MTX 14 vs MTX 16

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de Dan Mitranescu »

carbocalm scrie:
cristi30 scrie:Cele trei englezoaice sunt defapt doua: Century si Harrison
Daca te uiti un mesaj mai sus , am mentionat ca firma englezeasca Free Spirit isi face blank-urile in Japonia.
Ideea era ce firma face chinezarii si ce firma nu :).
Desi ambele tari sunt in Asia , exista niste diferente intre ele.

Singurele firme de lansete sunt Free Spirit , Century , Harrison si Hakuyo ? :D Altele nu se pot introduce in acest subiect ? :wink:

Despre blank-uri facute in Japonia trebuia scris intr-un alt topic , deja deschis ( despre datele de expirare la nada ). Asta era un subiect adevarat .
Am sa "mut" si eu urmatorul model de MTX direct la Tokyo sa vedem cine ma contrazice cu dovezi . :D

Mie imi pare rau ca nu pot sa fac MTx-urile in subsolul blocului , ajutat de doamnele care imi fac mamaliga la magazin . :D :wink:
Ustura si mai tare ! :D

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Poti sa incerci un "Custom Build",nu se stie niciodata,cateva blank uri,diferite tipuri de inele si mandrine si eu unul zic ca o sa ai clienti interesati

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Eu anul cesta am trecut prin etapa de alegere a noilor lansete cu care voi pescui probabil 2 - 3 ani, m-am tot interesat, am tot incercat, si m-am oprit la MTX 9, am 8 partide la activ cu ele, si sunt extrem de multumit. La cele 4 lbs, ma incerca teama ca in dril sunt rigide, ca nu o sa am satisfactia drilurilor precedente, nici vb, sunt extraordinare. Acum o saptamana mi-am mai luat 1 buc, pe care il folosesc pe post de spod, super multumit!
Am inlocuit 3 buc Lineaeffe Ambassador, care si acum sunt cu 50 de lei mai scumpe ca MTX-urile, nici nu mai stiu cat ma costat acum 7 ani cand leam cumparat eu, dar am dat mult.

MTX-urile le folosesc in combinatie cu mulinetele OKUMA Powerliner 860, se inteleg de minune.

PS: Cred ca pentru MTX dai pretul corect, iar ca raport calitate/pret => nr.1

Respecte

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cristi30 scrie:Poti sa incerci un "Custom Build",nu se stie niciodata,cateva blank uri,diferite tipuri de inele si mandrine si eu unul zic ca o sa ai clienti interesati
Cum spuneam si mai sus : produselor comandate in numar mic le poate creste pretul si peste 100% . Consider just costul acestor produse, cunosc faptul ca este o afacere buna deoarece stiu care este cererea ,am posibilitatea materialelor , dar totusi nu este segmentul de piata pe care il pot aborda eu. Efectiv nu am bagajul de cunostinte necesar in evidentierea acestui gen de produse , mereu altele si toate in parte, cele mai bune . :)

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

aurelian_solomon scrie:Acum o saptamana mi-am mai luat 1 buc, pe care il folosesc pe post de spod, super multumit!
Sper ca esti constient de faptul ca daca poti folosi o lanseta normala pe post de spod, numai lanseta de pescuit nu se poate numi... :)
carbocalm scrie: Daca pentru cineva e important ca o lanseta sa fie buna in aruncare cred ca 350-400 e un pret corect comparativ cu SK4, Fox Horizon, Shimano Tribal , Daiwa Emblem etc.
Pe ce idee mergi tu sa consideri o lanseta no name, facuta cine stie pe unde in marea China, ieftina la 400 lei cand un salariu in Romania este in medie cam 1000 lei si acolo acel bat costa 20 de dolari? :roll:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

daca tot spuneti voi ca un hakuyo mtx 14 "no name" in china e 10 euro, ofer 300 euro pe un set de 6 lansete
bai fratilor, daca tot sunteti atat de destepti, de ce nu va apucati si voi de afaceri?
Critic echilibrat

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Buna dimineata.
Locul 1, 2 si 3 cu lanseta ?..............http://www.pv**.**/pescuit/sibiu-casting-cup-ed-i.html
Carp Passion

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Lao scrie:
aurelian_solomon scrie:Acum o saptamana mi-am mai luat 1 buc, pe care il folosesc pe post de spod, super multumit!
Sper ca esti constient de faptul ca daca poti folosi o lanseta normala pe post de spod, numai lanseta de pescuit nu se poate numi... :)

:roll:
Sincer nu vreu sa fac lobby pentru MTX, in esenta, fiecare pescar simte altfel lanseta, in functie de tehnica de aruncare, conditie fizica etc.
In fond alegerea lansetelor nu se diferenteaza mult de alegerea noilor iubite/sotii(dupa caz), la cele noi urmaresti sa gasesti ce lipseau celor vechi :lol:

PS:pentru un incepator ca mine, imi vine manusa MTX 9, asta cautam, pe viitor cine stie MTX 16... :D

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

osc1or scrie:daca tot spuneti voi ca un hakuyo mtx 14 "no name" in china e 10 euro, ofer 300 euro pe un set de 6 lansete
Ai sa fi surprins cat costa REAL un produs pt pescuit si cat adaos de enspemii la suta se baga.
A fost si este afacerea unde se castiga cel mai bine daca esti importator direct sau producator.
osc1or scrie: bai fratilor, daca tot sunteti atat de destepti, de ce nu va apucati si voi de afaceri?
Poate ne-am apucat dar in alt domeniu decat pescuitul.

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Imi pare rau ca s-a starnit atata polemica. Scopul era sa vedem care sunt atuurile lui mtx 16 si daca continua sa fie o lanseta buna pentru distanta din punctul de vedere al celor care au incercat, eventualele diferente de metrii in plus sau minus. Ma gandeam sa-mi iau tocmai mtx 16 pentru ca nu sunt genul care poate scoate untul din mtx 14 si poate m-ar favoriza o lanseta ceva mai blanda. In ceea ce priveste drilul nu am incercat inca un cetury dar la cei 700 de grame ma indoiesc ca e mai permisiva...
Sa nu uitam ca mtx 14 au o multime de adepti pe la noi si nu numai... probabil fiind cea mai folosita lanseta. Daca lumea o cumpara probabil are un motiv destul de serios ca daca nu vedeam numai hi-s,century,daiwa infinity etc. Si daca nu raportul pret calitate sunt curios care ar putea fi acel motiv...
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”