DragosNistor scrie:Se pot accesa cu masina toate locurile. Ideal ar fi sa ai un 4X4, altfel te vei chinui putin, nu stiu cat namol e pe drumuri dupa ploile astea. Daca Marius se va hotari sa amplaseze standuri si pe malul opus celui accesat de drum, acolo va fi putin mai dificil.
Toate standurile beneficiaza de un mal drept, continuat cu 2-3 m de apa de 20 de cm. Se impun cizme inalte pt scoaterea pestilor.
In rest, fire intinse si ne vedem maine
Dragos daca mai ai si alte astfel de comentarii utile...."baga"
Ne poti spune de exemplu care a fost media capturilor la ultima partida a ta pe Stolnici?
In general e agatatura? fund tare? malos sau namolos? vegetatie... sigur acum nu trebuie sa dai tot din casa dar macar asa cateva linii mari ca lumea sa fie pregatita corespunzator si sa iasa un concurs reusit in care toata lumea sa prinda peste.
@ Marius ... o propunere completare/intrebare referitoare la regulament:
Nadirea se va face numai din suprafata standului. Se poate intra in apa pentru nadire...daca da pana la ce nivel...genunchi? sold?
Sper ca toata lumea care va participa (si am vazut multi pe lista care nu au mai participat la concursuri) sa fie receptivi la rigorile unui concurs fie el si in scopuri caritabile si sa inteleaga ca manifestarile zgomotoase, muzica si certurile nu fac cinste unui asemenea eveniment.
Referitor la dotari sunt sigur ca nu toata lumea va avea suficienti saci de crap (mai ales ca se puncteaza de la 1kg!) si tot din acest motiv cred ca nici cantaririle nu vor putea fi efectuate prea des...propun ca cei care au mai putin de 10 saci SPECIALI de pastrare crap
sa anunte acest lucru inainte de tragerea la sorti si vecinii de stand sa fie intelegatori si sa poata cantari si in lipsa arbitrilor, cu martori avand vecinii. Saltea de primire..pt ca am vazut ca unii vor sa improvizeze......sa nu le fie rusine ca nu au de ce...decat sa tavalesti pestii mari prin praf si sa le zdruncini creierii pe pamant...mai bine vii cu o bucata de saltea improvizata. Spray dezinfectant...daca nu aveti cereti la vecini in cazul in care aveti un peste mai maricel si a fost si ranit !
Referitor la porumbul nefiert (sau alte seminte nefierte)...tot pt. cei care ar fi avut intentia sa participe cu aceasta nada (deja interzisa de regulament) vreau sa le spun si motivul...poate vor intelege mai usor de ce nu e voie. Porumbul nefiert se digera foarte greu ...implicit pestii se satura foarte repede si nu mai prinzi nici tu si strici si sansele vecinilor de a prinde!
Sper sa fie inteles corect acest mesaj de catre toti participantii si va doresc fire intinse!
P.S. Sincer mi-as dori foarte mult sa nu existe discutii sau certuri intre participanti mai ales ca scopul acestui concurs este unul nobil si nu merita patat cu nimic!
Cu stima,
Andrei Ionita