Atelier de lucru

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Daca ajung sigur te sun.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

De vineri 22 aprilie pina dumineca 24 aprilie, facem un pescuit pe Gostilele.
Vom merge in formula de data trecuta. Cine vrea sa ne insoteasca este bine venit. Cine nu poate sta 3 zile, poate veni si pt. o zi.
Se pot face ateliere si se poate raspunde la orice intrebare.
Pt. cine cunoaste drumul, poate venii direct, Cine nu cunoaste drumul, si nu are masina, intilnirea este la capatul tramvaiului la ora 12. Puteti propune si alta ora. Roger si Toni v-au oferit loc in masina lor.
Aceasta sedinta de pescuit nu implica alte cheltuieli. pt. cei ce nu dispun,ofer eu nada si momeala de cea mai buna calitate.
Astept confirmari

SA AUZIM DE BINE.

toni

Mesaj de toni »

Confirm si eu.
Un singur amendament, pt. cei pe care eventual ii voi lua cu masina, inca nu stiu sigur daca vin de vineri sau de sambata.
voi anunta sigur luni, si astept pe privat mesaje pt cei care vor sa vina ( 2 persoane).
va fi regula primul venit,primul servit in cazul in care sunt mai mult de 2 doritori :D :D :D
totusi dupa rezultatele atelierelor trecute.......

Andrei Tianu

Mesaj de Andrei Tianu »

Toni iti multumesc pentru mesaj ca va cautam maine pe balta de inebuneam ca nu vazusem ca e vorba de week-endul viitor. Off, si acum aveam si eu timp .... :(
Daca nu merge din prima cu ciocanu'....incearca un ciocan mai mare !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu cred ca am sa vin nici aceasta saptamina la Gostilele . Ma gasiti de vineri si pina duminica la Peris . Putem organiza un atelier si aici ! Eu sunt disponibil . Inteleg ca vine si Vladut , poate si Yamaha - deci nu plecati cu mina goala :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mar Apr 19, 2005 16:54 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

toni

Mesaj de toni »

Se mai tine atelierul?

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

ANTICIP RASPUNS, AM VORBIT CU DOM. CORNEL SI SORIN RUDEANO SI ESTE OK DE VINERI PANA DUMINICA. ORICUM ASTEPTATI CONFIRMARE DE LA CINE A ORGANIZAT ,ADICA DOM. CORNEL. IN PRINCIPIU CRED CA NU ESTE NICIO PROBLEMA!!RESPECT.
RESPECT, Musaro Adriano

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Da, se tine
Am tolba plina !

florioro

Mesaj de florioro »

Stimate dl. Val Pangica am citit citeva din topicurile din forumurile site-ului dvs si am descoperit foarte multe lucruri interesante. In acest topic descopar o totala lipsa de interes din partea celor din jurul Bucurestiului fata de o actziune mai mult decit laudabila a maestrilor nostri pentru a explica citeva din secretele carpfishingului si nu numai. Este laudabila initziativa dvs si a dl Rosioru de a crea o legatura intre pescarii de crap din Romania. Imi pare atit de rau ca sunt la 500 km de Bucuresti si chiar mi-ar fi fost dificil sa fac o asemenea deplasare. Dar.........in maxim o luna voi avea un mic concediu si chiar trebuie sa fac o deplasare la Bucuresti . Va rog sa-mi spunetzi daca in acea perioada am sansa ca dvs sa fitzi la o partida de pescuit sunt curios daca a-si putea sa va fac o vizita pe balta si sa-mi aratatzi practic citeva tehnici pe care teoretic le cunosc , dar practica intotdeauna ne omoara.
Inca o data felicitari pentru initziativa pe care atzi avut-o.
Toata stima.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cred ca cel mai bine este sa postati intentia Dvs si perioada exacta cind sositi si va garantez ca se vor gasi 2-3 pescari de pe acest Forum care sa dea o intlnire pe balta . Daca o sa fiu eu sau alt pescar ramine de vazut functie de data exacta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”