Ceas elegant

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Ceas elegant

Mesaj de gabi1 »

incepator1980, daca esti disperat de bani spune-mi adresa si promit sa-ti trimit eu cadou 250-300 lei, insa nu veni cu chinezarii infecte de unica folosinta sa vinzi unor colegi care nu stiu despre ce este vorba, nu e frumos. mergi cu el in targ unde nu te cunoaste si nu cunosti pe nimeni, daca te-ai ars tu sa fii sanatos, arde si tu dar nu langa casa. :oops: :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

mai frate, ti-am mai scris si in mp, esti un cacat de om care doar face presupuneri, stai toata ziua pe net si iti dai cu parerea despre lucrurile altora ( la cercei nu te pricepi?):
1. de unde sti tu ca eu sunt disperat dupa bani?
2. de unde zici tu ca vreau sa ard colegii de pe forum?
3. de unde sti tu ca eu m-am ars cu ceasul asta?

nu eu am pus preturile la ele, nu eu le fac, ti-am mai spus vb cu cei de la Timberland sa scada preturile la ceasurile lor si atunci nimeni nu "arde" pe nimeni.
pretul l-au pus cei de la Timberlad si eu am cerut pe forum jumatate din pret, unde e problema? pe cine vreau sa ard eu? ca nu e ceas de clasa I sunt de acord dar asta nu inseamna ca nu-si merita banii, am scris si in anunt...eu am , am niste tovarasi care au si nu au avut nici un fel de probleme cu ele..
haide sa ne apucam sa scriem si la sculele de pescuit care nu sunt shimano sau mai stiu eu ce din clasa premium ca sunt chinezarii...
incepe si umple forumul cu mesajele tale la toate anunturile firmelor din clasa low ca sunt chinezarii, si cei care le vand ard colegii de pe forum. ( ex: tot ce nu este delkim sunt chinezarii)..

PS: banii aia cadou despre care vorbesti, ma gandesc ca nu ai ce face cu ei, fa-i cadou cuiva care are nevoie ( sau numa gura e de tine si aici? ) , eventual cumpara ceva scule de pescuit unui baiat ( doar ca aici sa ai grija sa nu fie chinezarie, la 300 ron poate gasesti o jumatate de mulineta din clasa premium, sa nu cumva sa cumperi hakuyo,energoteam etc sau alte "chinezarii" ok?)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Esti din categoria "on watch dollar" !! :lol: :lol:
https://www.google.ro/search?q=on+watch ... =884&dpr=1
Aici baieti "destepti" care vand la fraieri cu profit de minim 10/1. :wink:
:idea: :arrow: http://www.ceasuridemana.ro/timberland.html
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

am stat sa vad in cat timp raspunzi...aproape o ora, hhhmmm, puteai mai repede la valoarea ta.
ok si care e faza cu linkurile alea? ce 10/1?
da un link cu cat se vinde un ceas din asta in magazine sau pe forumurile de afara! lasa tu baietii destepti , adica baietii din categoria ta.
cauta un link cu cat il scoate Timberland la vanzare, nu imi arata tu doar ce vrei...esti penibil inca o data, fiecare model are pretul lui baietzasule, pune un link cu preturi in $, sunt o gramada, daca nu le gasesti le pun eu.
iar in ceea ce priveste piesele de schimb, la banii cat e un Timberland si cat duce fara sa schimbi nimic la el ( se poate cauta in forumurile de specialitate parerile celor care au) ... poate la ceasurile tale de zeci de mii de euro se mai duce cate o piesa, la astea iti spun eu puiuc ca 5 ani minim nu se duce nimic.
cand se vand, daca le iei din magazin iti da pana la 5 ani garantie la el, te intreb de ce? probabil din nou, astia sunt prosti si tu destept. imi pare foarte rau ca nu stiu unde imi este garantia si chitanta , dar uite pt tine promit sa le caut si sper din tot sufletul sa le gasesc si le pun aici pe forum.
spune-mi dupa parerea ta cam cat ar costa o "chinezarie" din asta? ca le scriu eu celor de la Timberland sa le faca mai ieftin.
oi fi luat eu tzeapa cum spui tu intr-un mesaj anterior cand am dat 650 ron pe el ( aici stiu ca intra si banii magazinului in pret), dar asta nu iti spune nimic? daca am dat pe un ceas 650 ron eu zic ca nu prea sunt disperat sa-l vand ( il vand pentru ca nu il port cat ar trebui si mai am cateva pe langa ), asa ca iti mai spun o data cei 250-300 ron da-i cuiva care are nevoie de ei boierule.
te pupa jean.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

