Premiile sunt ca la Baracuda!Alo nu uita sa platesti premiile pt castigatorii de la 4-10!!

Moderator: gor965
O să-ți răspund, deși nu meriți să-mi pierd timpul cu tine. În primul rând, pescuitul sportiv avea nevoie de un for legal de reprezentare și nu a fost nimeni în stare să-l înființeze. Am sesizat potențialul pescuitului sportiv din România, văzând ce au făcut alții (în special ungurii) care nu au un capital natural de valoarea celui din România. Abordarea pescuitului sportiv de către cei care s-au implicat în organizarea lui (inclusiv tu) au avut ca obiectiv propriul interes, nu interesul pescuitului sportiv. Pescuitul sportiv are infinite surse de finanțare, altele decât cele din taxarea pescarilor de competiție. De exemplu, legea sportului te obligă, ca și club sportiv, să deții o bază sportivă, în cazul de față un lac, pe care să poți organiza activitățile de pregătire și competiție pentru proprii sportivi. Nici un club nu s-a obosit să facă rost de o asemenea locație, fie prin luarea în folosință de la Apele Române fie să-și construiască un asemenea obiectiv. Proiectul de la Orăștie este o dovadă ca un asemenea lucru este posibil. Faptul că o asemenea locație este o sursă de venit, nu poate fi contestat, întrucât pescuitul sportiv presupune și recreerea și agrementul, astfel că din taxele de pescuit pentru cei care nu sunt prinși în lotul de sportivii de competiție ai clubului și care doresc să pescuiască (și nu sunt puțini) constituie o sursă consistentă de venituri și tu o știi foarte bine. De asemenea, un lucru deloc de neglijat ca sursă serioasă de venit este valorificarea excedentului de pește, care, conform legii, poate constitui o sursă de venit pentru finanțarea activităților competiționale. Pe lângă astfel de locații (în funcție de câtă minte are președintele de club) se pot face și alte activități economice conexe, surse de asemenea legale de venit. Așa se poate finanța activitatea de competiție. Legal și transparent. Ce am vrut eu să aduc nou în pescuitul sportiv, este o altă abordare a managementului acestuia, în așa fel încât prin integrarea lui în proiecte de dezvoltare durabilă să poată să-și genereze surse de venit constante și sigure pentru a susține performanța. Mă gândesc că te ducea mintea să-ți închipui că, dacă vroiam să urmăresc numai profitul, făceam ce am făcut pentru federație pe propria mea firmă. Nu m-a interesat acest lucru, ci chiar am vrut să fac ceva pentru pescuitul sportiv. Dacă am reușit sau nu, timpul o va dovedi. În pescuitul sportiv, ca și în întreaga societate, cel mai greu este să schimbi mentalitățile, nu altceva. Cam atât. Restul ține de câtă minte are fiecare.Vladut Mateianu scrie:Cinstitule si corectule Fane, daca nu vrei bani, atunci de ce ai infintat federatia ? Din pasiune ?
Astept un raspuns la obiect, nu citate celebre sau vreun copy-paste.
Si te-ai gandit tu, pigulici, (asemenea marelui carmaci care, fiind atotstiutor, stia inclusiv ce-i mai bine pentru toti ceilalti), in prostia-ti infinita, sa vii si sa le obligi, nu? Ca-i "spre binele lor", nu? Pe care ele insele (si, de facto, pescarii sportivi ce le compun) sunt prea proasti si batuti in freza ca sa stie care-i binele pentru ei, nu?Nici un club nu s-a obosit să facă rost de o asemenea locație
Tu sigur ești bătut în freză și faci tot ce poți ca să dovedești acest lucru. Ia și studiază:ionut72 scrie:Si te-ai gandit tu, pigulici, (asemenea marelui carmaci care, fiind atotstiutor, stia inclusiv ce-i mai bine pentru toti ceilalti), in prostia-ti infinita, sa vii si sa le obligi, nu? Ca-i "spre binele lor", nu? Pe care ele insele (si, de facto, pescarii sportivi ce le compun) sunt prea proasti si batuti in freza ca sa stie care-i binele pentru ei, nu?Nici un club nu s-a obosit să facă rost de o asemenea locație
Pigulici, biet trist, ti-ai gresit "andrisantii" si-o sa-ti iei o mare ... ue. Bine, nu bag mana-n foc ca nu-ti place, de ti-o ceri cu asa ardoare...
