CLASAMENTUL ADEVARULUI 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

nu prea se vede ca "gandesti aceasta problema de cand a semnalat-o andrei", pt ca observ ca n-ai inteles nimic din ce ti-am sugerat :D

intr-un concurs cu trei sectoare locul 5/20 pe sector nu poate ocupa decat pozitiile 13, 14 sau 15 (in functie de kilograme) la general
pe cand locul 2/20 poate fi 4,5 sau 6
cred ca e o diferenta serioasa, care justifica si cupa din mana!

exemplu concret
cupa pelicanul
vali dumitru 1/54 = 0,0185

cornel iacob 2/54 = 0,037

costin popescu 3/54 = 0,055
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie: intr-un concurs cu trei sectoare locul 5/20 pe sector nu poate ocupa decat pozitiile 13, 14 sau 15 (in functie de kilograme) la general
pe cand locul 2/20 poate fi 4,5 sau 6
cred ca e o diferenta serioasa, care justifica si cupa din mana!
Acum inteleg ca vorbeam limbi diferite . Eu consideram clasamentul general intr-un concurs ordinea descrescatoare a cantitatilor de peste prins (in situatia asta locul 5/20 pe sector putea sa fie de la 5/60 pana la 45/60 la general).

Tu ai alta obtiune : Locurile 1 de pe sectoare devin 1,2,3 la general ,locurile 2 pe sectoare devin 4,5,6 la general ...si tot asa. Asa este mai corect.

Nu am luat aceasta situatie in calcul datorita faptului ca nu am vazut niciodata un clasament general facut pentru toate echipele ,iar varianta mea ,sa zicem, era mai usor de obtinut.

In situatia in care se va face o astfel de evidentiare pentru fiecare concurs in parte avand posibilitatea TOTI concurentii sa-si cunoasca pozitia la general (totodata pentru a putea fi verificati) am sa iau in calcul aceasta forma de calcul.

Eu incerc sa fac un clasament pentru TOTI pescarii de competitie .Am considerat ca pentru acest lucru am nevoie de informatii clare , verificabile evidentiate dupa fiecare concurs.

Una peste alta ma bucur ca am obtinut un "TOP 21" ,care zic eu este destul de real. Multumesc pe aceasta cale "participantilor" .

Urmeaza un an competitional nou ,asa ca aveti grija ! :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu consider ca toti castigatorii de sectoare trebuie punctati la fel ! De obicei , castigatorul marelui premiu este avantajat fata de ceilalti prin faptul ca a cazut in sectorul valoric cel mai bun.Ceea ce este noroc, sansa.
Dar un pescar care reuseste sa castige cel mai slab sector valoric eu cred ca are aceleasi merite.....(mai putin..noroc :D )
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu nu sunt de acord cu vladut
pt ca:
- in primul rand, este greu de crezut ca intr-un an competional un pescar pica numai in sectoarele slab cotate.
- in al 2 - lea rand, exista si posibilitatile (mai rare, adevarat) in care o echipa castiga marele premiu din al doilea sector valoric. este evident ca aceea echipa merita putin mai mult
- in al treilea rand, clasamentul general,intocmit dupa cum spuneam mai sus, are diferente foarte mici intre primele 3 locuri.
- in al 4 -lea rand, repet, in orice sport trebuie sa existe o diferentiere finala intre concurenti. nicaieri nu castiga mai multi in acelasi timp.
- si nu in ultimul rand, Romania a castigat in ultimii 4 ani de fiecare data cate un sector la Mondiale. cu toate acestea, avem 3 medalii de bronz si una de argint. aur, canci! :( :(
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ Andrei

Am calculat cateva rezultate in ambele variante (sector si general). Diferentele nu sunt foarte mari asa ca putem merge si pe varianta ta.

Rugamintea mea in aceasta situatie este ca dupa fiecare concurs sa se posteze si clasamentul general. Este singura problema care trebuie rezolvata pentru a avea control asupra "declaratiilor" si totodata o sursa de informare a potentialilor participanti la CLASAMENTUL ADEVARULUI.

De acord ?

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@ Andrei

Mai exista un al 5-lea rand.Niciodata sectoarele nu sunt 100% perfect echilibrate.In concluzie mai ai o data dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”