shimano tribal long cast

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: shimano tribal long cast

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Ma bucur enorm ca v-ati gasit un altul de care sa va luati , si eu care credeam ca sunt unicat :lol:
Poze cu rulota mea si dotarile are George destule , asa ca .
Am avut tableta la mine
Nae de cat e tableta, 8mg sau 0,25mg :roll:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

fiecare are dreptul la propria opinie.....ca sunt cocalar, da sunt, dar unu manierat si cu gusturi.......ce sa fac? sa ma cert cu omu? daca ne-am pune unul langa altul nu stiu care ar fi mai cocalar dintre noi, tu nu vezi ca parca esti vala vijelie cu freza aia?

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

astazi imi ajung crosetele solar baietii.....ahhhh? sunt cocalar ahhhh? ce bine vor sta in cutia mea greys, adaug....ce sa fac? sa-mi iau senzori prologic sau nu?(wusb) stiti voi un magazin online care are 3+1? ca daca iau de la bf 4+1 dupaia un trebuie sa-l donez
Ultima oară modificat Joi Oct 17, 2013 14:12 de către 77lumberjack, modificat 1 dată în total.

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

care aveti acesti senzori ,sa nu va rugati de mine sa vi-i cumpar , este inadmisibil.......eu imi cumpar doar din magazin

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

fratilor sa va povetesc ce-am facut in noaptea trecuta....am luat tot ce era after market din trusa si le-am pus intr-o cutie mai veche(leadcore, clipsuri, plumbi ,carlige , crosete , fire camasuite......si alte stopere), nu au ce cauta in cutia mea greys PUNCT. mi-am comandat de la gardner si corda ca sa inlocuiesc toate acestea, nu puteam dormi.....va dau si detalii, clipsuri safety , fire camasuite si leadcore din fiecare pe 2 culori.....maro si verde 8) 8) . in acest fel se pot camufla monturile pe substrat. pfffffffff era sa uit de plumbii fox. ma mai faceti cocalar? daca eu asortez pana si monturile ganditiva la cum ma imbrac

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

deocamdata pescuiesc prin lansare.....poate din primavara imi iau un navomodel, stie cineva unde gasesc de la yamaha sau ducati?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca e real cea ce visezi pune poze frumos cu aceste vise , aliniaza-le in camera si pac poze , atunci ne faci dovada ca visele sunt reale . :mrgreen: :mrgreen: Asa din gura latra multi ciini. Ce zici te tine ? :mrgreen: :mrgreen: Pina nu faci dovada nu mai intru pe acest topic , te las sa visezi.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Daca e real cea ce visezi pune poze frumos cu aceste vise , aliniaza-le in camera si pac poze , atunci ne faci dovada ca visele sunt reale . :mrgreen: :mrgreen: Asa din gura latra multi ciini. Ce zici te tine ? :mrgreen: :mrgreen: Pina nu faci dovada nu mai intru pe acest topic , te las sa visezi.
L-ai dat in rusineeeeee !! :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

pai ba asta incercam de ieri dar nu merge sa incarc pozele( nu indeplinesc marimea) ca le fac cu iphone 4 s si cred ca trebuiesc modificate si plus de asta poze gasesc la greu pe net....pentru mine visele au devenit realitate.....nu stiu ptr tine. sah mat oricum ma staduiesc sa pun niste poze

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

77lumberjack scrie:balti din bv spune si tu de sampaul (balta de conurs) , balta 4 doripesco( tot de concurs).
Pai pe baltie alea doua...de concurs,nu sunt copaci sau plopi ca la Belin :shock: si nici apa adanca ca pe balastiere!?! :shock: infine poate ai alte idei :mrgreen:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”