MTX 14 vs MTX 16

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de petre iulian »

Acum intrii pe toate subiectele cu vanzare faina de peste ??
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Probabil nu l-a "coafat" pretul pe care trebuie sa-l plateasca pentru reclama pe site si forteaza pana isi ia banare pe IP :lol:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

a disparut, topicul se reia:)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

iulixa scrie:
lucfish scrie:As fi interesat daca se poate achizitiona doar tronsonul de varf de la mtx 16 intrucat detin mtx14 si daca se poate comunica un pret pentru acest tronson de varf. Multumesc!
Da, buna intrebare.
Din primavara lui 2014 vom avea si varfuri pentru MTX16 separat. Momentan exista numai pentru eventualele garantii . Pretul o sa fie aprox. jumatate din cel al lansetei .

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Care ar fi recomandarea in cazul asta? Sa achizitionam mtx 14 si in primavara sa le cumparam si varfuri de 16 in caz ca nu avem nevoie de aia 15-20 de metri in plus pentru un pescuit mai relaxat? Intreb ca vreau sa-mi iau si eu 3 bucati si oscilez inca intre 16 si 14. Daca as lua 16 as gasi varfuri de 14 de vanzare si, mai important, s-ar pupa cu cotorul de 16?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:Care ar fi recomandarea in cazul asta? Sa achizitionam mtx 14 si in primavara sa le cumparam si varfuri de 16 in caz ca nu avem nevoie de aia 15-20 de metri in plus pentru un pescuit mai relaxat? Intreb ca vreau sa-mi iau si eu 3 bucati si oscilez inca intre 16 si 14. Daca as lua 16 as gasi varfuri de 14 de vanzare si, mai important, s-ar pupa cu cotorul de 16?
MTX14 pentru toate situatiile , chiar si pentru cele de relaxare. :) Poate separat varfuri de 16 .

Din 2014 apare si MTX 200 - "sa aratam ca se poate" , cat si MTX CLASS - "sa aratam ca se poate si putin mai bine " :wink: :D .

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Din 2014 apare si MTX 200 - "sa aratam ca se poate" , cat si MTX CLASS - "sa aratam ca se poate si putin mai bine " :wink: :D .
"MTX 200'' e cu bataie lunga am impresia :D

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Dl. Mitrănesc, vă mulțumesc ptr. răspuns!!! Cu respect, Lucian BV.
Nume utilizator schimbat din lucfish

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

am o ora de cand citesc de nebun fiecare postare si tot nu am inteles mare branza..un lucru stiu sigur..nu-mi cumpar ML cat traiesc!!!:))).nu cred ca pot "rupe" mtx-ul 14 in lansari la distanta pt ca am inteles ca e nevoie de o oarecare vana si tehnica pt a lansa cu el pe luna..ii rog pe cei care au lansat cu mtx-ul 16 sa imi spuna si mie cu ce plumb si la ce distanta au ajuns.asa cu aproximatie sa imi fac o idee.va multumesc!

vasea

Mesaj de vasea »

dl.Dan M.
puteti oferi ceva detalii despre MTX 200?, ma pregateam sa comand un MTX 14 pentru proba dar am vazut postarea.

apropo de subiectul de mai sus, tehnica nu se poate cumpara oricati bani ai avea, daca esti pastarnac esti si cu MTX si cu HI'S, daca esti meserias la fel

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”