulimanu nu fac fata tentatiei si coopereaza cu pescarii care vor cat mai mult peste la sacosa!
Probabil ca intre patron si fostul administrator s-au spus ceva cuvinte grele si de aceea nu se mai revine la vechea formula, din cate se parea era o formula de succes pentru balta si pescarii de c&r!
Chiar vrei sa ne transformam noi in politisti neplatiti sa le organizam flagrant paznicilor? De ce nu faci tu asta? Cat de curand nu o sa mai ai balta sa faci concurs
Daca erau 100 de paznici mai intelegeam sa tot intrebi care sant aia de fura!
Dar sant 3 paznici! Tu ce mai vrei sa stii?
Imi pare rau ca desi domnul Dan Bittman citeste topicul inca mai crede in echipa lui si nu in vorbele pescarilor! Dar probabil ca inca nu are altii mai buni!
Te cred tie iti vine bine sa ramana aia sa fure.. "ITI PLACE ASA" sau mergi la Sulimanu cu paznici noigabi1 scrie:Lasati-l bai fratilor in pace pe Bitman sa-si rezolve cum crede el afacerea, ce facem, ii bagam noi pe gat echipe manageriale, ca de, ne pricepem mai bine, suntem si experti si neutri. Pe banii altora romanii sunt cei mai buni consilieri.