.....iti da 5 ani garantie... poate la mu..nte ! :lol: mai mult de 2 ani nu dau Omega,Longines, Sinn, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet etc, da' ce sa vorbesc cu tine venit de la Visina- Galusca. :lol: :lol:

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

ok, haide ca eu unul m-am saturat , nu stiu tu, dar eu m-am saturat....
sper sa gasesc chitantele si garantia sa le postez aici....cu asta mai vedem
cum ti-am mai spus, orice produs are un pret si astea de pescuit ( daca un bat energoteam e mai ieftin nu insemna ca e chinezarie, fiecare dupa posibilitati), in fond conteaza raportul calitate/pret ( parerea mea la acest ceas este ca e ok raportul calitate/pret).
da-mi tu un pret pentru el si eu atat cer pe el si daca primesc banii aia pe el ii donez unui pusti sau cuiva de pe acest forum care are nevoie sa-si ia ceva scule, nici nu am observat daca este rubrica cu donatii.
da-mi te rog un pret aici, sa nu-mi spui ca nu are pret.

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

sau haideti ca facem altfel ( macar fac o fapta buna), doar sa-i arat acestui utilizator gabi1 cat de disperat sunt si cata dreptate are cand isi da cu parerea despre unii oameni.
fac in felul urmator, deschid un fel de licitatie pentru acest ceas ( inca o data, ceasul merge impecabil de cand l-am luat, cum arata se vede in poze, eu zic ca e frumos, cu 650 ron l-am luat nu e nici un fel de vrajeala), cine da mai mult e al lui, preturile se posteaza aici pe subiect, licitatia incepe din acest moment si tine pana duminica seara.
banii care se vor lua pe ceas ii donez cuiva care are nevoie ( aici am nevoie de ajutorul vostru daca stiti pe cineva) , unui pusti care vrea ceva pt pescuit etc etc. banii se vor dona cu depunere in cont.

multumesc.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

A reusit strungarul ala sa te intoarca cu doua postari :lol:
A devenit expert si in ceasuri analistul de g1
SpritZCarp

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lasa-ma cu conserva ta, dpmdv merita cat o ceapa degerata si crede-ma ca stiu ce spun, cat ai platit tu e alta discutie legata de "habarnisti" :idea: :wink: cand ai drum prin Bucuresti si daca stii ca nu-ti joaca vezica feste (faci pipi pe tine) da-mi de veste sa-ti arat ceasuri de colectie adevarate. Hai pa !

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

gabi1 scrie:Lasa-ma cu conserva ta, dpmdv merita cat o ceapa degerata si crede-ma ca stiu ce spun, cat ai platit tu e alta discutie legata de "habarnisti" :idea: :wink: cand ai drum prin Bucuresti si daca stii ca nu-ti joaca vezica feste (faci pipi pe tine) da-mi de veste sa-ti arat ceasuri de colectie adevarate. Hai pa !

tu chiar esti prost mai frate, vb aia ( asta sigur nu o sti) - daca esti prost de mic, cand esti mare numa te joci :lol:
o fi conserva, o fi chinezarie ( facuta in America ), dar pana si astea au un pret dat de producator.
sa fi sanatos cu colectiile tale, chiar e un domeniu misto asta a ceasurilor si pe mine ma intereseaza , in plus eu nu zic ca nu ai sau nu te pricepi, ideea e foarte simpla dar creierasul tau nu o poate intelege, si anume, orice produs are un pret dat de cel care-l face + profiturile intermediarilor etc etc...asta e, astia de la Timberland sunt prosti, sau baietzasi cum spui tu si tu esti desteptul , colectionarul.
Apropo de pipi, ma abtin...noi ceilalti, putem sa ne abtinem cateodata.
Inca o data, cu riscul de a ma repeta, fraza care te caracterizeaza: Daca esti prost de mic, cand esti mare numa te joci .... Cum mai e cu Rosia Montana? :lol:

Si acum treburi mai serioase, licitatia ramane valabila, haideti fratilor sa facem un lucru bun.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”