INFARCTStefan Popescu scrie: Spre deosebire de voi, eu stiu ce am de facut.

Moderator: gor965
INFARCTStefan Popescu scrie: Spre deosebire de voi, eu stiu ce am de facut.
Gata bossulica, ca doar este topicul tau...nu te mai enervam, parol... Ai vazut ca a recunoscut Salam ca trage pe nas coca ? Ce parere ai, ia lumineaza-ne si pe noi ca un adevarat presedinte ce esti..Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De ce nu-l inlocuiti?
Pentru ca nu va duce mintea. Daca va ducea macar o zecime din mintea lui Popescu, faceati voi o federatie. Dupa ce v-ati dat proba de capacitate, ar fi bine sa reduceti tonul. Ragetele voastre pe forumuri nu aduc nimic pentru pescuitul sportiv. Spre deosebire de voi, eu stiu ce am de facut.
Mucles!
Nu pui si tu un citat?Stefan Popescu scrie:Măi minte creață,
Tu ești obișnuit cu AGVPSR-ul unde unul dictează și tu facă mătănii. La federație se respectă statutul, iar decizia o ia Adunarea Generală cu privire la cine conduce federația. Statutul federației are prevederi clare în acest sens. Fă și tu un efort și citește-l. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de învățat. Eventual să citești!
Bossulica, eu sunt invatat sa fac ce vreau, o fac pe banii mei si nu ma milogesc in fata nimanui.... fie ca este federatia ta sau Agvps ! Pacat ca nu poti participa azi la sedinta de la Agvps (cea in care stabilim detaliile CN 2014), altfel ai fi vazut cam cum se idscuta acolo si ce democratie exista.....Stefan Popescu scrie:Măi minte creață,
Tu ești obișnuit cu AGVPSR-ul unde unul dictează și tu facă mătănii. La federație se respectă statutul, iar decizia o ia Adunarea Generală cu privire la cine conduce federația. Statutul federației are prevederi clare în acest sens. Fă și tu un efort și citește-l. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de învățat. Eventual să citești!
pana una alta tu esti cel ce trebuie sa dai socoteala si asta nu pentru pacaleala ci pentru minciunaStefan Popescu scrie:va trebui ca cineva să dea socoteală în fața celor pe care i-a păcălit!