STOLNICI- CONCURS CARITABIL !

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

@Mary2005
Intai sa vedem daca este nevoie de locurile de pe malul celalalt. :P In caz ca este nevoie sunt mai multe variante(cu 4x4,tractorul sau barca).

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Aceasta este scrisoare pe care Bogdan si mama lui ne-au trimis-o drept multumire pentru mana de ajutor pe care incercam sa le-o dam:
" Stimati ... OAMENI,

Socotesc ca e cel mai frumos apelativ cu care te poti adresa cuiva care nu doar poarta numele de OM ci il si merita cu-adevarat.
Am vrut sa ajung acolo, la Pitesti, sa va-ntalnesc, sa ne-mbratisam, sa radem si sa plangem impreuna, dar o imprejurare din cele mai firesti care exista pe pamant, nu-mi da voie. Tatal meu implineste cinci ani de cand a plecat la cele vesnice si-i facem duminica pomenirea.
Dar ... cine sunt eu? Am uitat sa ma prezint, trebuia s-o fac de la inceput. Ma numesc Lavinia si sunt mama lui Bogdan, baiatul incercat de o grea suferinta de vreo opt luni de zile. Dupa ce si-a obtinut licenta in Teologie Pastorala, asta-vara prin iulie, am descoperit ca are cancer pe creierul mic, una din cele mai ingrozitoare forme de cancer! Am trait pana azi cosmarul cel mai greu pe care-l poate duce un om, dar cu gandul mereu la Dumnezeu am reusit si speram ca vom reusi sa trecem peste toate.
Dumnezeu, cand a creat omul si l-a trimis in lume, a pus nadejdea langa deznadejde, bucuria langa tristete ... precum medicamentul langa boala. Noi stim ca El e mare si bun si ne iubeste pentru ca de-aceea ne da astfel de incercari, uneori greu de dus. Eu, ca mama, in nevolnicia si in nimicnicia mea, am primit aceasta ca pe o palma cumplita, L-am intrebat pe Dumnezeu de ce i se-ntampla tocmai copilului meu, am urlat la cer ... dar Bogdan m-a intarit cu vorbe izvorate din intelepciunea lui cum ca, pana la urma, totul va fi bine si asa vom vedea MARETIA LUI DUMNEZEU!
De n-am sti ce e amarul, cum am sti ce e dulceata?
Intr-un trai lipsit de grija isi mai afla rostul viata?
Printre sinusuri abrupte imi punctez azi existenta
Ca sa-i aflu prin infrangeri sau prin bine quintesenta.
Si asa se face ca ati aparut in viata noastra dumneavoastra, "pescarii", care ne-ati intins o mana calda. Eu stiu ca Dumnezeu v-a trimis la noi sa fiti si "pescari de oameni". Si Bogdan a fost pasionat de natura si de pescuit. Oameni ca dumneavoastra sunt cei inarmati cu multa rabdare, pasiune si dragoste pentru natura si sunt placuti lui Dumnezeu.
Vindecarea lui Bogdan nu e aici in tara, ci in Italia, la un centru de cancer, cel mai mare din Europa. Pentru investigatii si tratamente avem nevoie de cel putin 30 de mii de euro, bani pe care nadajduim sa-i putem strange pana cand plecam. Oamenii se ofera sa ne ajute si, de fiecare data, ramanem uimiti in fata atator acte de milostenie care ni se arata.
Noi nu stim cum sa multumim. Credem ca inca nu s-au descoperit cuvintele care sa poata masura marinimia de care dumneavoastra dati dovada. Dumnezeu, la care noi ne rugam neincetat, va va face parte de bucurii si sper in toate, asa cum numai El stie mai bine.
Poate-ntr-o zi - cine stie? - ne vom intalni si nici atunci, cred, nu vom gasi destule cuvinte sa ne manifestam recunostinta. Dar, daca ne vom imbratisa, zambindu-ne prieteneste, va fi destul. Si, mai e ceva: sa fim cu totii sanatosi! SANATATEA e intr-adevar cea mai scumpa COMOARA si nu-si gaseste, pe lumea asta, echivalentul in nimic.

Dumnezeu sa va ajute si sa va aiba in paza Sa!
Lavinia si Bogdan.

P.S. Va asiguram de toata consideratia si dragostea noastra!"

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Rog pe cineva care dispune de o imprimanta la aceasta ora sa printeze scrisoarea si sa o aduca maine pe balta sa fie citita si celor care nu au apucat sa o citeasca.

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

barbumarius scrie:Rog pe cineva care dispune de o imprimanta la aceasta ora sa printeze scrisoarea si sa o aduca maine pe balta sa fie citita si celor care nu au apucat sa o citeasca.
Se rezolva

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

42.Paul Groles+partener(Anglia)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Concursul a inceput, sunt 36 de echipe prezente, adica capacitatea maxima a baltii ! O balta superba, atmosfera deosebita.
Primul peste a fost prins de Pasare, cca. 3 kg. Octav si Claudiu au lovit repede si ei doi ciortani de 2.5 kg....
Cum mai am informatii , va anunt ! Sau daca mai are cineva...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Acum am vorbit cu petrescu valentin(vali) si a ciupit 2 bucati unul de 7,5 si unul de 5 kg.....
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pe ce stand este Razvane ? Mai ai si alte informatii ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Vladut,am inteles ca sunt langa Senzor jr
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

eu sunt pe stand 29...am ciupit si noi unu de 4,5kg pe la ora 3 noaptea. balta f frumoasa, mult ciortan, liniste, din pacate noi avem apa de 6 metri la doar 50 m de mal. captura e in jur de 8.3kg, pe primul loc juniorii Senzor.

Andrei
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”