Cristi_Ionita scrie:Facand abstractie de faptul ca nu am gasit celalalt topic cu "lansare MTX 16" (e drept, nici nu am cautat f mult ), ce aduce MTX 16 in plus? Dane, cred ca ar fi utila o analiza comparativa...daca ea exista, ar fi bun si pe topicul asta un link...
P.S. (pentru cei carora le patineaza musca pe creier): Nu va mai ofticati ca unii oameni stiu sa vanda...chiar si chinezarii.
Dupa ce am citit cele 5 pagini de posturi care de care mai edificatoare si menite sa faca reclama sau sa defaimeze brand-uri as avea si eu cate ceva de adaugat.
In primul rand pescuitul este un "microb" de care nu scapi toata viata. Fac parte din categoria romanului care munceste sa poata avea un set de lansete bunicele. De fiecare data cand imi urc "carcasa" si lasetele (MTX12) in LOGANUL meu nu ma gandesc ca o sa ajung pe balta si acolo voi gasi pescari cu scule de o valoare egala cu cea a masinii mele. Ma gandesc sa imi fac placerea de a pescui, de a prinde crap. Si va zic sigur ca sunt pescari cu buget redus care apeleaza la lansete cu pret mediu spre mic, gen MTX, si prind peste (poate chiar mai mult) comparativ cu cei care dispun de buget de 1000-1500 pentru un bat bun.
Am avut o partida pe Magura 9 in care eu am prins cativa crapi destul de frumosi si au fost vecini de ponton, cu bete foarte scumpe (harrison) care au prins un singur crap.
Tocmai de aceea sunt de parere ca fiecare are dreptul sa isi cumpere ce lansete vrea/permite.
Daca Dan a reusit sa faca o lanseta destul de buna la bani putini e foarte bine. 400 ron comparativ cu 1200 ron cat costa un bat cu brand cunoscut.....fiecare sa hotarasca...
Cei carora nu le place gama MTX sa nu mai posteze, sa isi cumpere ei bete de jdemiiii de euro pentru ca isi permit...
Sunt sigur ca ~80 % dintre pescarii de crap din romania sunt amatori si le poti citi fericirea in zambetul de pe fata cand au prins un crap chiar si cu FL, Baracauda, MTX, sau poate chiar si cu Harrison, HI's sau mai stiu eu ce alt brand...
Cam atat am avut de zis.
Fire intinse tuturor...indiferent ca trec prin inele de MTX, Baracuda, Harrison sau oricare alt brand.
nu cred ca acei care au contestat brandul aveau ceva cu faptul ca acesta este ieftin, ci ca e prea scump, cu alte cuvinte au nesimtirea sa-i faca socoteala lui Dan de parca acesta sau altcineva ar veni sa le normeze lor munca si veniturile. E plina lumea de astfel de persoane care folosesc ocaua mica cand vand si ocaua mare cand cumpara, partea proasta este ca in mintea lor au impresia ca-s corecti si ca altii sunt de vina. Discutii asemanatoare au mai fost si pentru nada si alte produse. Daca vreau o reducere la un produs exista tehnici de negociere, dar in nici un caz nu ma cert cu vanzatorul si nu trec limitele bunului simt sa-mi permit sa-i reprosez ca are un adaus nesimtit sa un profit prea mare.
Topicul este MTX14 vs MTX16, nu MTX vs Harrison...
Ce ar fi daca s-ar vorbi la subiect....
Ar fi util daca cineva ar face un test cu amandoua si sa isi dea cu parerea cum se comporta una si cum cealalta, cam cati metri arunci cu una si cati cu cealalta...
De azi si eu sunt mandru posesor a 2 "MTX 15" dar nu am timp luna asta sa mai ajung pe balta!