Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Draga Gabi - ce iti spun eu nu este zvon - Vladut mi-a spus ca acest concurs nu se mai tine . Si erau de fata Pork ,Cezar,Darius , samd . Cica sunt bani putini si nu merita !gabi scrie:eu zic sa asteptam o pozitie oficiala a organizatorilor, pentru ca s-ar putea ca noi sa vorbim aiurea aici si concursul sa se tina.
Stiu ca in urma cu vreo luna am vorbit cu Andrei Vladeanu si spunea ca concursul se va tine chiar daca vor fi echipa mei putine.
Eu iau de buna treaba asta si d'aia zic ca ar putea fi zvonuri, "bine intentionate", care sa aiba ca scop lansarea unor noi discutii si divergente.
Ce se intampla in pescuitul din Romania este un fel de razboi rece, cu spionaj, cu trafic de influenta, cu dezinformari, cu...de toate.
Neinspirata ideea aia a mea de a anunta ca nu pot venii la Cupa Cupelor in acelasi topic . Nu vrea sa se inetrpreteze altfel decit ca asa cum i-am pus si lui Maestru a intervenit ceva de ultim moment . Scuze inca o data !andrei vladeanu scrie:nu e vorba de fermitate sau moralitate.Val Pangica jr scrie:In sfarsit un raspuns ferm si de moral. Bravo !
i-am zis lui nae sa bage rapid mana in buzunar si sa tina concursul, pt ca altfel nu mai vine val pangica la cupa cupelor si-am incurcat-o!
![]()
![]()