aleen scrie:Tinand cont ca de multe ori cumperi de la o persoana fizica, cred ca riscurile sunt destul de mari sa primesti in loc de o mulineta... orice altceva. Sau... traim in lumea perfecta si nu stiam eu ?
Pe Ebay nu prea sunt romanasi, or avea si ei 2-3% uscaturi insa daca ai putina experienta nu ai cum sa te arzi, primesti 100% banii inapoi daca produsul nu corespunde fizic/estetic cu cel descris/prezentat in anuntul de vanzare (punct).
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Stiu despre ce vorbesti, cumpar frecvent de afara; doar ca ziceam ca exista anumite riscuri cand cumperi SH.
Si nici nu vreau sa stricam topicul, nu facem curs de vanzari aici sau "how to buy safety"...
aleen scrie:Stiu despre ce vorbesti, cumpar frecvent de afara; doar ca ziceam ca exista anumite riscuri cand cumperi SH.
Si nici nu vreau sa stricam topicul, nu facem curs de vanzari aici sau "how to buy safety"...
De aici a plecat discutia daca cumva ai uitat.
aleen scrie:Varianta XS-C inca nu se gaseste la magazinele din RO.
aleen scrie:Stiu despre ce vorbesti, cumpar frecvent de afara; doar ca ziceam ca exista anumite riscuri cand cumperi SH.
De aici a plecat discutia daca cumva ai uitat.
aleen scrie:Varianta XS-C inca nu se gaseste la magazinele din RO.
Tocmai asta era ideea, cine doreste sa-si achizitioneze are varianta Ebay sau cea indicata de Ulmeanu, daca in Romania nu se gasesc (inca) in magazinele de profil, simplu.
eu le am din august anul trecut (XSC).. probabil ca am fost primul din tara care le-am cumparat.. si am pescuit destul de mult cu ele, inclusiv cateva concursuri... nu pot sa zic decat ca se comporta ca in prima zi.
Le recomand! daca si peste un an se vor comporta la fel inseamna ca sunt un best buy!