marius sper sa oraganizezi cat mai repede alt concurs la stonici pentru ca am luat virusul competitiei,ar fi ideal intre 20 mai-20 iunie pt.ca este perioada optima a crapului salbatic de la stolnici.cunosc f bine lacul cu toate k la concurs n-am luat decat un ciortan la 1.5kg :D
Mai intii sa facem cateva partide de control pt a nu mai avea surprize si dupa aceea vom stabili o perioada optima de concurs, asta in functie si de programul competitional.Dupa aceea trebuie vorbit cu patronii baltii si cu Vladut, pt ca fara sprijinul lor nu se poate.Oricum e imbucurator faptul ca tot mai multi pescari intreaba cand va fi urmatorul concurs pe Stolnici, asta in ciuda faptului ca s-a prins peste putin.Se pare ca balta a placut la multa lume si e bine pt viitor, mai ales daca si pestele se va arata mai mult.
merci pt raspuns si sper sa ne vedem cat mai curand pe stolnici la un concurs.o alta balta puternica si amenajata pt concurs este la slavesti-tatarasti pe care am fost anul trecut de vreo 10 ori numai cu capturi de la 4kg in sus la boiles.merita vazuta