Pigulici, aci e punctul tau slab, unde va trebui sa faci publice sumele din conturile "federatiei" si cum s-au cheltuit! Si nu-ti face iluzii ca vei putea eluda chestia asta.sume destinate finantarii programelor sportive proprii si inscrise in contractele incheiate cu organele administratiei publice centrale sau locale, dupa caz
Iar te "ienervasi", presedintilii bulii?PS Ți-ai pus vreodată întrebarea dacă și pot să dau o mare m..ie?![]()
![]()
![]()
Tu sigur o s-o iei!
Stefan Popescu scrie:O să-ți răspund, deși nu meriți să-mi pierd timpul cu tine. În primul rând, pescuitul sportiv avea nevoie de un for legal de reprezentare și nu a fost nimeni în stare să-l înființeze. Am sesizat potențialul pescuitului sportiv din România, văzând ce au făcut alții (în special ungurii) care nu au un capital natural de valoarea celui din România. Abordarea pescuitului sportiv de către cei care s-au implicat în organizarea lui (inclusiv tu) au avut ca obiectiv propriul interes, nu interesul pescuitului sportiv. Pescuitul sportiv are infinite surse de finanțare, altele decât cele din taxarea pescarilor de competiție. De exemplu, legea sportului te obligă, ca și club sportiv, să deții o bază sportivă, în cazul de față un lac, pe care să poți organiza activitățile de pregătire și competiție pentru proprii sportivi. Nici un club nu s-a obosit să facă rost de o asemenea locație, fie prin luarea în folosință de la Apele Române fie să-și construiască un asemenea obiectiv. Proiectul de la Orăștie este o dovadă ca un asemenea lucru este posibil. Faptul că o asemenea locație este o sursă de venit, nu poate fi contestat, întrucât pescuitul sportiv presupune și recreerea și agrementul, astfel că din taxele de pescuit pentru cei care nu sunt prinși în lotul de sportivii de competiție ai clubului și care doresc să pescuiască (și nu sunt puțini) constituie o sursă consistentă de venituri și tu o știi foarte bine. De asemenea, un lucru deloc de neglijat ca sursă serioasă de venit este valorificarea excedentului de pește, care, conform legii, poate constitui o sursă de venit pentru finanțarea activităților competiționale. Pe lângă astfel de locații (în funcție de câtă minte are președintele de club) se pot face și alte activități economice conexe, surse de asemenea legale de venit. Așa se poate finanța activitatea de competiție. Legal și transparent. Ce am vrut eu să aduc nou în pescuitul sportiv, este o altă abordare a managementului acestuia, în așa fel încât prin integrarea lui în proiecte de dezvoltare durabilă să poată să-și genereze surse de venit constante și sigure pentru a susține performanța. Mă gândesc că te ducea mintea să-ți închipui că, dacă vroiam să urmăresc numai profitul, făceam ce am făcut pentru federație pe propria mea firmă. Nu m-a interesat acest lucru, ci chiar am vrut să fac ceva pentru pescuitul sportiv. Dacă am reușit sau nu, timpul o va dovedi. În pescuitul sportiv, ca și în întreaga societate, cel mai greu este să schimbi mentalitățile, nu altceva. Cam atât. Restul ține de câtă minte are fiecare.Vladut Mateianu scrie:Cinstitule si corectule Fane, daca nu vrei bani, atunci de ce ai infintat federatia ? Din pasiune ?
Astept un raspuns la obiect, nu citate celebre sau vreun copy-paste.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Așa arată lacul de la Orăștie după 2 ani. Ce zici, copii ăștia care deja pescuies pe el (gratuit) au șanse, dacă se ocupă cineva de ei, să ajungă pescari de competiție?
El nu are nevoie de nimic de genul asta. Se consiliaza singur si isi poarta singur cuvintele (e drept cu greutate).cea mai buna scrie:D-nule Presedinte, daca îmi dai un singur exemplu de conducător care da m..ie intr-o declarație publica, eu, personal, iti plătesc purtătorul de cuvant/consilierul de care ai disperata nevoie.