Habar nu ai77lumberjack scrie:cu senzorii shimano ma mai gandesc ,singurul inconvenient este ca nu sunt impermeabili

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Habar nu ai77lumberjack scrie:cu senzorii shimano ma mai gandesc ,singurul inconvenient este ca nu sunt impermeabili
popescu59 scrie:Doamne dumnezeule mare ce mare iti este gradina .
Domnilor NAE NU A INTRAT PE ACEST TOPIC FINDCA NAE in compartie cu altii care tot frecati menta pe aci erea pe BALTA LA PESCUIT si avea atita activitate incit nu a dat atentie la nimicurile scrise in acest topic .Va rog mult nu uitati ca acest forum este legat de pescuit PE BALTA nu pecuit in fata calculatorului de la serviciu cind frecti menta .
Georgica te intreb ? De ce nu ai recomandat omului rulota ta ? Faci ce faci si o dai in balarii .![]()
Dupa ce ca-ti fac un compliment gratis, ma mai iei si la misto' ...popescu59 scrie:.......
Georgica te intreb ? De ce nu ai recomandat omului rulota ta ? Faci ce faci si o dai in balarii .![]()
N-auzi bre ca ele era conectat, da' avea atata activitate, incat n-a bagat de seama nimicul asta de topic!fredd scrie:Nae eram sigur ca esti pe balta, da stiam ca ai satelit....
Naica, exceptand faptul ca tu oricum esti unicat, noi nu "ne-am luat" de nimeni, pretiosu' s-a impiedicat singur!popescu59 scrie:Ma bucur enorm ca v-ati gasit un altul de care sa va luati , si eu care credeam ca sunt unicat![]()
Poze cu rulota mea si dotarile are George destule , asa ca .