GRILE EUROCONCURS 25000

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

eu zic sa asteptam o pozitie oficiala a organizatorilor, pentru ca s-ar putea ca noi sa vorbim aiurea aici si concursul sa se tina.
Stiu ca in urma cu vreo luna am vorbit cu Andrei Vladeanu si spunea ca concursul se va tine chiar daca vor fi echipa mei putine.
Eu iau de buna treaba asta si d'aia zic ca ar putea fi zvonuri, "bine intentionate", care sa aiba ca scop lansarea unor noi discutii si divergente.
Ce se intampla in pescuitul din Romania este un fel de razboi rece, cu spionaj, cu trafic de influenta, cu dezinformari, cu...de toate.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

gabi scrie:eu zic sa asteptam o pozitie oficiala a organizatorilor, pentru ca s-ar putea ca noi sa vorbim aiurea aici si concursul sa se tina.
Stiu ca in urma cu vreo luna am vorbit cu Andrei Vladeanu si spunea ca concursul se va tine chiar daca vor fi echipa mei putine.
Eu iau de buna treaba asta si d'aia zic ca ar putea fi zvonuri, "bine intentionate", care sa aiba ca scop lansarea unor noi discutii si divergente.
Ce se intampla in pescuitul din Romania este un fel de razboi rece, cu spionaj, cu trafic de influenta, cu dezinformari, cu...de toate.
Draga Gabi - ce iti spun eu nu este zvon - Vladut mi-a spus ca acest concurs nu se mai tine . Si erau de fata Pork ,Cezar,Darius , samd . Cica sunt bani putini si nu merita ! :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

concursul se va tine!
premiul cel mare ramane acelasi, indiferent de numarul echipelor care se vor alinia la start. pana in acest moment sunt 4 echipe care au achitat avansul.
diferenta o va achita Nae din buzunar, pentru a se tine de cuvant!
daca nu vor fi 8 echipe, ci mai putine, locul secund nu se va mai premia.

a intervenit o modificare, nu majora. pt ca multa lume s-a plans de timpul lung petrecut pe balta la acest concurs, in orice stand vor putea fi inscrise 4 (patru) persoane, din care minimum doua vor trebui sa se afle in orice moment al concursului acolo.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

In sfarsit un raspuns ferm si de moral. Bravo !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val Pangica jr scrie:In sfarsit un raspuns ferm si de moral. Bravo !
nu e vorba de fermitate sau moralitate.
i-am zis lui nae sa bage rapid mana in buzunar si sa tina concursul, pt ca altfel nu mai vine val pangica la cupa cupelor si-am incurcat-o!
:D :D :D
The One Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@ andrei,
o sugestie : sa se micsoreze premiul pt locvul 1, tocmai pentru a se crea concurenta si pentru locul 2 ! Mai ales ca nu sunt multe echipe :) Ar fi mai atractiv , parerea mea !

Revenind la numarul de echipe, constat, cu mare parere de rau, ca se continua acest boicot prostesc asupra oricarei actiuni in care e implicat si APCR sau persoane din APCR. Reamintesc unora ca in paginile acestei rubrici se gasesc si anunturi de concursuri ( cu regulament, liste de inscrieri, etc) care nu sunt organizate de APCR. Mie unuia, mi se pare de bun simt sa prezentam orice actiune , indiferent de cine o promoveaza, dar vad ca nu se raspunde cu aceeasi moneda, ba mai rau, apar tot felul de comentarii rau-voitoare ,mai ales prin spate... :cry:
Vorba e, ce facem in viitor ? :roll:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ii lasam sa isi promoveze singuri concursurile.... :twisted:

Frumos gestul lui Nae ! Un om ptr care cuvantul este sfant ! Si nici nu poate fi influentat de "altii"... :oops:

Poate mai apare vre-un lot surpriza pe ultima suta de metrii ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

exact cum am anticipat (sperat)...
noi incepusem sa discutam pe baza anularii concursului iar organizatorii au intervenit concret, cu o decizie demna de toate aprecierile pescarilor de competitie si a organizatorilor de concursuri... a fost o situatie care a trecut dintr-o forma neintalnita pina acum, dar posibila (aceea de a se anula un concurs cu o saptamana inainte sa inceapa)...la o alta forma, inexistenta pina acum, greu de pronosticat si foarte greu de digerat pentru UNII sau ALTII (aceea in care organizatorul pastreaza premiul neschimbat indiferent de numarul echipelor care se inscriu).

E chestie de "buca" aici...Felicitari !!!

@val

eu sincer speram sa fie un zvon...nestiind de unde ai informatia am scris la modul ala.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:
Val Pangica jr scrie:In sfarsit un raspuns ferm si de moral. Bravo !
nu e vorba de fermitate sau moralitate.
i-am zis lui nae sa bage rapid mana in buzunar si sa tina concursul, pt ca altfel nu mai vine val pangica la cupa cupelor si-am incurcat-o!
:D :D :D
Neinspirata ideea aia a mea de a anunta ca nu pot venii la Cupa Cupelor in acelasi topic . Nu vrea sa se inetrpreteze altfel decit ca asa cum i-am pus si lui Maestru a intervenit ceva de ultim moment . Scuze inca o data !

zvonko

pentru val pangica

Mesaj de zvonko »

pentru val pangica

echipa mea este prima care a achitat avansul
echipa lui boban nu a reusit sa faca rost de viza din timp
te rog frumos sa nu mai pomenesti numele meu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”