gabi1 scrie:Lasa-ma cu conserva ta, dpmdv merita cat o ceapa degerata si crede-ma ca stiu ce spun, cat ai platit tu e alta discutie legata de "habarnisti"

cand ai drum prin Bucuresti si daca stii ca nu-ti joaca vezica feste (faci pipi pe tine) da-mi de veste sa-ti arat ceasuri de colectie adevarate. Hai pa !
tu chiar esti prost mai frate, vb aia ( asta sigur nu o sti) - daca esti prost de mic, cand esti mare numa te joci
o fi conserva, o fi chinezarie ( facuta in America ), dar pana si astea au un pret dat de producator.
sa fi sanatos cu colectiile tale, chiar e un domeniu misto asta a ceasurilor si pe mine ma intereseaza , in plus eu nu zic ca nu ai sau nu te pricepi, ideea e foarte simpla dar creierasul tau nu o poate intelege, si anume, orice produs are un pret dat de cel care-l face + profiturile intermediarilor etc etc...asta e, astia de la Timberland sunt prosti, sau baietzasi cum spui tu si tu esti desteptul , colectionarul.
Apropo de pipi, ma abtin...noi ceilalti, putem sa ne abtinem cateodata.
Inca o data, cu riscul de a ma repeta, fraza care te caracterizeaza: Daca esti prost de mic, cand esti mare numa te joci .... Cum mai e cu Rosia Montana?
Si acum treburi mai serioase, licitatia ramane valabila, haideti fratilor sa facem un lucru bun.