andrei vladeanu scrie:
intr-un concurs cu trei sectoare locul 5/20 pe sector nu poate ocupa decat pozitiile 13, 14 sau 15 (in functie de kilograme) la general
pe cand locul 2/20 poate fi 4,5 sau 6
cred ca e o diferenta serioasa, care justifica si cupa din mana!
Acum inteleg ca vorbeam limbi diferite . Eu consideram clasamentul general intr-un concurs ordinea descrescatoare a cantitatilor de peste prins (in situatia asta locul 5/20 pe sector putea sa fie de la 5/60 pana la 45/60 la general).
Tu ai alta obtiune : Locurile 1 de pe sectoare devin 1,2,3 la general ,locurile 2 pe sectoare devin 4,5,6 la general ...si tot asa. Asa este mai corect.
Nu am luat aceasta situatie in calcul datorita faptului ca nu am vazut niciodata un clasament general facut pentru toate echipele ,iar varianta mea ,sa zicem, era mai usor de obtinut.
In situatia in care se va face o astfel de evidentiare pentru fiecare concurs in parte avand posibilitatea TOTI concurentii sa-si cunoasca pozitia la general (totodata pentru a putea fi verificati) am sa iau in calcul aceasta forma de calcul.
Eu incerc sa fac un clasament pentru TOTI pescarii de competitie .Am considerat ca pentru acest lucru am nevoie de informatii clare , verificabile evidentiate dupa fiecare concurs.
Una peste alta ma bucur ca am obtinut un "TOP 21" ,care zic eu este destul de real. Multumesc pe aceasta cale "participantilor" .
Urmeaza un an competitional nou ,asa ca aveti grija !