STOLNICI- CONCURS CARITABIL !

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DragosNistor
Puncte: 0

Mesaj de DragosNistor »

Se pot accesa cu masina toate locurile. Ideal ar fi sa ai un 4X4, altfel te vei chinui putin, nu stiu cat namol e pe drumuri dupa ploile astea. Daca Marius se va hotari sa amplaseze standuri si pe malul opus celui accesat de drum, acolo va fi putin mai dificil.
Toate standurile beneficiaza de un mal drept, continuat cu 2-3 m de apa de 20 de cm. Se impun cizme inalte pt scoaterea pestilor.
In rest, fire intinse si ne vedem maine
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

DragosNistor scrie:Se pot accesa cu masina toate locurile. Ideal ar fi sa ai un 4X4, altfel te vei chinui putin, nu stiu cat namol e pe drumuri dupa ploile astea. Daca Marius se va hotari sa amplaseze standuri si pe malul opus celui accesat de drum, acolo va fi putin mai dificil.
Toate standurile beneficiaza de un mal drept, continuat cu 2-3 m de apa de 20 de cm. Se impun cizme inalte pt scoaterea pestilor.
In rest, fire intinse si ne vedem maine
Dragos daca mai ai si alte astfel de comentarii utile...."baga" :!:

Ne poti spune de exemplu care a fost media capturilor la ultima partida a ta pe Stolnici?

In general e agatatura? fund tare? malos sau namolos? vegetatie... sigur acum nu trebuie sa dai tot din casa dar macar asa cateva linii mari ca lumea sa fie pregatita corespunzator si sa iasa un concurs reusit in care toata lumea sa prinda peste.

@ Marius ... o propunere completare/intrebare referitoare la regulament:

Nadirea se va face numai din suprafata standului. Se poate intra in apa pentru nadire...daca da pana la ce nivel...genunchi? sold?

Sper ca toata lumea care va participa (si am vazut multi pe lista care nu au mai participat la concursuri) sa fie receptivi la rigorile unui concurs fie el si in scopuri caritabile si sa inteleaga ca manifestarile zgomotoase, muzica si certurile nu fac cinste unui asemenea eveniment.

Referitor la dotari sunt sigur ca nu toata lumea va avea suficienti saci de crap (mai ales ca se puncteaza de la 1kg!) si tot din acest motiv cred ca nici cantaririle nu vor putea fi efectuate prea des...propun ca cei care au mai putin de 10 saci SPECIALI de pastrare crap sa anunte acest lucru inainte de tragerea la sorti si vecinii de stand sa fie intelegatori si sa poata cantari si in lipsa arbitrilor, cu martori avand vecinii. Saltea de primire..pt ca am vazut ca unii vor sa improvizeze......sa nu le fie rusine ca nu au de ce...decat sa tavalesti pestii mari prin praf si sa le zdruncini creierii pe pamant...mai bine vii cu o bucata de saltea improvizata. Spray dezinfectant...daca nu aveti cereti la vecini in cazul in care aveti un peste mai maricel si a fost si ranit !

Referitor la porumbul nefiert (sau alte seminte nefierte)...tot pt. cei care ar fi avut intentia sa participe cu aceasta nada (deja interzisa de regulament) vreau sa le spun si motivul...poate vor intelege mai usor de ce nu e voie. Porumbul nefiert se digera foarte greu ...implicit pestii se satura foarte repede si nu mai prinzi nici tu si strici si sansele vecinilor de a prinde!

Sper sa fie inteles corect acest mesaj de catre toti participantii si va doresc fire intinse!

P.S. Sincer mi-as dori foarte mult sa nu existe discutii sau certuri intre participanti mai ales ca scopul acestui concurs este unul nobil si nu merita patat cu nimic!

Cu stima,
Andrei Ionita
Ultima oară modificat Joi Apr 17, 2008 11:05 de către Andrei I, modificat de 2 ori în total.
Milionar excentric

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

@Andrei
Mai e o parte care tine de burtica :lol: Jumatate din standuri au gratare montate, jumatate nu cred. Va conta asta in alegerea standurilor la tragerea la sorti?? Vom vedea....
Lacul nu are mal pe fund, in general e nisip, argila si pietris, structuri foarte putine...
Restul ti-l povestesc la o bere pe balta 8)
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

DragosNistor scrie:@Andrei
Mai e o parte care tine de burtica :lol: Jumatate din standuri au gratare montate, jumatate nu cred. Va conta asta in alegerea standurilor la tragerea la sorti?? Vom vedea....
Lacul nu are mal pe fund, in general e nisip, argila si pietris, structuri foarte putine...
Restul ti-l povestesc la o bere pe balta 8)
Ok Dragos! Merci!

Andrei
Milionar excentric

Bogdan_novice

Mesaj de Bogdan_novice »

"Echipajul" 24 - Bogdan-Liviu achita pe balta; am vb cu Marius.
Mare si Des :)

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Se puncteaza de la 1kg dar media mare de pesti este sub 1kg si peste 3kg.
[/quote]

Parerea mea este sa se puncteze de la 2 kg ,in felul asta scapam si de neplacerile de a avea n.. saci de crap.

validanik

Mesaj de validanik »

corect dar cred ca aceste lucruri le vom discuta pe balta
discutam cu toata lumea si supunem la vot :roll:

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

mai bine ne strangem la ora 10 .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu cred ca ar fi mai bine sa se puncteze de la 2 kg !

Poate posteaza cineva si drumul exact de la autostrada pana pe balta !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

[quote="Vladut Mateianu"]Si eu cred ca ar fi mai bine sa se puncteze de la 2 kg !

Poate posteaza cineva si drumul exact de la autostrada pana pe balta ![/quote]

Localizare:venind dinspre Bucuresti pe autostrada,inainte de intrarea in Pitesti, se face stanga spre Craiova.Dupa circa 20 km de mers spre Craiova apare indicator "Barla" spre stanga,iar dupa alti 12 km intrati in localitatea Stolnici.Drumul pana la balta este asfaltat iar pe balta este amenajat de catre patron

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”